Spor Fenerliler gs sampiyon olacak eski konyasporluyum eğer konya atar gider yaomaya basladiysa babayi alip doner? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gs sampiyon Fb sampiyon Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Fenerliler gs sampiyon olacak eski konyasporluyum eğer konya atar gider yaomaya basladiysa babayi alip doner? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
FNB19o7 Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl gs başkanı 100 puanla şampiyon oluruz diyor konyaspor resmi sosyal medyası biz istanbulla anlaşırız diyor. Ne onursuzca gurursuzca işler bunlar... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Konyaspor onu o maksatla söylemiyor ama gs her turlu para teklif etmistir konyaya konyaninda reddedecegini sanmiyorum Yorumla FNB19o7 +1 yıl olabilir artık izleme vakti artık Yorumla
ayhanist3435 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Fenerbahçe liyim ama Galatasaray buradan verirse şampiyonluğu 10 yıl kupa beklemesin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gs kupa alamasa bile 10 yil icinde yine alir bence Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Evet öyle gercekten 0 0 Yorumla
Nehir006 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Yok alamaz Konya 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Futbol bu cokta belli olmaz kimin hangi motivasyonla sahya cikacagi fileyi sallayacagi Yorumla Nehir006 +1 yıl Başka ligler için geçerli o bu ligde tff kim isterse o Yorumla Soran +1 yıl Aglamalar erken baslamis shshdjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
gs başkanı 100 puanla şampiyon oluruz diyor
konyaspor resmi sosyal medyası biz istanbulla anlaşırız diyor.
Ne onursuzca gurursuzca işler bunlar...
Konyaspor onu o maksatla söylemiyor ama gs her turlu para teklif etmistir konyaya konyaninda reddedecegini sanmiyorum
olabilir artık izleme vakti artık
Fenerbahçe liyim ama Galatasaray buradan verirse şampiyonluğu 10 yıl kupa beklemesin
Gs kupa alamasa bile 10 yil icinde yine alir bence
Anlamadım ama fb olur umarım
İnşallah Fenerbahçe alır amin
Evet öyle gercekten
Yok alamaz Konya
Futbol bu cokta belli olmaz kimin hangi motivasyonla sahya cikacagi fileyi sallayacagi
Başka ligler için geçerli o bu ligde tff kim isterse o
Aglamalar erken baslamis shshdjd