Spor Sporla mümkün mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kalcam çok güzel din dolgu ben daha güzel olsun istyorum zaten kapaliyim dış kıyafetle kapatıyorum ama kendim için biraz da Güncellemeler1 yıl Belim ince 1.70 boyundayım Sporla mümkün mü? Cevapla Dolgu Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kedigibiseverim34 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl evet mümkün. 2-3 ayda daha güzel olur. ayna karşısında bak kendine , sev heryerini mutlu ol :) 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Acil spora yazilmam gerek Yorumla kedigibiseverim34 1 yıl o kadar acil olmasına gerek yoktur bence :) sen böyle diyince merak etttim :) Yorumla
X_FlawlessVictory_X Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl sporla böyle bir kalçayı rahat daha sıkı yapıp daha güzel şekil verebilirsin elbette 1 0 Yorumla
Atesmavi99 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Squat yeterli olur 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Dik ama iyice dolgunlassjn istyorum. Tek Squqt yeter mi Yorumla Atesmavi99 1 yıl Ya sen bir basla zaten gelişimi görünce kendin devam edeceksin Yorumla Soran 1 yıl Tamam teşekkür ederim Yorumla Atesmavi99 1 yıl Ne demek rica ederimm Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Küçük kalça kötü durur büyük kalça olması daha çekicilik katar bir kıza 0 9 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sporla büyütmen gerekiyor yoksa zor Yorumla Soran 1 yıl Benim kalca büyük sadece biraz daha sis olsun ustyorum biraz daha dolgun vs hangi hareketle yaparım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Büyükse iyi squatla daha dolgun ve şekilli olmasını sağlayabilirsin Yorumla Soran 1 yıl Büyük Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende spor yapıyorum kol omuz çalışıyorum bazen sqaut da çalışıyorum kalça nasıl şekillendirilir az çok bilgi sahibiyim istersen bu konuda yardımcı olabilirim Yorumla Soran 1 yıl Ben dolgun olsun istyorun daha fazla spor salonuna gitmeme gerek var mı acaba Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evde de yapabilirsin squat sürekli yaparak büyütüp dolgunlaştırabilirsin Yorumla Soran 1 yıl Evet deniyeyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet dene 👍 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Beslenme ve spor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Baslenne nasıl olmalı fiziğim çok iyi sadece popo kısmı düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mesaj atarmısın Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Mümkün evet ama ne yapcağını bilmen gerek 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet spor salonunda yardımcı oluyorlar mj ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olurlar da evde de yapabilirsin Yorumla
TraderCry Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Squat ve bacak yapmalısın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bacaklarım da iyi baya egzersiz olarak mk Yorumla TraderCry 1 yıl Merak ettim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
evet mümkün. 2-3 ayda daha güzel olur. ayna karşısında bak kendine , sev heryerini mutlu ol :)
Acil spora yazilmam gerek
o kadar acil olmasına gerek yoktur bence :) sen böyle diyince merak etttim :)
sporla böyle bir kalçayı rahat daha sıkı yapıp daha güzel şekil verebilirsin elbette
Squat yeterli olur
Dik ama iyice dolgunlassjn istyorum. Tek Squqt yeter mi
Ya sen bir basla zaten gelişimi görünce kendin devam edeceksin
Tamam teşekkür ederim
Ne demek rica ederimm
Küçük kalça kötü durur büyük kalça olması daha çekicilik katar bir kıza
Sporla büyütmen gerekiyor yoksa zor
Benim kalca büyük sadece biraz daha sis olsun ustyorum biraz daha dolgun vs hangi hareketle yaparım
Büyükse iyi squatla daha dolgun ve şekilli olmasını sağlayabilirsin
Büyük
Bende spor yapıyorum kol omuz çalışıyorum bazen sqaut da çalışıyorum kalça nasıl şekillendirilir az çok bilgi sahibiyim istersen bu konuda yardımcı olabilirim
Ben dolgun olsun istyorun daha fazla spor salonuna gitmeme gerek var mı acaba
Evde de yapabilirsin squat sürekli yaparak büyütüp dolgunlaştırabilirsin
Evet deniyeyim
Evet dene 👍
Beslenme ve spor
Baslenne nasıl olmalı fiziğim çok iyi sadece popo kısmı düşünüyorum
Mesaj atarmısın
Mümkün evet ama ne yapcağını bilmen gerek
Evet spor salonunda yardımcı oluyorlar mj ki
Olurlar da evde de yapabilirsin
Mümkün
Squat ve bacak yapmalısın