Dön artık büyük başkan Aziz Yıldırım 💛💙
Aziz Yıldırım
Ali Koç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dön artık büyük başkan Aziz Yıldırım 💛💙
aziz başkan seçim günü yarıştan çekileceğini açıklayacak bence bunu yapmalı. çünkü arzulanan hoca geldi baba transferlerde yakında peşpeşe gelecek. bu durumda artık inatlaşmaya gerek yok.
Aziz Yıldırım'ın henüz prime dönemini yaşatmadan kumpas ile alaşağı edildi ve ondan sonraki 7 sezonda adam psikolojisi bozuk bir şekilde yönetti kulübü. Son 7 senesini bu şekilde değerlendirin. Asıl değerlendirilmesi gereken, 2011'e kadar olan süreç. 2011 zamanında kulübü dünyanın en zengin 10 kulübü içine soktuğunu unutmayın. 2 UCL hakkımız elimizden alındı. 4 as oyuncu gönderildi. Yaşatılan onlarca maddi manevi zararlar. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin kendisidir. Bu söz sembolik bir söz. İyi anlayın.
Cevap
6Cevap
ikisi de kötü.
Mourinho'yu bile Aziz Yıldırım ayarladı, Ali Koç üstüne yattı! İnşallah Ali Koçlu son haftamız olur :/
Pareira 1994 de Brezilya yi dünya şampiyonu yaptı. Hiddink yine geldi. Zico geldi. İspanya dünya şampiyonu olan aragones geldi. Olay kulüp mantığı
Ne oldu o varken?
Hmm #FenerAğlama 💛❤
Ben isterim ki herkes kupa alsın. Ama 30 senedir sizde aynı terane. Sizin duygunuza yazık
Cem hiçbir şey demez. Yuvarlak konuşur giriş gelişme gelişme gelişme... abi sonuç? Eeee o değil bak şimdi o öyledir
Ya bak biz 13. Olduk başkan ve hoca değişti. Sizin kulüp kültürü sorunlu
Kovulsun diye az tweet atmadım kanal müdürlerine defalarca şahsi hesaplardan mesajlar attım
Bu çok acı bunu bilirim
Ne büyüksün FENERBAHÇE 💛💙
Ben de özledim Aziz Yıldırım'i.
Paran varsa sen gec baskan ol mk acliktan nefesin kokuyor bir tane fener formasi almazsin hic bir katkin yok gecmis bos bos yaziyorsun
Ha diktir zibidi
Biraz zor kurtulur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?