Bugün yapılan seçimde Aziz Yıldırım'la yarışan Ali Koç yeniden başkan seçildi. Sizce gelecek sezon Fenerbahçe nasıl olacak?

Bugün yapılan seçimde Aziz Yıldırım'la yarışan Ali Koç yeniden başkan seçildi. Sizce gelecek sezon Fenerbahçe nasıl olacak?

Fenerbahçe'nin yeni sezondaki performansına bağlı olacaktır. Ali Koç tekrar göreve gelmesiyle birlikte kulüpte değişiklikler olabilir ve takımın hedefleri belirlenebilir. Transfer dönemi, teknik direktör seçimi ve mevcut kadronun güçlendirilmesi gibi faktörler, takımın başarısını etkiler. Zaten iyi hoca geldi. Ancak, taraftarların desteği ve kulüp içindeki uyum da önemlidir. Bu yüzden, Fenerbahçe'nin yeni sezondaki performansı hakkında kesin bir tahminde bulunmak zor. Ancak, umarım takımın başarılı bir sezon geçireceğine inanıyorum. Ben Beşiktaş taraftarıyım
Aziz Yıldırım da destek olacağını söyledi bugün zaten birlikte el kaldırdılar bakalım yeni sezon yeni umutlar diyelim Mourinho da kadroya dahil oldu ön yargılı olmamak gerek izleyip göreceğiz yeni dönemde Fenerbahçeyi
Cevap
40Cevap
Şampiyon olacaklarını düşünüyorum. Mourinho'su olan kazanır
Ali Koç başkan Galatasaray şampiyon.
6 yıl boyunca kupa alamayıp tekrar seçilen bir başkan hayatımda duymadım görmedim.
Fener şampiyon olamazsa sağ sola çamur atmayı bırakıp önce kendi seçimlerini sorgulasınlar.
Ahmet Nur Çebi'nin bile 1 şampiyonluğu, 1 kupası var bu ülke futbolunda.
burdan anlaşılıyorki onu secenler paranın esiri olmuşlar. 6 yıl kupa alamayıp secilen tek başkan. bu senede moriinho kozunu kullanıyor. diyelim fos çıktı istifa edecek mi? hayır başka birşeyle taraftarı uyutacak çünkü onun derdi siyaset ya da bi fırıldak ceviriyor acunla beraber
Kesinlikle
Jose Mourinho kupa canavarıdır da bu ilgi bağımlısı narsist herif Fenerbahçe'yi saçma canım gündemlere çekip başarısız hale getirmeyi ne olursa olsun becerecektir, kendisine güvenim sonsuz.
Hicbirsey olmaz gene aynı olur. Dün ki canlı yayında konuşulanlar gerçek manada normal şey değildi. Bu adamlar hala nasıl dışarda bu şekilde ahkam kesiyor anlamıyorum
Bu adamı hiç sevmiyorum Fenerbahçe'yi de yararı olmadı sadece milletle kavga edip duruyor ancak kendini över sabahtan akşama kadar hakkıyla kazanmadı
GSlilerin durumu bize bağlıydı zaten hepsi Ali Koç'un kalmasını istiyor ki öbür durumda şampiyonluk imkansızdı.
Galatasaray ın 25. şampiyonluğu hayırlı olsn
böylesine başarısız bir adamı seçtikleri için teşekkür ederiz : )
Yıllar önce verilmiş cevabı
Galatasaraylı olarak lobisi vardır demiştim. Adam Koçlar'dan. Eli ayağı uzun olacak tabiî. Aziz Yıldırım'a geçmiş olsun diliyorum.
Ali basıyor parayı, yapıyor tehditi seçiliyor. Zengin züppe çocuğu işte. Yılan gibi kıvrılıyor sağa sola. Ne olacaktı başka?
Aziz Yıldırım olsun diye dua etmiştim yine bu deccal geldi şaka mı ya
Galatasaray'ın 25. Şampiyonluğu ve 5. Yıldız'ı hayırlı olsun.. ⭐⭐⭐⭐⭐
6 da 0 çeken adam tekrar başkan oluyorsa bi 6 sene daha şampiyonluk görmeyelim amin
Şaşırtmadı. İyi bir temizlik yapmazsa değişen bir şey olmaz. Bize yine hüzün var demektir.
@Need4Read temizlik yapmaması da sorundu. Bu defa sil baştan başlar umarım. Taraftar olarak bize de yazık ya.
@Need4Read daha çoook böyle olur, nedeni de belli sonuçta.
@Need4Read Siz böyle Fenerbahçe yönetiminin abartıları ve hedefi şaşırtmaya çalışmalarının gazına gelip, asıl halinizi görmeyi reddettikçe asla toparlanamayacaksınız
Temizligi adam hükümeti içimize soktu Fenerbahçe 3 Temmuz o akşam kaybetti yapı felen bunlarla gelmesin kimse
Ali Koç ta aksiyon yok, ben Aziz Yıldırım'ı tercih ederdim
Mayıslar bizimdir. Galatasaray 5 . yıldızı alır bu sene.
Pek bir fark görmüyorum bakalım şu yeni gelen düzeltmezse
Fenerbahçe zaten şampiyon du da neyse o konuları düşersek çıkamayız işin içinden
28. şampiyonluk Galatasaray a hayırlı
En büyük Galatasaray efsanesi Ali Koç
Kaç sene daha başkan kalır acaba o kadar sene rahatız ❤️💛
Dünyam yıkıldı mk şu adama kim oy attıysa ellerini skeyim
Sadece Fenerbahçe desteklicem kendisi kaybetmicem için skinti yok yani o koltuk baskansiz
Ligde ve Avrupa'da (Şampiyonlar Ligi) güzel işler yapacağımızı ve lig şampiyonluğu konusunda bu sefer Şeytan'ın bacağını kıracağımıza inanıyorum!
Fenerbahçe ve ben bir türlü düzelemedik
Bu sezon şampiyon olamazsak, takım tutmayı bırakacağım.
Bu sene de bir şey olmazsa fenerden daha hiç olmaz
Ali Koç başkan Fenerbahçe şampiyon
Eskisi gibi olacaktır
Başkanlığı hak etmiyor.
👏👏👏
Aziz hakliymis.
Galatasaraya hayırlı olsun
Bu sene şampiyon olmak istiyoruz
Camia birleşti o açıdan umutluyum
Hayırlı olsun. Kazanan Fenerbahçe olsun
Aziz yıldırımdan iyidir, beyefendi, salon adamı
Ali sen baskan Galatasaray şampiyon
İstikrar iyidir 😀
5 yıl daha kupa yok desene sjsjsjs
Ya şampiyon olacaklar ya da iflas edecekler
Hayırlı olsun şimdiden 😂25. Şampiyonluğumuz
Ya sorma
İyi alıştınız sizde valla , nerden size o bolluk💛💙
İt ürür kervan yürür;) bilmem anlatabildim mi
Ayıb
Ayıbı biz cevap olarak 24. Şampiyonlugumuzla verdik ;)
Hahahah yaşından çok şampiyonluk gördüm varoş kes sesini 😂 ve izle
Kezban diyen or.. bak jsjsjsjs
Anneni kast ettim hhnhg
Gsliler sevinmeye başladılar
Yine gs kazandı
🤣2.
Yine 2. olacak
Ayni olur
Paranın köpeği fener
Rahat olun Fenerbahçe kazanacak. 💛💙
Erdoğan 2
Haydaaaaaa