Spor Amerikada yabancı profesyonel boksörler alkol içer mi? boşbiri12 Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Amerikada yabancı profesyonel boksörler alkol içer mi? Güncellemeler+1 yıl cevap Amerikada yabancı profesyonel boksörler alkol içer mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
iBocanBjk Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Neden icmesin ki 1 9 Yorumla boşbiri12 +1 yıl sporcu ya ondan? Yorumla iBocanBjk +1 yıl İçen içiyor haberlerde görüyorum icmeyende vardır Yorumla boşbiri12 +1 yıl madde bile kullanıyorlar demi? Yorumla iBocanBjk +1 yıl Aynen Mike Tyson bir zaman kullanmıştı Yorumla iBocanBjk +1 yıl Bende o sporu yaptım artık yapmiyorum sadece koşu ve vücut geliştirme yapıyorum Yorumla boşbiri12 +1 yıl neden bıraktın? Yorumla iBocanBjk +1 yıl Sağlığım için Yorumla boşbiri12 +1 yıl kötü yapmışsın bak ringe çıkma ama ringe çıkacakmış gibi boks antrenmanları yap zinde kal fitness çok hantallaştırıyo insanı bide kondisyonu azaltıyo Yorumla iBocanBjk +1 yıl Ben koşu yapıyorum 4 km haftada bir Yorumla
SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Neler neler içer 0 0 Yorumla
Class69 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl İcer 1 2 Yorumla boşbiri12 +1 yıl onlar madde bile kullanıyo demi? Yorumla Class69 +1 yıl Yes Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Neden icmesin ki
sporcu ya ondan?
İçen içiyor haberlerde görüyorum icmeyende vardır
madde bile kullanıyorlar demi?
Aynen Mike Tyson bir zaman kullanmıştı
Bende o sporu yaptım artık yapmiyorum sadece koşu ve vücut geliştirme yapıyorum
neden bıraktın?
Sağlığım için
kötü yapmışsın bak ringe çıkma ama ringe çıkacakmış gibi boks antrenmanları yap zinde kal fitness çok hantallaştırıyo insanı bide kondisyonu azaltıyo
Ben koşu yapıyorum 4 km haftada bir
Neler neler içer
İcer
onlar madde bile kullanıyo demi?
Yes