Sporculara Saldıran İNSAN PROFİLLERİ
Profesyonel Vücut Geliştirme sporu ile uğraşanlara canım, ilaçtan kafayı yediler, beyinsiz, mal ya da onlar iğrenç gibi yazan arkadaşları detaylı anlatıyorum.
Bu arkadaşlar 2ye ayrılırlar ilk tür obez olanlar ve etrafta balina gibi dolaşanlardır.
Sporcu insandan olabildiğince nefret ederler. Çünkü asla o özgüven ve o irade onlarda olmayacağını kendilerine kabul ettirdiler.
Diğer grup ise tıfıl gurubu, bunlara ectomorph da diyebiliriz. Bunlar güçsüz çelimsiz yaradılışlarını her zaman dert etmiş tiplerdir. Nerede fit ve geniş bir vücut görseler kıskanırlar ama bu iki grupta asla ama asla irade gösterip te o canım dediği gibi sporcular gibi ne kadar isteseler de olamazlar.
BB, crossfit, fitness vs bunlar ağır idmanlar ve düzenli beslenme gerektirir. Bunları yapanlar ve yapamayanlar olarak da yine 2ye ayırabiliriz. Yapamayanların bir kısmı yapamaz ama yapanı takdir eder, diğerleri ise tu kaka der sırf fesatlıktan.
Yapanlar ise yani bu ağır tempo ve beslenmenin zorluğunu çekebilenler de 2ye ayrılır, egosu tavan yapan gereksizler ve gerçekten sporu sporcu gibi yapan Atamızın sporcu profiline uyan mütevazi, akıllı ve sağlıklı bireyler olurlar.
Sonuç olarak bir gün ekmek yememe iradesini bile gösteremeyecek tipler hiç bilmediği spor hakkında yorum yapmayı geç profesyonel sporcuyu eleştirme durumuna bile giriyor. E BE ARKADAŞ , Birazda bilinçli konuşmak gerek hayatta ;) değil mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Vücut sporuyla uğraşanlar çoğunlukla mankafa olur. Bir tanesi hariç. Diğerleri başka bok olamadığından, başka türlü dikkat çekecek yetisi olmadığından, özgüven kazanmak, güçlü büyük görünmek, diğer erkekler tarafından daha en baştan korkulan profilde olabilmek ve kızların dikkatini ancak bu yolla çekebileceklerine inandıkları için bu sporu yaparlar. Yapanlar da zaten bağımlı gibi bu yola girer ve uzun süre çıkamaz, çünkü ebat olarak en büyük olmak isterler. Kadınların tipi ve zeka aradığını akıl edemeyecek kadar sığ, asosyal ve as*lak varlıklardır. Bu ülkenin erkeklerinin önce ahlak ve eğitime ihtiyacı var. Kasa değil. 30 senedir de birkaç kişi haricinde erkek oluşunu ve gücünü olması gereken yerde olması gereken şekilde kullanabilen de görmedim. Bir tacizciyi bile fark etmekten aciz, fark ettiklerinde susacak kadar ahlaksız, bir sorun olduğunda ayıramayacak kadar korkak hepsi. Yani tiple alfa görünmeye çalışan vasıfsız betalar kümesi.
Hahahahah kıçını kaldır spor yap birincisi ben asla kız için spor yapmadım aslaaa kendi özgüvenim mutluluğum için ikincisi siz normal insanlar gezerken benim dinlenmem gerekir siz istediğinizi yeyip içerken benim tavuk pilav yemem gerekir saatlerce idman atmam gerekir ama siz giyinirken ben ise soyunurum 😜😀 o yüzden kıskanmaaaa derim babyyyy 👍😀
Yemeyiz bu sanaldan anıra anıra gülme ayaklarını, vasıfsız haspa.
Peki bunu neden sadece kızlara sordun erkekleri kapattin biz ne anlarız erkek sporlarından sizin aranızdaki erkek kavgasından hemcinslerine sorsaydin
Ben yapmadım ki kendisi otomatik yapmış sorumu beğenmediysen gidebilirsin sayfamdan
Ne oldu tam olarak