Spor Bayern Münih mi kazanır Real Madrid mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tahminleri alalım? Güncellemeler+1 yıl 2-1 Real kazandı Bayern Münih mi kazanır Real Madrid mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Futbolla ilgilenmiyorum aşırı derecede ilgisizim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama bunların maçı kaliteli oluyo Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bayern 2-1 Madrid 1 26 Yorumla Soran +1 yıl Tam tersi olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Katalonyalılar parayı basmadıysa final Bayern-Dortmund diyorum yatırın ev araba ne varsa🤣 Yorumla Soran +1 yıl Abartma istersen ya 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşucaz sonraa😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Görürüz hshs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl bildin tatlım hahaaa seni dinleyip yatırsaymışım 200 bin tl şu an milyonerdim🤣 Yorumla Soran +1 yıl Hahahha beni dinlenseydin işte 6. Hissim kuvvetlidir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O benimde 6 ncı hissim kuvvetlidir fakat ters işliyo galiba bende sjsj sen seçilmiş kişi misin nesin bilemedim🤣 Yorumla Soran +1 yıl Belkide bilemem diğer maçta da Dortmund kazanır dedim kazandı jxjdjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi söyle bunda kim kazanıcak paraları bölüşücez😆 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle Real kazanır garanti bence yatır sen paraları ona ben eminim hdjsjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O artık bende anladım onu geç oldu biraz normalde Bayern yeniyodu ama 🤣 güvenmek istemesem de güveniyorum sana hah. Yorumla Soran +1 yıl Güven güven hdhdd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maşallah diyeyim de🤣 merak ettim seni aslında Yorumla Soran +1 yıl Neyi merak ettin jdjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senii haha Yorumla Soran +1 yıl Bende insanım işte hchdh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla de😆 Yorumla Soran +1 yıl Valla valla gizli üye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni yapalım falcı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben neden seni tanıyorum gibime geliyo parınoya yapıyo bu KS’insana Yorumla Soran +1 yıl Harbi mi bende aynı hissi yaşadım taniyo gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkıcam gizliden yaz bana tamam? Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yokk nasıl olsun , çıktım 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazdımm Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Real bence 1 2 Yorumla hakaarkan +1 yıl Benim tahmin tuttu Yorumla Soran +1 yıl Evet zaten onlar hep son dk atıyor Yorumla
ebruSStars Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Arda'sı olan kazanır. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Garibim hiç oynamıyor ki Yorumla
Kaalenderr Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Izliyorim real kazanir gibi. Ytd 1 30 Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla Kaalenderr +1 yıl Iddia oynuyor musun? Yorumla Soran +1 yıl Hayır sen Yorumla Kaalenderr +1 yıl Oynamiyorum futbol bilgin? Tuttugun takim Yorumla Soran +1 yıl Futbol bilgimi Allah bilir hshddhReali tutuyorum şu anda Yorumla Kaalenderr +1 yıl :) izliyor musun cidden Yorumla Soran +1 yıl Evet izliyorum tabiki Yorumla Kaalenderr +1 yıl Gazamiz mubarek olsun. Yasin kac Yorumla Soran +1 yıl Yaşım 20 Yorumla Kaalenderr +1 yıl Formalar alinmismi Yorumla Soran +1 yıl Yok be bi Galatasaray forması var bende Yorumla Kaalenderr +1 yıl Haftaya sampiyonsunuz :) Yorumla Soran +1 yıl Evet kesinlikle sen galiba gariban fenerlisin 😂 Yorumla Kaalenderr +1 yıl Yok daha gariban bjk :) Yorumla Soran +1 yıl Ahahhaa daha kötü o takım yaşıyor mu hala ya 😂 Yorumla Kaalenderr +1 yıl Ölmedik dirilecegiz :( su verenimiz var Yorumla Soran +1 yıl TS bile ondan daha iyi ya ölmüş ölmüş hshsh Yorumla Kaalenderr +1 yıl 23 mayis da gakiba ts ilee tr ziraat kupasinda karsilasacagiz :) Yorumla Soran +1 yıl Dua et bari belki kazanırsınız hshdhd Yorumla Kaalenderr +1 yıl Camiye gitmemiz gerek tum turkiye duaya Yorumla Soran +1 yıl O kadar mı imkansız ya bir yasin faln okusaydin 😂 Yorumla Kaalenderr +1 yıl Yasin okurum tamam :) sen nerelsin Yorumla Soran +1 yıl burada bütün cv mi dökmemi beklemiyorsun herhalde dhdhhd Yorumla Kaalenderr +1 yıl Tc ne kadar gelecegim buyuyu bozma :) Yorumla Soran +1 yıl Senden beklerim hshdhd Yorumla Kaalenderr +1 yıl Gunaydin kralice :) Yorumla Soran +1 yıl Günaydın 💫 Yorumla Kaalenderr +1 yıl Yeni uyandin :) Yorumla Soran +1 yıl Yok be hdhdhe Yorumla Kaalenderr +1 yıl Gunaydin :) Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 0-0 biter 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya gol atarlar şu anda iki kere gol eşiğine geldi bile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl atamaz rahat ol Yorumla Soran +1 yıl Atar bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neyine giriyoruz :D Yorumla Soran +1 yıl Bilmem sen söyle zaten ben kazanacağım için sen belirle jdjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1.5 iskendere ne dersin Yorumla Soran +1 yıl Olur tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakıyorum da biraz tedirginsiniz Yorumla Soran +1 yıl Neden ki hiçte değilim Yorumla Soran +1 yıl Ben kazandım hadi bakalım gshs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Futbolla ilgilenmiyorum aşırı derecede ilgisizim
Ama bunların maçı kaliteli oluyo
Bayern 2-1 Madrid
Tam tersi olabilir
Katalonyalılar parayı basmadıysa final Bayern-Dortmund diyorum yatırın ev araba ne varsa🤣
Abartma istersen ya 😂
Konuşucaz sonraa😂😂
Görürüz hshs
Nasıl bildin tatlım hahaaa seni dinleyip yatırsaymışım 200 bin tl şu an milyonerdim🤣
Hahahha beni dinlenseydin işte 6. Hissim kuvvetlidir
O benimde 6 ncı hissim kuvvetlidir fakat ters işliyo galiba bende sjsj sen seçilmiş kişi misin nesin bilemedim🤣
Belkide bilemem diğer maçta da Dortmund kazanır dedim kazandı jxjdjd
Şimdi söyle bunda kim kazanıcak paraları bölüşücez😆
Kesinlikle Real kazanır garanti bence yatır sen paraları ona ben eminim hdjsjd
O artık bende anladım onu geç oldu biraz normalde Bayern yeniyodu ama 🤣 güvenmek istemesem de güveniyorum sana hah.
Güven güven hdhdd
Maşallah diyeyim de🤣 merak ettim seni aslında
Neyi merak ettin jdjsj
Senii haha
Bende insanım işte hchdh
Valla de😆
Valla valla gizli üye
Seni yapalım falcı
Ben neden seni tanıyorum gibime geliyo parınoya yapıyo bu KS’insana
Harbi mi bende aynı hissi yaşadım taniyo gibi
Çıkıcam gizliden yaz bana tamam?
Tamam
Yokk nasıl olsun , çıktım 😀
Yazdımm
Real bence
Benim tahmin tuttu
Evet zaten onlar hep son dk atıyor
Arda'sı olan kazanır.
Garibim hiç oynamıyor ki
Izliyorim real kazanir gibi. Ytd
Bencede
Iddia oynuyor musun?
Hayır sen
Oynamiyorum futbol bilgin? Tuttugun takim
Futbol bilgimi Allah bilir hshddh
Reali tutuyorum şu anda
:) izliyor musun cidden
Evet izliyorum tabiki
Gazamiz mubarek olsun. Yasin kac
Yaşım 20
Formalar alinmismi
Yok be bi Galatasaray forması var bende
Haftaya sampiyonsunuz :)
Evet kesinlikle sen galiba gariban fenerlisin 😂
Yok daha gariban bjk :)
Ahahhaa daha kötü o takım yaşıyor mu hala ya 😂
Ölmedik dirilecegiz :( su verenimiz var
TS bile ondan daha iyi ya ölmüş ölmüş hshsh
23 mayis da gakiba ts ilee tr ziraat kupasinda karsilasacagiz :)
Dua et bari belki kazanırsınız hshdhd
Camiye gitmemiz gerek tum turkiye duaya
O kadar mı imkansız ya bir yasin faln okusaydin 😂
Yasin okurum tamam :) sen nerelsin
burada bütün cv mi dökmemi beklemiyorsun herhalde dhdhhd
Tc ne kadar gelecegim buyuyu bozma :)
Senden beklerim hshdhd
Gunaydin kralice :)
Günaydın 💫
Yeni uyandin :)
Yok be hdhdhe
Gunaydin :)