1.95 boy 150 kiloyum ama full yağlıyım bende kas yok yakın arkadaşım var 1.70 boy 63 kilo yaşlar 19 ama çocuk benden daha güçlü bu normal mi güreşiyoruz o yere yatırıyor genelde o kazanıyor hep güreşte
1.70-63 kilo bir şey ama benden daha güçlü neden eskiden 48 kiloydu birde çocuk şimdi 63 kilo oldu spora gidip ben güçsüzüm sadece boy 1.95 kiloda 150 karnıma bazen şakasına dokunuyor canım acıyor çocuk benden güçlü
Sorum şu sizce neden zayıflar obezlere göre daha güçlü şişmanları askere bile almıyorlar neden? Ve zayıflar neden genelde daha güçlü sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Uzun boylulari ve şişmanlari yere yatırmak her zaman daha kolaydır çünkü denge kaybı çok oluşur bacak boyunun uzunlugundan ve kutlenin ağır olmasindan kaynakli
Zayif güclü değil sen yag torbasisin, o cocuğu yatirmam 5 saniyemi almaz
Zayıf olup güçlü olanlarda var ama örnek Kaan kazgan 70 kilo khabib 70 kilo khabibmi alır senmi alırsın?
Beni. Anadolu lisesinde 48 kilo bir arkadaş vardı herkesi bilek güreşinde yeniyordu boks eğitimi vardı 100 kilo çocukları dövüyordu bazı zayıflar sağlam oluyor
Ben lise 1 de 70-75 kilo falandım spora gidiyordum o Zamanlar güçlüydüm saglamdım yani acıya dayanıklıydım sporcuydum sonra sporu bıraktım kendimi abur cubur yemeye TV izlemeye video oyunları oynamaya verdim 7-8 cm uzadım 1.95 oldum birde kilo arttı obez oldum ama kilolular genelde güçsüz oluyor
Kilolular genelde güçsüz oluyor karnına yumrum yersen yere yapışırsın boksta antrenman maçına çıkıyordum karnıma vurduklarında canım acıyordu 65 kilo çocuk karnıma vuruyordu acıyordu arkadaşımda vurduğunda acıyor karnıma şişmanlar genelde daha güçsüz bence
Benim 48 kilo bir arkadaş daha var Kickboksçu seni rahatlıkla döver kilo ile gücün alakası yok dostum eleman atletik Afrikalılar gibi çok hızlı koşuyor birde boksör
Cocuk boş boş yazma gureşciyim ben
Khabibde 70 kilo khabibmi alır senmi kilo ile gücün alakası yokki
Olum ne cahil bişeysin sen khabib ile o cocuk aynimi herif boks kickboks jitsu güreş muaytai bütün spor dallarina hakim ve meslegi dövüş sporlari
Çok kilolular zaten kendi ağırlıklılarını zor taşıyorlar, yani extra yük oluyor, tabii ki o sıska daha güçlü görünür.
Doğru ben eskiden lise 1 de 70 kilo falandım spor yapıyordum saglamdım yani acıya dayanıklıydım sonra sporu bıraktım obez oldum şu anda 150 kiloyum ve güçsüzüm evet
Okulda bilek güreşinde 65 kilo bir çocuk beni zorluyordu bu 63 kilo arkadaşta şakasına karnıma vursa dokunsa acıyor karnım kilolular neden bu kadar güçsüz işte
Haklısınız sadece powerlifting ve vücut geliştirme yapan kilolular güçlü spor yapmayan obezler güçsüz zayıflara göre ben 10 şınav bile çekemiyorum nefes nefese kalıyorum çekerken
Kilo ver gücün yerine gelir.
İstesemde veremiyorum 5 şınav çekene kadar nefes nefese kalıyorum sporu bırakalı ayrıca seneler oldu 1.95 boy 150 kilo bir bireyim bu kilo ile askerede almazlar bence
Yemeği kesersen kilo verirsin canım, o kiloyla spor mu yapılır.
Lise 1 de 1 çocuk daha vardı kilosu 45-47 falandı boyuda 1.70-1.75 civarıydı çocuk kürdan gibiydi ciddiyim ama boksördü ve çok hızlı koşuyordu atletikti birde asosyal bir tip boks ve fitnessla kafayı bozmuş çocuk muaythai da biliyordu sınıfta 100 kilo çocukları dövüyordu birde 45 kilosu ile tüm sınıfı bilek güreşinde yeniyordu bu nasıl mümkün olabilir bende şok oluyordum bazı zayıf elemanlar neden bu kadar sağlam?
hacı doğruda zayıflar neden bu kadar sağlam mesela khabib 70 kilo Kaan kazgan 60 kilo lise 1 de muaythai ve boks bilen bir çocuk vardı eleman 45 kilo falandı boyuda 1.70 ti asosyal sessiz bir elemandı sınıfın en saglamıydı ama 45 kilosu ile çogu kişiyi dövüyordu harbiden zayıflar neden bu kadar sağlam bir çözemedim
Bunu ilk kez senden duyuyorum
Bilmiyorum ben hayatımda hiç kavga etmedim sessiz sakin biriyim ondan dolayı da olabilir
Oha aqqq ozmn islevsiz yag torbasisin olm sen
Neden? Ben 1.95 150 kiloyum yakın arkadaşım ise 1.70 boy 63 kilo çocukta kuru kemik eskiden 48 kiloydu şimdi 63 oldu ama benden sağlam güreşte falan o yatırıyor genelde
Ergenlikte lise 1 de güçlüydüm spora gidiyordum kilomda azdı sporu bıraktım obez oldum kilo artınca gücüde kaybettim ben
Olum o kilo ne deli misin sen
Neden? Eskiden lise 1 de 70 kilo falandım spor yapıyordum o zamanlar çok güçlüydüm sporu bıraktım obez oldum güçde gitti bende
Alakasız