Spor Galatasaray mı Fenerbahçe mi? Escobar59 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hakkeden şampiyon olsun Galatasaray şampiyon olursa fernerbahçe nin efsane başkanı aziz yıldırım başkan olacak bakalım yer yerinden oynucak Galatasaray mı Fenerbahçe mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
xxAnonimGirlxx Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Galatasaray berabere kalsak bile şampiyonuz💛❤️ 1 5 Yorumla Escobar59 +1 yıl Söylemedi hiç (gerisi sende) Yorumla xxAnonimGirlxx +1 yıl Söylenmedi hiç sana layık düşlerBenden önce tutsak yüreğimBiliyorsun sen de ince inceYangın yeri hep buralar sayende yok şikayetGel bir sarayımmm aşkınn olayımmm💛❤️ Yorumla EzgiiiSudee +1 yıl Siz Galatasaray şampiyon oluyor diye tutuyorsunuz. Biz asaletine, aşkına, Coşkuna Fenerbahçeyi tutuyoruz Yorumla xxAnonimGirlxx +1 yıl @EzgiiiSudee Yoo Galatasaray şampiyon oluyor diye tutmuyoruz. Şahsen ben öyle biri değilim. Galatasaray benim çocukluk aşkım❤️❤️ Yorumla EzgiiiSudee +1 yıl şu an veletlerin hepsi öyle Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. GS varkennn 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Galatasaray berabere kalsak bile şampiyonuz💛❤️
Söylemedi hiç (gerisi sende)
Söylenmedi hiç sana layık düşler
Benden önce tutsak yüreğim
Biliyorsun sen de ince ince
Yangın yeri hep buralar sayende yok şikayet
Gel bir sarayımmm aşkınn olayımmm💛❤️
Siz Galatasaray şampiyon oluyor diye tutuyorsunuz. Biz asaletine, aşkına, Coşkuna Fenerbahçeyi tutuyoruz
@EzgiiiSudee Yoo Galatasaray şampiyon oluyor diye tutmuyoruz. Şahsen ben öyle biri değilim. Galatasaray benim çocukluk aşkım❤️❤️
şu an veletlerin hepsi öyle
GS varkennn
Fenerbahçe
Galatasaray
Fenerbahçe 💛💙
hiç biri
Fenerbahçe 🔷️🟡