Bence seçilmeli yoksa ilerde sonumuzu göremiyorum bile iyi şeyler olmayacak gibi en azından farklı biri gelmiş olur daha sonra beğenmezsek yine değişiriz
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence seçilmeli yoksa ilerde sonumuzu göremiyorum bile iyi şeyler olmayacak gibi en azından farklı biri gelmiş olur daha sonra beğenmezsek yine değişiriz
mersk ettiğim tek bir şey var o adamın yapabileceğini gerçekten düşünüyor musunuz daha istiklal marşını bilmiyor kendi ülkesinin coğrafyasını bilmiyor laiklik adı altında zamanında kapalı insanlara yapmadığı kalmamıştı Atatürk'ün partisini mahvetti gerçekten Atamın kemikleri sızlıyordur diğer ülkelerin baskanları onu ciddiye bile almıyor herkes patetes soğan diyor cidden ülkemiz elden giderken de soğan yeriz artık elinizi vicdanınıza koyun bende akp yi desteklemiyorum ama gidip chp ye verecek kadar kafayı yemedim başka alternatiflerde var 4 aday var 2 değil yani 7 8 tane adam var içinde hepsi baska bir şey yapmak isteyecek hepsine verilmiş ayrı sözler var bunlar aday belirlemek için kaç ay uğraştılar ülke için en ufak bi kararda yine onların kaosu olacak ne diyebilirim ki
Eflin bu kafayla çok çükerler seni
Akımla alakası yok oylar dağılmasın diye tek bir kişiye verilmesi gerekiyor tek bir kişi de Kılıçdaroğlu seçildi o yüzden herkes Kılıçdaroğlu diyor eğer beğenmezsek en azından değiştirme şansımız olacak eğer tekrar Erdoğan kazanırsa o zaman değiştirme şansını bırak ne olacağımız belli değil sen olayın gerçekliğini kavrayamamışsın belliki Sinan oğana oy versen geleceğini mi sanıyorsun?
Kusura bakmada Sinan Ogan8m kazanma şansı yok ve Erdoğan ülkeyi soyup soğana çevirirken Kılıçdaroğlu şöyle böyle demenin ne faydası var
Eflin bu pahalılıktan memnunsun sen tamam Erdoğan kazansa eminim hiç uzulmezsin
İnsanları kutuplaştırmıyor Chp aksine birleştiriyor oy birliği olması gerekiyor bu yüzden ittifak kuruldu yarın ebürgün zaten ayrılırlar o zaman kim gelirse gelsin ama şuanda yapılması gereken tek şey bir daha Akp nin seçilmemesi seçilirse onlara oy verenler bile binpişman olacak
Kusura bakmada iktidara gelebilecek başka parti var mı oy oranı en yüksek o senin Sinan oganin iyi olabilir ama altılı masayı kurupta bu millete bir vizyon sunan CHP ve Kılıçdaroğlu Erdoğanin yenilme şansı varken böyle şeyler düşünmek mantıksız sevmesen bile stratejik olarak vermek gerek
Açık ve net Erdoğan'ın kazanmasına vesile olacak olan her oyun sahibine hakkım haram zıkkım olsun.
Ne yürümesi neden bahsediyorsun bilmiyorum ama gerçekten Erdoğan kazanmasına en çok sevinecek olan sensin
Gayet iyi kullanıyorum sen mutsuz kalmaya devam et
Nerde demişim ya bana mı diyosun
Uydurup durma ben sana öyle bir şey demedim
Bekliyorum
Cevap
4Cevap
size katılıyorum bence de kemal kılıçdaroğlu seçilmeli.
Apoşun heykelini dikmek isteyen demirtaşa özgürlük vermek isteyen birine mi, zannetmiyorum.
Bilemiyorum. İnsanların çoğunluğu ona vercerğini söylüyor ama insanlara güvenilmez ki
İnşallah seçilir, halkımız mutsuz
İnşallah kazanacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?