Herkes istersem vücut yaparım diyor. Ama istemiyorlar o yüzden yapmıyorlar. Haa anlıyorum. İsteseniz ne değişecek hadi isteyin. Bu işi bu kadar hafife aldığınız sürece öküzün trene baktığı gibi iyi vücutlara sahip kişileri uzaktan imrenerek seyredeceksiniz. Kimi zaman ağır kimi zaman altan kimi zaman poh poh mesajlar ile motive veriyorum ama gerçek şu ki dünyanın en zor sporuna saygı göstermezseniz ben size hiç acımam. Farklı görünmek için farklı yaşayın. Yoksa ağlamaya devam...
Ben Türkiye ve Kıbrıs'ta bu spora gönül vermiş Sporcuyum ve Sporcuların sesi olduğumu unutmayın!
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Knka işte insanlar bunu istemediklerinden yapmiyolar isteseler onlarda yapabilir senin ekstrem bi yetenegin yok yani alt tarafi vücut gelistiriyon kafa geriye mi gidiyo anlamiyom ki
Yapsın bakalım kolay mı sanıyorsun hayır istiyorlar ama yapamıyorlar işte cesaret yok? ekstrem yeteneğim yok farklı yaşıyorum farklı yaşamam gerek mesela sen gezerken benim dinlenmem gerekir, sen istediğini yiyip içerken benim lapa pilav yemem gerekir, sen partilerken benim antrenman atasım gerekir, Ama sen giyinirken ben ise soyunurum 😜 farklı yaşam gerekir diğer insanlardan farklı sıradışı olmak insana iyi gelir
Akıl hocası cok