Spor NAsıl bir sırt sizce Dostlar? VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sırt calısmayı ihmal etme ki bıcaklamak isteyen zorlansın!!! NAsıl bir sırt sizce Dostlar? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Havalısn 1 1 Yorumla VolkanSHNN +1 yıl Sagolasin o senin havan hanimefendi😏 Yorumla
OzlemAgtas Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl daha önce insan bıçaklamış kişi gotuyle guluyordur mfbgösçkdlghbnsrfg 0 0 Yorumla
qeeeneylul Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Gayet iyi 1 2 Yorumla VolkanSHNN +1 yıl Abarti durmuyor dimi. Yorumla qeeeneylul +1 yıl Gayet havalı Yorumla
ruhu-revann Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl gayet iyi gözüküyor 1 4 Yorumla VolkanSHNN +1 yıl tesekkür ederim begendiğin icin. göze hitap ediyor yani kaba durmuyor. Yorumla ruhu-revann +1 yıl Kesinlikle kaba durmuyor, rica ederim Yorumla VolkanSHNN +1 yıl tesekkür iyi yorumun icin. Yorumla ruhu-revann +1 yıl Rica. Yorumla
steelwings Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Tren var mı 0 6 Yorumla VolkanSHNN +1 yıl yok dostum tamamen dogal streoid işin icin girince olay spordan çıkıyor. 12 yıl aktif spor yaparım. Yorumla steelwings +1 yıl 12 yıl mı hey maşallahBen de 1 yıldır sürekli başlamayı düşünüyorum ama fırsat olmadı. 1 yılda ortalama bir fizik mümkün mü? Genetiğim iyi. 180 boy 65 kiloyum. Yorumla VolkanSHNN +1 yıl gayet mümkün ilk 1 sene kas hacmin %60-70 olusur. hat olusur beslenme sart. Yorumla steelwings +1 yıl Boyuma göre ideal kilom kaç olmalı en az Yorumla VolkanSHNN +1 yıl 80 civarı olmalı 14-15kilo alman lazım ben 1.78 kilo 96 Yorumla steelwings +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Havalısn
Sagolasin o senin havan hanimefendi😏
daha önce insan bıçaklamış kişi gotuyle guluyordur mfbgösçkdlghbnsrfg
Gayet iyi
Abarti durmuyor dimi.
Gayet havalı
gayet iyi gözüküyor
tesekkür ederim begendiğin icin. göze hitap ediyor yani kaba durmuyor.
Kesinlikle kaba durmuyor, rica ederim
tesekkür iyi yorumun icin.
Rica.
Tren var mı
yok dostum tamamen dogal streoid işin icin girince olay spordan çıkıyor. 12 yıl aktif spor yaparım.
12 yıl mı hey maşallah
Ben de 1 yıldır sürekli başlamayı düşünüyorum ama fırsat olmadı. 1 yılda ortalama bir fizik mümkün mü? Genetiğim iyi. 180 boy 65 kiloyum.
gayet mümkün ilk 1 sene kas hacmin %60-70 olusur. hat olusur beslenme sart.
Boyuma göre ideal kilom kaç olmalı en az
80 civarı olmalı 14-15kilo alman lazım ben 1.78 kilo 96
Teşekkür ederim