İntikam alcam diyorsan kas yapıp git Steroid vur kendine sonra ilaçlı ilaçlı 1 senede kas yap sonra 10sene içinde öl. Doğal gelişeceksen zaten işin çok daha zor aşk acısıyla kas yapmak daha zordur çünkü iştahın olmaz protein nasıl Alcan. Halin olmaz. Hareketi doğru yapmaya odaklanamazsın böyle ergenleri görünce bir tek ben mi sinirleniyorum yaw.
Güncellemeler
+1 yıl
Natural zaten 3 senede falan kasların tam belli olmaya başlar ve boyun uzunsa süre de uzar da uzar
Sevgilisinden ayrılıp fitnessa başlayan erkekler çok saçma değil mi?
Güncellemeyi abartı buldum. Gerisi hakkında yorumum yok, isteyen istediğini yapar bana ne.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Abartı değil fitnessla uğraşan birine sorarsan söylerler. Bende ilk başladığımda 6 ayda vücut yaparım diyordum ancak boyumunda uzun olması nedeniyle 2 senede güzel bir vücut inşa ettim ve yine benim genetiğim iyi beslenmem iyi çok şükürde böyle yoksa daha da uzar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kendi seçimleri
Güncellemeyi abartı buldum. Gerisi hakkında yorumum yok, isteyen istediğini yapar bana ne.
Abartı değil fitnessla uğraşan birine sorarsan söylerler. Bende ilk başladığımda 6 ayda vücut yaparım diyordum ancak boyumunda uzun olması nedeniyle 2 senede güzel bir vücut inşa ettim ve yine benim genetiğim iyi beslenmem iyi çok şükürde böyle yoksa daha da uzar
Fitnessla uğraşan biriyim zaten, kimseye sormama gerek yok.
Çok ergence
Saçma ergen hareketler