Spor Göğüsleri büyütmek için bir formül var mı kızlar? bilinmeyen_kisi09 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Bir şey deneyen bir şey süren bir şey yiyen kilo alan bunun bir çözümü olmalı yani Göğüsleri büyütmek için bir formül var mı kızlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ft06yl Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Estetik ve kilo alma dışında büyümesi mümkün değil 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Spor yapabilirsiniz 0 0 Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Büyük göğüs pişmanlıktır sonra sırt ağrısı uğraşıp durursunuz hiç estetik değil 🤦🏻♀️ 1 10 Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl nereden biliyorsun Yorumla janeeja +1 yıl sırt ağrısına çözüm var mı Yorumla Dépaysement_ +1 yıl @janeeja küçültmek 😂 ya da düz sert yatakta yastıksız yatmak sjfkwkfkgl Yorumla janeeja +1 yıl :DDG kısacası çözümsüz Yorumla Dépaysement_ +1 yıl @janeeja aynen bacım skfkskd Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl kaç beden sizin ya bu kadar dert olmuş Yorumla Dépaysement_ +1 yıl @İstanbulBeyefenddisi meraktan öl😂 Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl cidden sırt ağrısı falan merak ettim Yorumla Supersupersuper +1 yıl estetik olmaz olur mu yahu. ne afiyetle yenir o ah bi bilseniz 😋 Yorumla elif_dedim +1 yıl gören de 90beden memelerin var sanacak aq şosdjkfşo. jfsofj Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 963 cevap paylaştı. Kaç beden 75 bedese idealdir bazı insanlar küçüğünü bazılarında büyük sever gerek yok küçük isteyen biriyle beraber olursun 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 1,8b cevap paylaştı. Var. 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 351 cevap paylaştı. İğrenç duruyor bunlar buna mı özendin sende özene özene 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Tuvalet pompasıyla yapıştırıp çek öyle büyür birazcık 0 0 Yorumla
KızılAteş1989 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Silikon taktırırsan direk büyük :) 2 4 Yorumla Bulutsencer +1 yıl Patlama riski var o zaman da Yorumla KızılAteş1989 +1 yıl @Bulutsencer Bir şey olmaz patlamaz Yorumla Bulutsencer +1 yıl Bekliyorum yazmadin Yorumla Bulutsencer +1 yıl @kizilates1989 bekliyorum Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Spor konusunda 369 cevap paylaştı. Estetik cerrahi ile olabilir 0 0 Yorumla
Ölümünebekar Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Silikon var aksi halde göbek te meme ile büyüyor 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Çok buyutmek kotu olur. Yaa dogal olmasi en guzei 0 0 Yorumla
Meryliar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Soya sütü falan diyorlarda yok genetik geliyo 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Spor konusunda 2b cevap paylaştı. büyümezki hem büyütüp napıcan 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 606 cevap paylaştı. masaj ;) 0 0 Yorumla
janeeja Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl yoook :D sporla görüntüyü güzelleştirirsin anca 0 7 Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl nasıl Yorumla janeeja +1 yıl @İstanbulBeyefenddisi ne nasıl Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl spor ile göğüs büyür mü Yorumla janeeja +1 yıl @İstanbulBeyefenddisi yok dedim ya Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl görüntü güzelleşmesinden kastın neydi ki Yorumla janeeja +1 yıl @İstanbulBeyefenddisi? nasıl açıklayayım sana mesela Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl ne ise gerçek onu açıkla Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. emmükletin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Estetik ve kilo alma dışında büyümesi mümkün değil
Spor yapabilirsiniz
Büyük göğüs pişmanlıktır sonra sırt ağrısı uğraşıp durursunuz hiç estetik değil 🤦🏻♀️
nereden biliyorsun
sırt ağrısına çözüm var mı
@janeeja küçültmek 😂 ya da düz sert yatakta yastıksız yatmak sjfkwkfkgl
:DDG kısacası çözümsüz
@janeeja aynen bacım skfkskd
kaç beden sizin ya bu kadar dert olmuş
@İstanbulBeyefenddisi meraktan öl😂
cidden sırt ağrısı falan merak ettim
estetik olmaz olur mu yahu. ne afiyetle yenir o ah bi bilseniz 😋
gören de 90beden memelerin var sanacak aq şosdjkfşo. jfsofj
Kaç beden 75 bedese idealdir bazı insanlar küçüğünü bazılarında büyük sever gerek yok küçük isteyen biriyle beraber olursun
Var.
İğrenç duruyor bunlar buna mı özendin sende özene özene
Tuvalet pompasıyla yapıştırıp çek öyle büyür birazcık
Silikon taktırırsan direk büyük :)
Patlama riski var o zaman da
@Bulutsencer Bir şey olmaz patlamaz
Bekliyorum yazmadin
@kizilates1989 bekliyorum
Estetik cerrahi ile olabilir
Silikon var aksi halde göbek te meme ile büyüyor
Şerbetçioğlu otu çayı ve dolgu
Hiç buna uğraşma
Çok buyutmek kotu olur. Yaa dogal olmasi en guzei
İyi bişey değil sırt ağrısı yapıyor.
Soya sütü falan diyorlarda yok genetik geliyo
Travestiler hormon kullanıyor sanırım
büyümezki hem büyütüp napıcan
Bol bol avuçlanmalı
Evet doğum
hıhım öptürtme elletme. Meme büyümez silikonsuz.
Ya Estetik ya da elleteceksin
Kilo al
Tokatla
Silikon
masaj ;)
Çocuk emzirmek.
Şöyle büyük olsa kafami gomsem
Oyna buyur
Biraz oynatmak
yoook :D sporla görüntüyü güzelleştirirsin anca
nasıl
@İstanbulBeyefenddisi ne nasıl