Spor Boks için neden yumruklama denilmiyor? ft06yl Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Boxing mesela kutu olarak görünüyor ama bunun için yumruk veya yumruklama gibi terimler kullanılabilirdi. Boks için neden yumruklama denilmiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Boks daha iyi ne uzatıp uğraşacağız 2 0 Yorumla
Vraiment Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Yumrukla-ma derse nasıl yumruk atacak. Boksü Türkler bulmadığından olabilir mi 1 5 Yorumla ft06yl +1 yıl İngilizce olarak yumruk kelimesi “Punching” olabilir adı Yorumla Vraiment +1 yıl İngilizler buldu demedim ki 😀 Yorumla ft06yl +1 yıl Boxing Türkçe kelime mi kanka Fransız kelime mi Yorumla Vraiment +1 yıl Google amcaya sormak lazım, bildiğim kadarıyla Roma oyunları ile başlamıştı, onun harici fikrim yok. Yorumla Vraiment +1 yıl O türkçeye geçerken değişmiştir. CD neden -sidi- okuruz da -cede- demeyiz sorunsalı gibi Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Boks zaten yumruk atmak demek değil mi. d 1 12 Yorumla ft06yl +1 yıl ingilizce terimine baksana box kutu demek ne alakası var ki :d Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Sanırım boks kelimesin fransızca dili olduğu için ve boks 'u onlar keşfettiği için olabilir🙄 Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Mantık yürüt🙄 Yorumla ft06yl +1 yıl fransızcada bir boxe diye geçiyor yine kutu anlamından çıkamıyor Yorumla ft06yl +1 yıl Benim mantık biraz yaşlı bastonla yürüyor elinden tut götürelim :| Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Araştırdım fransızca kökenli yaziyor. d Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Boks kelimesinin kökeni Fransızca dilidir. Boks kelimesinin Fransızca dilindeki karşılığı boxe şeklindedir. Yorumla ft06yl +1 yıl araştırdım fransızcada "boxe" diye geçiyor "box" fransızcada yine kutu olarak geçiyor işte o zaman kafa karıştı Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Tamam işte okunuşu boks diye okunuyor zaten Yorumla ft06yl +1 yıl köküne bak köküne kelimenin kökü box box kutu demek oluyor iki dilde de bende onu soruyorum kutu saçma olmuş diye Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Yeterrr😅 Yorumla ft06yl +1 yıl bencede kapatalım :D Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Yumruk savaşı 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Boks daha iyi ne uzatıp uğraşacağız
Yumrukla-ma derse nasıl yumruk atacak.
Boksü Türkler bulmadığından olabilir mi
İngilizce olarak yumruk kelimesi “Punching” olabilir adı
İngilizler buldu demedim ki 😀
Boxing Türkçe kelime mi kanka Fransız kelime mi
Google amcaya sormak lazım, bildiğim kadarıyla Roma oyunları ile başlamıştı, onun harici fikrim yok.
O türkçeye geçerken değişmiştir. CD neden -sidi- okuruz da -cede- demeyiz sorunsalı gibi
Boks zaten yumruk atmak demek değil mi. d
ingilizce terimine baksana box kutu demek ne alakası var ki :d
Sanırım boks kelimesin fransızca dili olduğu için ve boks 'u onlar keşfettiği için olabilir🙄
Mantık yürüt🙄
fransızcada bir boxe diye geçiyor yine kutu anlamından çıkamıyor
Benim mantık biraz yaşlı bastonla yürüyor elinden tut götürelim :|
Araştırdım fransızca kökenli yaziyor. d
Boks kelimesinin kökeni Fransızca dilidir. Boks kelimesinin Fransızca dilindeki karşılığı boxe şeklindedir.
araştırdım fransızcada "boxe" diye geçiyor "box" fransızcada yine kutu olarak geçiyor işte o zaman kafa karıştı
Tamam işte okunuşu boks diye okunuyor zaten
köküne bak köküne kelimenin kökü box
box kutu demek oluyor iki dilde de bende onu soruyorum kutu saçma olmuş diye
Yeterrr😅
bencede kapatalım :D
Yumruk savaşı
evet çok manatıklı geldi şu an
isim değişmesi
hiç bu açıdan düşünmemiştim :D