Ahmet Minguzzi’in katillerine çok benziyor! Şu olay yaşanmasa şu tipi görsem korkarım valla.. Allah bin b*lasını versin cenaze de Şehit Öğretmenimizin Oğlunu görünce kahroldum 😭Görevi başından öldürülen şehittir! Hem mübarek günde belki oruçtu cennetin en güzel yerinde olucak bu pislik hem bu hayatta hem öteki tarafta cehennemi yaşayacak kansız
Ya öncelikle derin üzüntümu belirtmek isterim videoları izlediğim de okadar etkilendim ki bu gençlik nereye gidiyor böyle diye sorguladim 🥺😥 değerli öğretmenimize Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏 🥰 bu katil zanlısı çocuğu görünce tıpkı senin gibi düşündüm , bir insanın cani kişiliği bu kadar mı sıfatına yansır bakışlari bile ürpertici geldi , bizim oralarda bir laf vardır suratında meymenet yok derler buda o hesap işte, bu bir çocuk değil bir genç delikanlı değil benim gözümde sadece katil ruhlu bir zanli olarak görüyorum , umarım bu yasalar değişir , ve cezalar arttırilir yoksaki bu ne ilk olucak nede son
Evet haklısın gerçekten öğretmenimize Allah'tan rahmet diliyorum ruhu şad olsun kanunlar ve yasalar değişmedikçe ülkemize Adalet gelmedikçe ve ilk olur Ne son umarım bir gün her şey yoluna girer güzel bir yaşam getirilir ülkemize
Eskiden eğitime eğitimciye saygı vardı yolda öğretmeni görsek elimizi nereye koysak nereye baksak diye utanç ve saygımızdan iki büklüm olurduk şimdi şu hale bak yazık çok yazık.
90'lardan sonra saydığın bu güzel karakterlere sahip olan kimse yok denecek kadar az bu zaman... Allah'a havale ettim ben o laneti iki cihanda da çeksin cezasın 😡
Evet bende 29 yıllık öğretmenimi arıyorum konuşuyoruz arada ve ben insanlarla iletişim kurduğum da kolay kolay heyecanlanan biri değilim aslında özgüvenim yüksek ama her ne kadar özgenim yüksek olsa da öğretmenimle konuşurken o kadar heyecanlı oluyorum ki 🥹🫣☺ tıpkı okul yıllarımda yaşadığım heyecanın aynını yaşıyorum resmen 🥲
Evet biz de çok üzüldük gerçekten 😢😢 bu kalbi güzel öğretmen bize yakın bölgede biz 90'lar kuşağı öğretmenlerimizi severdik saygı duyardık onlara ama şimdiki nesile bakıyorum saygı yok anlayış yok duyarlılık yok empati yok çok eksikleri var ve çocukların üzerindeki bu eksikler ailelerden kaynaklanıyor
Çok acı bir olay bu… 😔 Bir insanın yüzüne bakıp içindeki kötülüğü anlamak mümkün olmuyor ne yazık ki. Fotoğraftan “canavar” okunmuyor ama yapılan şey affedilir değil. Öfkeni anlıyorum, insanın içi yanıyor. 🙏🏻 Yine de kimin yaşayıp yaşamayacağına biz karar veremeyiz. Adalet en ağır şekilde işleyecek zaten. Bu tarz olaylar insanın güven duygusunu sarsıyor… Çok üzücü gerçekten.
Şimdiki çocukların bazıları bıçakla geziyor ve okullarda arama da yapılmıyor... evet hayatı almaya kimsenin hakkı yok, fakat o fidan gibi öğretmenin hayatı ne olacak, öldürüldüğüyleni kalacak, aslaa... ama bunu yapan şahıs çocuk olamaz aileler sorumlu tutulmalı bu ve benzeri durumlarda, katilin görsel herşeyi anlatıyor mu sence?
Sıfatından ne halt olduğu belli. Bunun gibi tiplere gün yüzü göstermeden her gün işkence edeceksin bunları insan gözüyle görmüyorum hayvanlardan daha aşağılık bunlar. Her gün ölümü isteyecek ama eline geçmeyecek
bildiğim kadarıyla failin ifadesi canavar ya da insan canavarı gibi bir şeylerdi sanırım evet, o fotoğraftaki kadın bir canidir, ben öyle düşünüyorum yani.