Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Spor yapmak yalnızca irade meselesi değildir. Fiziksel ve psikolojik birçok faktör sporla uğraşmayı etkiler. Motivasyon, disiplin, sağlık durumu, zaman yönetimi ve çevre gibi unsurlar sporun sürdürülmesinde rol oynar. Kişinin kendini tanıması ve sınırlarını bilmesi de önemlidir. Spor yapmak düzenli alışkanlık haline geldiğinde daha kolay sürdürülebilir. Bununla birlikte, kişinin kendi istekleri ve hedefleri de sporun devamlılığı için belirleyicidir.
Çıplak vücudunu paylaşmaya ne meraklısın birader... O kaslara istesem 1 ayda sahip olurum ama çok güzel kardeşim durduğu için fazla belirgin olmasını istemiyorum.. Bu halimle bile senin bu vücuda 10 çekerim, ruhumuz kaslı bizim beden kaslı olmasa da olur, hadi paylaştın bir tane paylaş en azından üç tane ne
Spor yapmak Stressi azaltir, Insani rahatlatir. Haftada 3 kere gitmek gerek, ama Disaridada yapilabilir bu durumu yoksa.. Bende haftanin 5 günü gidiyorum, kas yapicam bundan sonra.
Kas yakışmaz size zaten istesenizde çok olmuyor
tanımıyorsun ki..
teşekkürler
Ya spor yaparken kafam dağılıyo sarıyorum aslında iradeden çok kafa dağıtma meselesi benim için psikolojime iyi geliyor yapıyorum, 😊
Benim gibisin prenses
Cevap
32Cevap
Disiplinli bir şekilde sürdürmek, yaşam biçimi haline getirmek irade meselesi.
Aynen öyle gadası
Benim artık iradeyi geçti. Derdim kas yapmak da değil çok fazla ama salona gidince stres atıyorum yoruluyorum, daha iyi uyuyorum. Uykuyu iyi alınca diğer gün daha sakin oluyorum.
Ya antidepresan alacaktım ya spor yapacaktim ben sporu seçtim mantıklı olarak.
Aynen öyle irade meselesi iraden yoksa yapamazsın zorlanırsın benim de ihtiyacım var ama şu anda spora baslayamiyorum tabi sorunlarim yüzünden şu sorunlarimdan kurtulayim baslayacam bakalim bayagi kilo var bende de
Beyni gelişmemiş erkek bireylerin kasları ve küçük penisleriyle ilgili komplekslerini tatmin ettiği bir yöntemdir.
Ablam canım ablam neden kötüsün sen kötü ablam
Her zaman beyfendi azim ile çalışıyoruz
Şimdi ben 18 yaşındayım 16 yaşında spora başladım bugüne kadar ne kreatin kullandım ne protein tozu ne de her hangi bir supplement. Tek istediğim sağlıklı olmak kilo da almıyorum yemiyorum çünkü. Sadece estetik bir vücudum var ki aman aman vücudum şöyle olsun böyle olsun demiyorum başlarda motivasyon işi oluyordu spor ama zamanla disipline döküldü mesela spor yapmadığım günler kendimi eksik hissediyorum ve artık bir zorunluluk gibi hissediyorum
Çok az bir kesim için öyle %90, ı uçkur davasına motive oluyor. Vladislava Galagan gibiler için irade meselesi, burada profil fotoğrafında resim paylaşanlar egosunu besliyor ve uçkur derdinde
Kesinlikle. Ben başlıyorum ve başladığım yerde bitiriyorum😂
Tembel seni 😂
Disiplinli sürdürmek en önemli etken olsa da ekonomik koşullarda önemli şimdi adamın ekonomik gücü yetmiyor buna napsın yapamıyor.
Evet irade çok önemli. Her gün erkenden kalkmak. Akşam yoruldum demeden devam etmek. Aksatmamak ve günleri ayarlamak irade meselesi
Spor yapmak, biraz irade gerektirebilir çünkü bazen motivasyon düşebilir. Ancak, düzenli bir spor alışkanlığı oluşturmak için irade önemlidir.
Yaklaşık 2 yıldır gidiyorum gitmeyince acayip huzursuz hissediyorum, ve insanı her yönden etkiliyor
Ne mesela.. miskin mi hissediyorsunuz gitmeyince
@İzmirgeceleri35 sigara gibi düşünebilirsin
Dövüş sporları ise irade meselesi. vücut geliştirme ise sadece kadın ayarlamak için
Evet irade ister sadece sporla bitmiyor çünkü yemene içmene de dikkat etmek en can alıcı kısım
Bence kilo almak vermek değil kafanı dağıtmak için daha çok işe yarıyor
siz spor yapmıyonuz orada yarım steroidler spor yapıyo
Kesinlikle disiplin işi. Disiplin de iradeden olur.
Disiplin ister ama neden yapayım öyle de bir şey var
Alakası yok herkes spor yapabilir, ama kendini alıştırması biraz zor olsa da fark etmiyor
Tabi Ki evet abi mesela o vücudu yapana kadar ne kadar uğraşmışsındır sen düşün birde dahada uğraşıp diyet yaparsan sağda solda seni gören dönüp bir daha bakar
Basmaya devam 💪💪💪💪
Kime göre neye göre? Bi zorunluluk değil sonuçta. Ben sevmiyorum mesela. Tercih etmiyorum.
Evet.. Spor da diyet de.. İradeye sahip çıkamazsan olmaz..
Her babayigidin harcı değildir spor yapmak hele ki bunu uzun yıllar sürdürmek çok zordur
Kesinlikle hak veriyorum ki hele benim gibi naturel, supplement kullanmayan biri ise imkansız gibi bir şey Spor benim için her şeyden önce gelir yaş 18,5 ve 2,5 yıldır gidiyorum. Sporu bıraktığım bir zamanlar oldu kol dirseğinin kıkırdağını zedeledim top oynarken ve doktora gittiğimde hoca bana en az 6 ay spor yapamayacağımı ve ilerde bana çok sorun yaratabileceğini söyledi hatta o bölgenin kendi kendine iyileşmeyeceğini belki de ameliyat bile gerektireceğini söyledi. ve bunları duyduğumda çok üzülmüştüm, günlerdir çok kafama takmıştım. Ama yılmadım o sakat halimle gittim bir dirsek bandı aldım ve yaklaşık 3 ay boyunca 4kg dambıl ile çalıştım. iyileşme sürecine baktım. yaklaşık 4 ay sonra kolum tamamen iyileşti hiç bir ilaç kullanmadım ve tıpı resmen şoka uğrattım. ve şu an eskisinden daha iyiyim profesyonel olmak bunu gerektirir. bunun dışında aksattım diyemem ve çokta güzel basıyorum. 😎😎
Evet evlat bu bir irade meselesidir ve öyle görünüyor ki sende fazlasıyla var
Disiplin, para ve zaman meselesi.
Disiplin kesinlikle para olsa da yapmayan çok
İşte parası olmayan da pek yapamıyor mesela.
ben paralıyım o zaman
Kesinlikle irade ve disiplin 👌🏻
💪💪💪💪💪
Birazda vakit ve nakit meselesi..😃
Hayır bahane 🥳
Yapacaksın 😀😀
Polis misin sen 🤯
İyi diğer meslekler kolay 😃
En zoru polis 😀
Hersey psikolojik maalesef 😓
Aynen disiplin irade meselesi
Evet öyle. Fazla abartma itici olmak üzeresin
Zaten bi süre sonra bağımlılık yapıyor
İrade meselesi kesin
Dizim sakatlandı bırakmak zorunda kaldım sporu.
İstikrar önemli, irade varsa saglarsin.
İrade istikrar ve sevme meselesi
İstikrar önemli, irade varsa saglarsin.
Kesinlikle irade meselesi.
Hocam yağ oranı yüksek
İrade ve emem
disiplin
Biraz da disiplin
Zaman meselesidir.
Azim
Evet
Evet kesinlikle