Spor Erken değil mi sizce de? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erken seviniyorsunuz. Ağlamayın sonra... Şampiyon biziz bu sene 😉 💛 💙 Erken değil mi sizce de? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl 😀 Çok bağırırlar daha geçen haftanın yarasını kapatmaya çalışsınlar 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl siz hangi rüyanın içinde yaşıyorsunuz acaba 😂 2 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Trabzon ankaragucunu yenince konyaspor bakti ki ligte kalmalari garanti, devre arasinda aldi parayi ve gs ye yattı acik ve net, cocuk dahi anlar bunu 0 0 Yorumla
ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 , eic 100% +1 yıl Pardon nerde SAMPIYONLUK HAHAHAHAHAHAHAHA🤣🤣🤣🤣 duyamadim 1 0 Yorumla
ttsorday Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl soru acaba eski mi diye baktım yani kutlamalar duyulmuyorsa televizyonu aç derim 0 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Duyamadım ne dedin? Bi kanarya mı cıyaklıyor yoksa 🙌🏻 0 0 Yorumla
bendehiçbilmiyorum Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Erken diyorsunda yeni sezon için seviniyorsun sende sjajsjshsb 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Maçlar bitti, lig bitti. Galatasaray şampiyon oldu. 0 0 Yorumla
Efendi-birisi Takip Et Xper 1 Yaş: 42 +1 yıl Gerçek şampiyon Fenerbahçe. Bunu en iyi gslilee biliyor 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. maalesef kaybettinz 0 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yavaş GALATASARAY her zaman şampiyon 0 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 633 cevap paylaştı. Paralel evrende yeninormal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
😀 Çok bağırırlar daha geçen haftanın yarasını kapatmaya çalışsınlar
siz hangi rüyanın içinde yaşıyorsunuz acaba 😂
Trabzon ankaragucunu yenince konyaspor bakti ki ligte kalmalari garanti, devre arasinda aldi parayi ve gs ye yattı acik ve net, cocuk dahi anlar bunu
Pardon nerde SAMPIYONLUK HAHAHAHAHAHAHAHA🤣🤣🤣🤣 duyamadim
soru acaba eski mi diye baktım yani kutlamalar duyulmuyorsa televizyonu aç derim
Duyamadım ne dedin? Bi kanarya mı cıyaklıyor yoksa 🙌🏻
Erken diyorsunda yeni sezon için seviniyorsun sende sjajsjshsb
Hahahah GS Şampiyon 💛❤️
Maçlar bitti, lig bitti. Galatasaray şampiyon oldu.
Gerçek şampiyon Fenerbahçe. Bunu en iyi gslilee biliyor
Rüya görüyorsun sanırım:d
maalesef kaybettinz
Yavaş GALATASARAY her zaman şampiyon
O nasıl olacak
Sen ne anlatıyorsun be abla gözünü seveyim abi
Paralel evrende yeninormal
Dermişim Galatasaray verir mi
lig bitti ama.:D
konya yakti bizi