Spor Bu saatte (23:25) zumba yapılır mı? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Bu saatte zumba yapmanın olumlu etkisi olur mu, kalori yakılır mı?Ben zumbaya, bys 😘#Edameda 🎶💃🕺🏼 Güncellemeler4 ay Güncellik Bu saatte (23:25) zumba yapılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Menethil Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 84% 4 ay Bu sırada şevketin mezdekesini izleyen ben sjsjsssjs Olur sanırım niye olmasın 😂https://youtu.be/N5A2BN5BzWw?si=FWiUK8Z3cWWWKhMJ 1 1 Yorumla Edameda06 4 ay 🤣 🤣 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% 4 ay Eğer bina gibi bir yerde yaşam sürmüyor ise yapılabilir 2 3 Yorumla Edameda06 4 ay Binada yaşam sürüyorum maalesef ama yine de yaptım 🤣 Yorumla FiqHtShoT 4 ay Alt komşu kulağını çok çınlatıyordur 😂 Yorumla Edameda06 4 ay Yok ses olmadı bence 😬😄 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 4 ay Evde yapınca alt komşu şikayete çıkabilir :D 1 2 Yorumla Edameda06 4 ay Biz de onların gürültüsünü çok çektik, kısasa kısas 🔥😈 Yorumla Edameda06 4 ay Alev emojisi yanlışlıkla oldu jzjsjs Yorumla
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 44 4 ay Milletin kafasını sisirmek için en ideal saat pazar gunu 12.00 1 1 Yorumla Edameda06 4 ay 🤓😬 Yorumla
u SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 4 ay Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. O ne dans çeşidi mi 😂 1 7 Yorumla Edameda06 4 ay Spor ama dans gibi aslında dans çeşidi de oluyor galiba Yorumla u SkrErd37 4 ay Anladım yapma fkfkdld Yorumla Edameda06 4 ay Yaptım bile çoktan :d Yorumla u SkrErd37 4 ay Çok tepinmeseydin bu saatte djdkdld Yorumla Edameda06 4 ay 🤣 🤣 Yok çok tepinmedim sjsjsjd Yorumla u SkrErd37 4 ay He iyi bari 🤣 Yorumla Edameda06 4 ay 😄 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 39 4 ay Alt komşular şikayet etmezse sıkıntı olmaz 🤣🤣🤣 ama her an polis gelebilir 1 9 Yorumla Edameda06 4 ay 🤣 Bir şey olmadı jsjz Yorumla uusluu 4 ay Şanslısın 😂 Yorumla Edameda06 4 ay Komşularımız iyidir 😃 Yorumla uusluu 4 ay Aynısından ben de istiyorum Yorumla Edameda06 4 ay İnşallah olur senin de Yorumla uusluu 4 ay Bizimkiler bol bol gürültü yapıyordu Yorumla Edameda06 4 ay Sinir bozucu Yorumla uusluu 4 ay Ama Ankara ya taşındılar haberin olsun 🤣🤣🤣 Yorumla Edameda06 Yeni 4 ay Amannn bize denk gelmesinler jsjsj Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 4 ay Spor konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hemen yapıyorm senin icn 3 0 Yorumla
Wínchєnzσ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% 4 ay Kulakların da zumba yapabilir alt ve üst komşu ana avrat sövebilir 1 0 Yorumla
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 4 ay Hem kalori yakarsın. Hem de uykun gelir. Gece uykunu alırsın. 1 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 4 ay her zaman her yerde yapılabilen bir şeydir :) 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 4 ay Spor konusunda 1b cevap paylaştı. O saatte yatıp uyulur broSU 1 1 Yorumla Edameda06 4 ay Evet normal insanlar öyle yapar göksu 🤣 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 99% 4 ay Çok geç bence yat uyu vücudun dinlensin 1 2 Yorumla Edameda06 4 ay Yaptım bile 😬 Yorumla Jeasica 4 ay 😂👍 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 53 , eic 87% 4 ay Spor konusunda 305 cevap paylaştı. Zumba sonrası yemek yemezsen sıkıntı yok 1 2 Yorumla Edameda06 4 ay Yemedim tabi ki Yorumla gecekusum3434 4 ay Süper Yorumla
m ᖇaskolnikov Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 4 ay Deli mi sevdi bizi ne zumbası djdkks 1 1 Yorumla Edameda06 4 ay Evet xd Yorumla
normal_sibel Takip Et Xper 1 Yaş: 22 4 ay Yapılır hem yorulup mis gibi uyursun sonra mışıl mışıl 🥰🥰 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 4 ay Yapılır yaparımda... Kulakta kulaklık ve son ses. Alttaki komşunun ne kadarına vakıf oldugundan bir haber yaktıgım yağları düşünerek 😄 1 0 Yorumla
s MrKuzey Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Spor konusunda 313 cevap paylaştı. Ben yapmazdım eda :D 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 85% 4 ay Spor konusunda 3,6b cevap paylaştı. Komşuları rahatsız etmemek için yapılmaz 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 4 ay Spor konusunda 784 cevap paylaştı. Yapilir 1 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 4 ay Spor konusunda 392 cevap paylaştı. Gece yapılmaz yapılsada bi faydası olmaz 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 33 , eic 96% 4 ay Spor konusunda 352 cevap paylaştı. Bir dene bakalım oluyor mu =) 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 51 , eic 99% 4 ay Spor konusunda 589 cevap paylaştı. İyi olur helal sana spormen arkadaşıma 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 35% 4 ay Spor konusunda 317 cevap paylaştı. Sabah yap daha iyi zumba olmazsa plates vs sjdjd 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 4 ay Spor konusunda 315 cevap paylaştı. Yapan yapsın tabi 😅 2 0 Yorumla
UnhappyKing Takip Et Master Yaş: 31 4 ay Spor konusunda 753 cevap paylaştı. canı istiyen yapa bilir 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 19 , eic 97% 4 ay Spor konusunda 381 cevap paylaştı. yapilir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Bu sırada şevketin mezdekesini izleyen ben sjsjsssjs Olur sanırım niye olmasın 😂
https://youtu.be/N5A2BN5BzWw?si=FWiUK8Z3cWWWKhMJ🤣 🤣
Eğer bina gibi bir yerde yaşam sürmüyor ise yapılabilir
Binada yaşam sürüyorum maalesef ama yine de yaptım 🤣
Alt komşu kulağını çok çınlatıyordur 😂
Yok ses olmadı bence 😬😄
Evde yapınca alt komşu şikayete çıkabilir :D
Biz de onların gürültüsünü çok çektik, kısasa kısas 🔥😈
Alev emojisi yanlışlıkla oldu jzjsjs
Milletin kafasını sisirmek için en ideal saat pazar gunu 12.00
🤓😬
O ne dans çeşidi mi 😂
Spor ama dans gibi aslında dans çeşidi de oluyor galiba
Anladım yapma fkfkdld
Yaptım bile çoktan :d
Çok tepinmeseydin bu saatte djdkdld
🤣 🤣 Yok çok tepinmedim sjsjsjd
He iyi bari 🤣
😄
Alt komşular şikayet etmezse sıkıntı olmaz 🤣🤣🤣 ama her an polis gelebilir
🤣 Bir şey olmadı jsjz
Şanslısın 😂
Komşularımız iyidir 😃
Aynısından ben de istiyorum
İnşallah olur senin de
Bizimkiler bol bol gürültü yapıyordu
Sinir bozucu
Ama Ankara ya taşındılar haberin olsun 🤣🤣🤣
Amannn bize denk gelmesinler jsjsj
Hemen yapıyorm senin icn
Kulakların da zumba yapabilir alt ve üst komşu ana avrat sövebilir
Hem kalori yakarsın. Hem de uykun gelir. Gece uykunu alırsın.
her zaman her yerde yapılabilen bir şeydir :)
O saatte yatıp uyulur broSU
Evet normal insanlar öyle yapar göksu 🤣
Çok geç bence yat uyu vücudun dinlensin
Yaptım bile 😬
😂👍
Zumba sonrası yemek yemezsen sıkıntı yok
Yemedim tabi ki
Süper
Deli mi sevdi bizi ne zumbası djdkks
Evet xd
Yapılır hem yorulup mis gibi uyursun sonra mışıl mışıl 🥰🥰
Yapılır yaparımda... Kulakta kulaklık ve son ses. Alttaki komşunun ne kadarına vakıf oldugundan bir haber yaktıgım yağları düşünerek 😄
Ben yapmazdım eda :D
Alt komşum ihbar etsin beni polise
Komşuları rahatsız etmemek için yapılmaz
Yapilir
Gece yapılmaz yapılsada bi faydası olmaz
Bir dene bakalım oluyor mu =)
İyi olur helal sana spormen arkadaşıma
Bir anda gelen spor perileri skxndn
Sabah yap daha iyi zumba olmazsa plates vs sjdjd
Sabah için daha iyi gider sanki.
Yapan yapsın tabi 😅
Ben yapmam deli mi dürtüyo sizi 😄