Güncellemeler
+1 yıl
Okan buruk un maç sonu açıklamalarına baktım vallahi hiç üzgün durmuyordu ve açıklamaları da benim dediğim gibi tiyatro olduğunu gösteriyordu. Ulan kendi evinde 10 kişi kalmış febeye isabetli şut bile cekemedin bu ne rahatlık böyle?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
tesadüf gol ile yenikdik
futbulda her şey olur
Evet ama 10 kişi kalmış febeye isabetli şut nasıl olur da cekemez GS? Bu çok şüpheli. Hem de kendi taraftarımızın baskısına rağmen
zaha onasaydı
Olm o ztn belli sampiyon gs
oo şikeci ibinelerr
🖕🖕🖕
biraz inandırıcı olsaydınız da bizim kaleye 2-3 isabetli şut atsaydınız yalandan
Bunu son 4 maçtır bize isabetli şut çekemeyen çirkef takımın taraftarı mı söylüyor 😂😂
Cahil ya daha düne kadar ağlayanlar bugün bizim oyuncumuzun hatasıyla yediğimiz golün ardından aldığımız 1-0 lık yenilgiyle karşımızda erkek kesiliyor... Gel de gülme şimdi ya 😂
Son 4 maçın üçü 3-0 bitti. Bunu bu kadar çabuk mu unuttun. Bu rezillik size yeter de artar. Son 4 maçın üçünü 3-0 kaybetmişsin🙂
son 4 maçın üçü 3-0 bitmedi. birinde u19 takıma gol attınız diye göbek attınız hükmen maç o.
ayrıca 65 dk 10 kişi kalan takıma kendi sahanızda şut atamıyorsunuz utanmaz arlanmaz konuşma bari.
öyle bir eze eze yendik ki sahada şampiyon biziz dedik. sizin gibi kirli şampiyonluklarımız yok
Offf yaaa sizin gibi beyinsizlerle tartışmaktan bıktım. Tamam Galatasaray diye bir kulüp yok ortada hiçbir emek yok aldığı bütün kupalar da hepsi haram. Tamam mı mutlu oldun mu... CANINIZ CEHENNEME ÇİRKEF KULÜPÜN TARAFTARI SİZİ...
Gittikleri her yerde terör estiren lanet kulüp febe. Basketbol maçında Monaco lu basketcilere bile saldıracak kadar aciz varlıklarsınız. Allah alayınızın belanızı versin... Canınız cehenneme...
Trabzonspor, Karagümrük, Alanyaspor, İstanbulspor, maçlarında hep ya haksız penaltı almışlar ya da rakiplerinin penaltısı verilmemiş gelip burada bir maç şansa kazandılar diye şampiyonluk iddiasında bulunuyorlar...
Amedspor da şampiyon oldu ama en yakın rakibi ığdırspora kendi evinde yenildi tıpkı GS FB maçı gibi. Manchester city ve Arsenal de keza öyle tamam mı o çalışmayan beyninizi biraz çalıştırın futbolda sahada her şey olabilir... O cahil kafanız basmaz zaten boşa anlatıyorum