Aziz Yıldırım
Ali Koç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ali KOÇ: Ben olduğum sürece Fenerbahçe'yi şampiyon yapmazlar, dedi. O zaman niye aday ne değişecek?
Sadettin SARAN: Adaylıktan çekilmek ile hata yaptı. Şayet Ali KOÇ kazanır ve başarısız olur ise hangi yüz ile bir daha başkan adayı olacak?
Aziz YILDIRIM: Ben bir söz üzerine aday oldum, " ben varken Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar" sözü üzerine adayım, dedi.
Madem KOÇ varken şampiyon yapmayacaklar. Madem SARAN çekildi. O zaman YILDIRIM düşecek, herkes tedbir alsın...
Güzel cevap da. Tekrar tekrar aynı isimlerin ısıtılıp camianın önüne konması ne kadar doğru?
KOÇ'un o sözünden sonra kimse çıkıp aday olmuyor ise, SARAN çekiliyor ise, YILDIRIM ömrünü adadığı uğruna hapis yattığı FENERBAHÇE için bir şey yapmasın mı? Başkaları çıksa zaten çıkmazdı... Başarılı olur olmaz o ayrı ama camia sahipsiz değil bunu gösterdi.
Haklısın 💯
Eyvallah
Aziz Yıldırım kazanır diye düşünüyorum. Ama Fenerbahçe’nin artık bu eski kumaşlardan vazgeçmesi lazım.
Yeni bir kan lazım saadettin saran mıydı bir adam vardı zengin o gelebilirdi mesela.
Bir de şu var bu isimler bir araya gelmiyorlar birbirleriyle küs.
Bakın madem Fenerbahçeyi seviyorsun formül belli
Ferdi , osai, fred , szamanski , livalovic , osterwold , İsmail , cengiz ( ortam olursa oynar ) , irfan , batshuayi ‼️
Bu isimler ilk 11 oynayabilecek isimler bu pozisyonlar dakilerin dışında oyuncu alınması lazım.
Ve bu oyuncular Arasında kırılgan olanlar var bunları da yedekleyebilecek oyuncu alınması lazım.
Yani Fenerbahçeyi sağlam dört oyuncu falan lazım.
Zamanında Aziz Yıldırım Ali hoca teklif yapmıştı basketbol benim olsun futbol senin. Ali koç kabul etmemişti.
Aziz Yıldırım’ın bu yaklaşımı çok iyiydi şimdi üç başkanın birleşmesi ve para koymaları lazım yoksa Fenerbahçe iflah olmaz
Fenerbahçe’deki başkan para akışı Galatasaray’da olsaydı inanın şu anda UEFA kupası 3.04 tane vardı Şampiyonlar Ligi bir tane olurdu yani finali 3.05 defa oynamıştık
Doğru valla
Ali Koç'un FB Başkanlığındaki asıl amacı tam da tahmin ettiğim gibi çıktı... Stada, tribünlere, reklam panolarına, FB Tv kanalına, formalara, ... kısacası kulübe ait her yere "sponsor" başlığı altında Koç firmasına ait ürün ve markaların reklamını yerleştirdi hep. Böyle devasa, geniş çaplı ve uzun vadeli bir reklam zaten ancak böyle bir yöntemle BEDAVAYA yapılırdı😏
Ali Koç başkanlık ömrünü tamamladı. Favorim Sadettin sarandı ama o da Korkaklık yaptı Aziz Yıldırım son döneminde hatalar yapmıştı ama başka aday olmadığı için bence kongrede oylar ona gidecektir. benim de oyum Aziz Yıldırım'a🇺🇦💛💙
Söz verdi Ali Koç'a aday olursa aday olmam diye.
Koskoca kulübü rezil ve murdar ettiler el birliğiyle 🤦♀️
Rica ederim 💛💙
Cevap
45Cevap
Fenerliler hiç kızmasınlar. Son 26 senedir bu ikisi yönetiyor. Bi 5 sene daha bunlarda biri yönetecek. Biz GS liler 2 sene şampiyon olamayan başkanı kovarız. Taraftar istese de istemese de yönetim kurulu tutmaz takımda gözünün de yaşına bakmaz. Algı yapıyorlar ali koç giderse fener finansal olarak batar diye. Türkiye de Fener zenginlerin kulubudür nereye batıyor. Keşke bizde ki gibi adı sanı duyulmamış başkanlar türese. Baksana hangisi gelse şampiyonluk yaşadı fenerde öyle bir algı var ki adı sanı duyulmayan başkan gelince başarısızlık olacak sanki. Bu ikisinin kaç şampiyonluğu var çeyrek asırda sanki?
Aziz Yıldırım kazanır sanırım muhtemelen galiba 😅
Koç duygularımızla oynadı🤪
Aziz Yıldırım kesin. Ali Koçtan sıkıldı bu millet.
Aziz Yıldırım 'dan sıkılmadı yani🤦♀️
Aziz Yıldırım'ın duruşu net. Ali Koç un başarısı yok.
aziz başkan gelsin bu rezalet bitsin. (not: hasta galatasaraylıyım)
Allah şifanı versin damat😅
Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın kıymetini bilemedi...
Nasıl bir baddua ettiyse😅
Beddua etmese bile ahını aldılar adamın o tutsa yeter 😅😅
Takımın içinden geçti nasıl bir ahhsa😅
Eee mazlum ahıdır bu, başka şeye benzemez dua etsinler kepenk kapatmadıklarına 😂😂😂
Ali Koç seçilirken aziz yıldırım'ın dediklerine gülüyordum meğer adam ne kadar haklıymış Ali Koç iyi bir Fenerbahçe'li fakat başkan olamadı İnşallah Aziz Yıldırım seçilir ve bizde artık biraz olsun takımdan gurur duyardık
Çok net hatırlıyorum. Bana 3 yıl verin demişti Koç. 6 yıl geçti 😑
Aynen öyle
Ve hala aday oluyo. Nedir bu adamlardaki koltuk sevdası bi anlasam
Bende anlamıyorum ben o kadar küfür yesem protesto edilsem yüzüm kalmaz
Amacı Fenerbahçe hisselerini toplamak
aziz yildirim gitsin bi artik derken ne hale geldik. baska da aday cikartmiyorlar cete bunlar
Mafya da olabilir 🤔
zaten artik tutmuyom bi takimin hic mi basari istegi olmaz ya.
Başarısızlık konusunda tarihe geçtiler🤦♀️
sormaya kac sene oldu unuttuk
Aziz yıldırım ve Ali koc gibi kabadayılık taslayan adamların artık bu sahneden silinmesi lazım hakem tokatlayan adam bunlar ya hepsinin gitmesi lazım. İkisi de birbirinin aynısı ne farkı var.
Biz Galatasaraylılar olarak ikisinden de razıyız, birisi en çok şampiyonluk gören, diğeri kadıköyde en çok Galatasaray galibiyeti gören..
Seviyoruz ikisini de : )
Başarılı başarısız muhabbetini bilemem ama ben Ali Koç'u severim, zannederim işin içinde olanlar Aziz' i tercih ederdi.
2018 dede aziz yıldırım diyordum hâlâ Aziz Yıldırım diyorum Ali koca o zaman oy verenlerin hepsi beyinsiz
Şerrolar😅
biraz onuru olsa aday olmaz
Oldu ama onun yüzünden Saran çıkmadı🥹
aynen, ama aziz başkan alacak inşallah
Sadettin Saran'ın hakkıydı.
hülya avşar mı 😂
Pislik yapma bee😆
haksız mıyım ama
Bekar insanlar bizi elakadar etmez
kesinlikle onun şeyi onun kararı hayatı yani
Kemik oy meselesinde Koç şanslı gibi de kararsız üyeler meselesi belirleyici olur
Ali koç devri bitti artık Aziz Başkan. Büyük başkan devri geri geliyor. Kral geliyor kral...
Ben Aziz Yıldırım'ın gelmesini istiyorum çünkü anca o ayağa kaldırır Fenerbahçe'yi Hayırlısı bakalım
Bizim için fark etmez şampiyonluğumuzu izleyecek kim olursa 💛♥️🦁
Benim futbolla alakam yok Ali veya Aziz bana bişey ifade etmiyor
Aziz yıldırım net olarak kazanacak bana göre çok sağlam ekiple geliyor
Aziz baba kazanır adam yürüyen aura racon babası ve ne diyorsa yapar Ali Koç ona göre sönük kalıyor
Hangisinin kazandığı önemli değil GS hep şampiyon:)
Koskoca FB de başka insan mı yok yahu
Bir daha ki sefere ben çıkacam🤣
Tamam KS de soru aç kazanirsin vkdk
Kesinn
Umarım ali koç 😂
Takım değiştirebiliyor muyuz🤪
Anca o zaman kurtarır gel Galatasaray’a alalım seni
Aziz yıldırım işini biliyor fener şampiyon yapamadı diye bu bahaneyle gelecek
Aziz Yıldırım gelmesin diye fenerbahçe şampiyon olacak. dursun Özbek gitsin diye Galatasarayı şampiyonluktan edip 2 takımıda fetöye teslim edecekler. Asıl kutuplaştırmayı ve olayları ondan sonra seyredin. Ali Koç zaten yeterince kutuplaştırdı ama dursun Özbek devlete yakın biri olduğu için çok zıtlaşmaya gitmedi. aziz yıldırım da devlete yakın bir isim olduğu için seçilmeyecek değişen tek yönetim gs olacak. oyun büyük yeğenim.
Nasıl senaryo ama 🤣🤣🤣
@oldcity026 İyi senaryo harbi :)
Feneri komple kapatın
İnşallah aziz yıldırım kazanır ve takıma genç dinamik transferler lazım. Ama tadic gitmemeli onun yerine alternatif alabiliriz
Umarım Aziz Yıldırım kazanır.
Aziz Yıldırım ağlayarak gidersiniz demişti ve haklıydı şu duruma rağmen hala Ali koç'u seçecekse insanlar onlarda akıl yoktur
Şanırım Koç kaybedey
Ben Galatasaray'lıyım Fenerbahçe beni ilgilendirmiyor
Mal ya
Zaten senlik sorun yok trol
@dorothealily buyur canım bi sorun mu var
Aziz Yıldırım'in kazanmasını istyorum ama bence Ali kazanacak bana öyle geliyor:(
aziz yıldırım ali koç çok sevıyom ama kesin azix yıldırım kazanır
Kim alırsa alsın şampiyon 💛❤
Bu çizgi karakterin adı neydi 🤔
@Firu_Zen bu karakterin adı gorfo
Aman orko
Çizgi filmi hatırlıyorum da bu uçan şeyin adını hatırlamıyorum 😅
Ali koç olsun
Tabiki; “Aziz Yıldırım”
ikiside birbirinden beter
Ben Ali Koç diyorum başka da bişe demem
Hangi mantıkla ya
Aziz Yıldırım fark atar
Ali Koç'un kazanma ihtimali %0.
Aziz başkan kazanmalı. Ali Koç kredisi tüketti.
Aziz alır gibi cano
Bence 2 nci Aziz Yıldırım dönemi başlar
Bence artık ibre Aziz Yıldırım'dan yana...
Net söylüyorum ki Azize Yıldırım
Ali Koç daha yakışıklı oo kazansın.
🤦♂️😁🤦♂️😁
Hamgisi gelirse gelsin fark etmez
Fark etmez, Galatasaray yine şampiyon olur.
Şu Ali Koç defolup gitsin lütfen
Lan sarp karizma herif ama dikkatsjz
Aziz Yıldırım kazanacka
Şu an şartlar Aziz Yıldırım'ı gösteriyor..
Aziz kazanir umarim
Ali koc baskan Galatasaray şampiyon🙈
Aziz yildirim fav
Aziz Yıldırım
Aziz
Aziz Yıldırım
Büyük başkan kazanır
Ali koç devri bitmiştir
Aziz Yıldırım
Azizzzz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?