AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Balıketliler herzaman bi adım öndedir hana göre
Vücut seninse çok iyi
Evet benim istersen devamınıda görebilirsin
Normal tabi senin dolgun vucudun disiligin kiskirtiyor erkekkeri. Sende o terli kasli erkekkerin bakislarini gorunce icinde firtinalar kopuyor
Yollu gibi görünmeden nasıl daha fazla kışkırtabilirim?
Umursamaz gibi yap frikik ver. Nasil giyiniyoun bilmiyorum.
tayt üstüne askılı ve sporcu kıyafeti. Frikiklik giysiler değil memeler kapalı oluyor
O zaaman domalacaksin ve zor hareketlerde hafiften inler gibi ses cikarcaksin. Bide yuzunde sekli degisecek asiri tahrik edici olur
inler gibi ses okey bunu denicem umarım anlaşılmaz rezil olurum :D
Abartmadan yap ve kacamak bakislar at erkekciklere. Eminim eve gidince heosinin arasinda hayal ediyisun kendini oyle rahatliyoun
evet ama ben onlar beni hayal etsin istiyorum
Ediyolar merak etme oraya sirf bu yuzden gider cogu ve dedigine gore sende offfff fena biseysin ben bile hayal edicem birazdan. Adin ne? Cidden seni hayal edicem yarim saate yaramazlik yapicamda 😀
Buse :D keske aynı salına gitseydik seninle muhatap olmayıp hep azdırmak isterdim
Keske busecim. Senin bibi sevgilim olsun isterdim. Aslinda utangac olup icinde yaramaz bi kiz olan
Evet disardan cok saf ve ytangacım :))
En guzeli en degerlisi bu iste. Asiri rahat kasar kizlari sevmem. ya da icinde hic zevki hevesi olmayanda cekilmez. En bulunmazi harikasi senin gibiler.
tesekkür ederim bebeğim. ❤
Buseme en guzel yerine buse konduruyorum. Erkegini mutlu edersin. Benim hayalimdir sevgilim seksi giyinsin herkes ona baksin ida teshircilikten zevklenebilsin. Sonrasinda sevismek inanilnaz atesli olur
Taciz degil de ilgi alaka görmek beğenilmek süzülmek cok hos bi sey. Salon kadın dolu ama en cok ilgi alakayı beğeniyi ben yasiyorum bu beni icten ice daha cok tahrik ediyor cünkü lendimi tercikh edilmis hissediyorum. Bir o kadar sadığım ama
Seni anladim ucuz kasar degilsin zaten farkindayim. Taciz degil sadece teshirci olusun heyecanlandirdi beni. Baska erkekleri azdirip sonrasinda ikimizde onlarin sana bakislarini dusunup delice sevisirdik. Bu harika bisey
Evet. Diğer erkeklerin arzulayıp hayal ettiği kadına yalnızca senin sahip olman cok güzel olurdu
Kesinlikle be yavrum. Simdi gidiyorum seni hayal edicem. Seksi mini etek askili siyah ince corapli kirmizi rujlu topuklu koluma seni yakmisim sahilde yuruyoruz. Sana bakqn bidaha bakiyor. Kadinlar bile bakiyor. Hafif kivirtiyosun yururken sulandin bile. Bende bi tenhaya cekip ustune cullaniyorum. Biz deli gibi sevisirkende biri bizi izliyir ida seyini oksuyor. Gozrmezden gelip sevismeye devam ediyoruz. Bunlari dusunerek rahatlicam optum seni askimmm 😘😘
Off gizli gizli seyredip azsa rahatlasa
Ayni kafadayiz senle busecim. Teshirciligin verdigi inanilmaz gaz. Kiskirtici aklini aliyo dimi insanin. Evet bize bakarak senin zevk icinde zikilisini izleyerek sivazliyor ve oda bosaliyor. Sende suratin zevkten sekilden sekike girmis halde inlerken ona bakiyosun o an ce fiskirtiyor. Yaramaz yaramaz bakiyosun ona
of sen beni domaltip gizlice ve hızlı sever adam dayanamayıp yüzüme bosalsa zevkten kasıla kasıla
Off delirtme ama beniii kadinin spermli yuzu kadar tahrik edici bisey olamazzzzzz
benim en sevdiğim fantezi ya. hayatımda bi kisiyle yakınlastim sadece o da eski sevgilimdi bi gün ona oral yapıyoken bosalcagını söylemisti yüzüme bosalmasini istedim. biraz sasirdi afalladi ama üstüme doğru eğilip yüzüme bosalmisti hala daha aklıma gelince cildiriyorum onun da aklına geldigine eminim
Of off o dudaklardan akan spermm
:)
Sana tesekkurler busecim harika bi fanteziyle bosalip rahatladim. Gormedigin masum guzel yuzune bosaldim ve maalesef baskalarida yapti bunu. Ozellikle seninki gibi masum yuzlu kizlara spermli surat cok daha cildirtici
🙈
baskaları dediğin
Demistin ya yuzume bosalinmasi cok hosuma gidiyor. Seni teshir ettim sonra kuytuda altima aldim. Bizi izleyen bikac kisi vardi umursamadan devam ettik. Sen izlenmenin hazziyla asiri inleyip cildirdin. Ve onlarda ben seni altimda ezerken mastürbasyon yaptilar en son ben icine onlar yuzune sacina basina attirrdilar manyak bi hikayeydi
of okurken ıslandım. boşalıp pantolonlarını çekip gittiklerini düşününce hem aağılayıcı hem tahrik edici. .
O asagilanmanin verdigi kiskirticilik. Aynen oyle pantolonlarini cekip isleri bitti gittiler. Sende yerde sac bas daginik, nefes nefese, heryerin sperm icinde bana bakiyosun. Bende toparlaniyorum ve sana egilip gozlerine bakarak seni seviyorum diyorum ve dudaklarina buse konduruyorum buseminn
Balık etlisen meme vardır sende ondan birazda seksi giyiniyorsan of off var mı bir resim
Benim sevgilim de balık etli dikkat çekici Erkeklerin bakması hoşuma gidiyor zevk veriyor bana
merak ettiğim hoşlandığım tip gibisin anlatmana göre :D
Balık etli her zaman iyidir. hele bice beyaz tenliyse
bembeyaz ve sarı saclıyım
Oww baya iyi kalça göğüs dolgun mu?
göğüs evet kalca normal
Höm güzel 😋
En güzeli balık etli olmak
balık etli kızlar zaten iyidirr
Dolgun kadın her zaman iyidir.
Önceleri zayıf kızların yanında spor yapmaya çekiniyordum şimdi onlardan daha özgüvenliyim
Senin adına sevindim. Ben de şu an hayatımın er berbat zamanlarını yaşıyorum. Almanya'ya bi gideyim bende spora o zaman başlayacağım. Özgüvenli olmak mesele değil.
neden en berat
Yaşadığım hayattan pek memnun değilim. Ailemle beraber yaşamak istemiyorum artik.
İnsan bazen gitmek ister
Beğenilmek tahrik eder
Demi Rose ayarında karıysan doğal
Ne kadar balık etlisin görmek lazım
Yağlı olduğun içindir 😀😀
Yaparken islaniyon mu
daha açık giyiniyorsundur belki
hayır onların göbek olmadıgı icin asıl onlar daha açık :D
bilemedim 😅
Balıketliler öyle gögüsler popo falan
Sen biraz kafanda kuruyosun bence
Yoo şahit oluyorum
Tebrikler o zaman iki üç tane abazanin malzemesi olmuşsun ve bunu gurur yapmışsın
boş yapma kezban. beğenilmek hoşuma gidiyor, sanane?
Beğenilmek ayrı insanların pis düşüncelerinin malzemesi olmak ayrı. Sen beğenilmek değil başka bir şey istiyorsun. Bu çaba ile de uğraşırsın ha gayret
Ne seni tahrik eden tam olarak
İlgi alaka.
İlgilensem senle? Oluyor mh bişi
Demekki muhteşem özellikleri taşıyor olmalısın
Boy kilo?
165 70
Vücudun çok mu belirgin
Boy kilon kaç
165, 70
Anladım balık etliye giriyorsun benim de boyum kilom nasıl bulursun bilmiyorum anlıyor musun
hiç anlamıyorum
182 80 iyi midir hitapen sence
kollar önemli güzel kolların varsa iyi gayet :D
Kol dediğin kas anlamında mi
Selam ne zamandr Spor yapıyon
Hı
1ay
Alıştın mı
Görmek gerek güzelim
Balık etkilerin de alıcıları var
Yani göğüs kalça büyükse her zıplamanda ohooooo
ağırlık çalışırken zıplamıyoruz