Spor Spor salonundaki çocuk bana neden terini sildirdi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Önce havlusunu tutturdu , sonrada benden terini silmemi istedi Güncellemeler+1 yıl Sildim arkadaşlar Spor salonundaki çocuk bana neden terini sildirdi? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Eline mi yapışır yardm et 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ettim zaten o yaparken ben terini sildim Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bunları yaptırdı ise iyi Allah muhafaza 😂😂😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Önce elime terli havlusunu verdi onu tuttum sonra bu ağırlık basarken terimi sil dedi bende sildim havlusuyla Yorumla Jakabo01 +1 yıl Sebep niye yaptın? gel öpeyim dese öpecekmiydin? Yorumla Soran +1 yıl Yok öpmezdim Yorumla
üyedeüye Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ne tuhaf sorular ve insanlar var ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bana da tuhaf geldi neden istedi böyle bisey Yorumla
Sıradan33 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Adamla yalnız kalma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok kaçtım zaten hemen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eline mi yapışır yardm et
Ettim zaten o yaparken ben terini sildim
Bunları yaptırdı ise iyi Allah muhafaza 😂😂😂
Önce elime terli havlusunu verdi onu tuttum sonra bu ağırlık basarken terimi sil dedi bende sildim havlusuyla
Sebep niye yaptın? gel öpeyim dese öpecekmiydin?
Yok öpmezdim
Ne tuhaf sorular ve insanlar var ya
Bana da tuhaf geldi neden istedi böyle bisey
Adamla yalnız kalma
Yok kaçtım zaten hemen