Bu çocuk 2004 lü ve boyu 2.10 kilosuda 120-130 civarı kaslı bence yakışıklı da

Gökalaf 1.95 boyunda adam gökalaften 15 cm uzun gibi eleman cidden 2.10 var birde bilek güreşinde sağlam kimse yıkamıyor reelsleri inceledim
Ben 1.70 boy 63 kiloyum sizce benim gibi bir erkekmi tercih edilir daha çok yoksa bunun gibi erkeklermi 2.10 erkekler hakkında fikriniz ne.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
"Ayyy aradığım erkekk 🥰🥰🥰"
Valla yanımdan geçse bakamam çok uzun be 😂
160 olan ben 😂🤣😂🤣
Bende 1.70 boy 63 kiloyum eskiden 48 kiloydum şimdi 63 kiloyum evet 2.10-211 boy uzun baya
Beni aşar dedikleri bu olsa gerek 🤣🤣
Kısa boylular maymuna benziyor uzun olmak bence daha iyi yine kısa olmaktan babam 1.63 maymuna benziyor tipi igrenç ses tonu bile itici uzun olmak bence daha iyi
Saygılı ol biraz 😒
bu kadar uzunların şeyi düşünülenin aksine çok küçük ve ince oluyoo derlerdi 3 tanesinde test ettim yani üçününde şeyi konya bamyası kadar küçük kürdan gibi ince çıktı
Kaç cm çıktı ahahhah
@ömerpstl_61 ayyy 12-13 cm bile yok desem olur yani
O kadar da değildir abartma sende
kişiden kişiye değişir bence zencilerde uzun ama penisleri büyük derler
@ömerpstl_61 daha küçük bile olabilir yani
onların ki genetik
Her uzunun penisi ufak değil kısa boylu insanlar da maymuna benziyor o zaman bana göre
İyi k*ymuşum o zaman
Kardeş sende 1.70 sin 170 ne 😂 Türkiye ortalaması 1.75 sende baya kısasın alınma ama
Ayıp ettin kardeşim sen kaçsın ki
Hoştur.
2.10 ilginizi çeker galba
İyi bence, hem yakışıklı.
Sence?
185 iyi bence
Bilmem
@ömerpstl_61 1.80 -1.85 iyi. Abartmaya gerek yok.
Ben 1.70-63 kiloyum bunun yanında ufagım baya
Elde olan bir şey değil herkesin alıcısı vardır kardeşim çokta kısa değilsin senden kısalarda var
@ömerpstl_61 haklı.
@ömerpstl_61 yok kız arkadaşım var zaten eskiden 48 kiloydum şimdi 63 kiloyum boyumda 1.70 boy genetikte kız arkadaşım var zaten acaba 2.10 olmak nasıl bir his merak ettim sadece
2.10 olsan 170 olmak için dua edersin hem ilerde hemde günlük hayatında zorlanıyordur o boyla
@ömerpstl_61 olabilir bir arkadaşım var onun boyuda 1.90 falan benden 20 cm uzun yani oda zorlanıyormudur acaba 1.90 boyla
@ömerpstl_61 bir arkadaş daha var oda 1.90 dan uzun boyu 1.92 falan acaba 1.92 olmak nasıl bir his
@ömerpstl_61 ağa doğru da kısa boylularda ezik gibi duruyor 2.10 olmak bence daha iyi gibi
taştır
cok iyi masallah
Evet eleman daha 2004 lü birde
ohaa büyük gözüyo
Evetde 2004 lü eleman
masallah masallah bir sürü olsa keske bundan
ben 1.70 boy 63 kiloyum mesela
Ben eskiden 48 kiloydum şimdi 63 kiloyum boyumda 1.70 ama instada takipleştigim konuştugum kız arkadaşlarım var yine
Yav kizim bundan bir suru olsa da o zaman boyun fitigi vakalarinda buyuk artis olur ortalamaniz 160 djdjdjjd
173um tesekkurler
Olsun sana 190 iyi 2 metrelere 180 ustu kiz lazim sen 2 metre adam gormedin herhalde
gordum yakin arkadasim 2ydi fark fazla olunca daha cok hosuma gidiyor 190 asagisi ilgimi cekmiyor zaten
Peki bacim bulursun umarim 2 metreyi