Koşmak yerine esneme hareketleri yağ yakıcı hareketler normal yürüyüş tercih ederim ama bazen yarışmak güzel olur ve seni alkışlıyorum tebrikleeer
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende her zaman koşmuyorum haftanın 2 günü yeterli diğer 2 gün bir youtuber var yağ yakıcı düşük yoğunlukta antrenman yapan onu yapıyorum birkaç youtuber im var Bazı günlerde yürürüm sadece egzersiz rutinim sürekli değişir hep aynı şeyi yapmaktan hoşlanmam ve aslında böylesi daha çok yağ yakar çünkü vücudu şaşırtmak lazım ve her zaman aynı vakitte egzersiz yapmam değiştiririm ara ara
Ben de vücudu şaşırtmak lazım sözüne inanıyorum mesela diyet yaparken bir süre sonra kilo kaybı yavaşlıyor yavasladiginda bir iki gün yine fazla yiyip sonrasında diyete devam ediyorum yine hızlanıyor kilo kaybı gibi gibi egzersizde de katılıyorum ama yine de koşmayı çok tercih etmem doğruya doğru sksjsksh
Çocukken yarışmaya hazirlanip dersler yüzünden caymistim. Statta 8 tur yani 3,2 km. (Stad 400m) 13 dk olmadan koşardım. Tempolu ve uzun değilde kısa mesafede hızlı koşuyu daha iyi buluyorum. Son gaz 100m falan . kosunca kaslar acayip çalisiyor.