Konya gs maçı sizce ne olur?

Arkadaslar bi konyalı olarak söylüyorum ayni zamanda fb liyim ama tarafsiz yorum yapicam konya gs yi kendi evinde sever niye derseniz konya halki ve konya taraftarının konyaspor uzerinde büyük baskısı var ozellikle bu maçta da yenilirse konya taraftarı k. sporun oyuncusu teknik direktörü başkanı hatta yedek oyuncuları dahil hepsini öldürme ihtimali çok yüksek konya bu maçı alırsa büyük prestij sahibi olacak ama en kötü ihtimal beraberlikle kapatmaya çalışacak konya macı alırsa türkiye toptan karışır simdiden soyluyorum çünkü bu sefer diycekler ki fenerden 7 yiyen bizi nasil yendi * mike uffff düşünemiyorum ama ben şunu bilirim ki futbolda el elden üstündür fenerden 7 gol yiyen konya gs ye 4 atabilir futbol boyle biseydir sizin yorumlariniz ne
Güncellemeler
+1 yıl
Tahminim şu gs bütün hatlariyla saldiracak konya savunmada kalacak beraberlige razi olmaya calisacak ama gs bütün hatlariyla onde olurda bi bosluk verirse 1 tane yedigi zaman o film orada kopar bir daha macı ceviremezler konya berabere kalsak yeter diyor ama beraberlikten daha iyisini yakaladigi zaman bide gs gibi bir takımı yenme avantajini yakalarsa konya o maci vermez dikkat abi dediydi dersiniz
Konya gs maçı sizce ne olur?