Spor Böyle kol bacak baştan ayağa kas stereoidlemi? kür diyetiyle mi oluyo? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kür diyeti Stereoid Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Böyle kol bacak baştan ayağa kas stereoidlemi? kür diyetiyle mi oluyo? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ben daha iyiyim steroit kullanmadım iyi çalış iyi beslen iyi dinlen hepsi bu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaş artık 30 usta ve ağır işte çalışmadım hiç. Bana hızlı gelişme lazım stereoid kreatin falan iyi olur dimi? Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ +1 yıl 35 yaşındayım 4 senede yaptım bu vucudu yaparsın Yorumla
ClorlessGAY Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Sanki stereoid gibi ama bu çok kuru hafif dolgun vücut daha iyi olurmuş 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Havalısn 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben daha iyiyim steroit kullanmadım iyi çalış iyi beslen iyi dinlen hepsi bu
Yaş artık 30 usta ve ağır işte çalışmadım hiç. Bana hızlı gelişme lazım stereoid kreatin falan iyi olur dimi?
35 yaşındayım 4 senede yaptım bu vucudu yaparsın
Sanki stereoid gibi ama bu çok kuru hafif dolgun vücut daha iyi olurmuş
Havalısn