Güncellemeler
+1 yıl
Kanka ama bunu tek seferde değil çoklu kuponlarla yaptığını söyledi ve 5 yıl içerisinde yaptığını iddia etti. Yani tek kuponla değil 20 25 bin tane kupon yapmış ve böyle bu parayı tek seferde değil çoklu kuponla kazanmış bana böyle aktardı kanka bu işleri anlıyorsan bi cevap versen sevinirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Ama bunu tek seferde değil çoklu kuponlarla yaptığını söyledi ve 5 yıl içerisinde yaptığını iddia etti. Yani tek kuponla değil 20 25 bin tane kupon yapmış ve böyle bu parayı tek seferde değil çoklu kuponla kazanmış bana böyle aktardı.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Doğru değildir
Kanka ama bunu tek seferde değil çoklu kuponlarla yaptığını söyledi ve 5 yıl içerisinde yaptığını iddia etti. Yani tek kuponla değil 20 25 bin tane kupon yapmış ve böyle bu parayı tek seferde değil çoklu kuponla kazanmış bana böyle aktardı kanka bu işleri anlıyorsan bi cevap versen sevinirim.
İddiada kazanılacak maksimum değer 5.000.000 TL. Yani yalan söylemiş.
Anlıyorum. O şekilde de imkansız diyebilirim sana
Kanka sence bu parayla en fazla ne kadar kazanılabilir? Şansın yaver giderse. Samimi dostum olduğum için yalan söylüyorsun diyemiyorum doğrudan.
150-200 e kadar tutar ama çok büyük şans lazim
Kanka dediğine göre şanslıysa doğru söyleme ihtimali var ama imkansıza yakın gibi bir ihtimal. Şansının yaver gitmesi lazım. Cevapların için teşekkürler kanka.
Dostum ben de 500k hayaliyle 15-20 maç oynadım çok kez, inan bana tutmuyor. Garanti oynamak istesen az veriyor parayı. Mecburen risk alman lazim. 15 riskin hepsi de ayni anda tutmuyor tabi😅
Kanka benim böyle 4 5 arkadaşım var sağlam kupon yapıyorlar. Ben şahit oldum kanka ama yinede sorayım dedim adamların yaptığı 2 veya 3 kuponda biri garanti tutuyor hemde büyük risk alıyorlar valla şaşırıyorum kanka benimde köşede şöyle 650 bin TL'm var bana dediler ki ver bize biz onu 15 milyon TL yaparız bu işten anlıyorlar büyük ihtimal veririm banada kupon yaparlar.5'i oynadı aşırı zengin oldular gayet de güzel hayatları var.
Kardesim paranı kesinlikle verme. O parayla yatırım vb yap. İddiaya girme sakın. Tavsiyemi dikkate al
Kanka tavsiyeni dikkate alıyorum ama diyorum ki Bizzat şahit olduktan sonra onca parayı gördükten sonra kendimi durduramıyorum ve sürekli düşünüyorum oynasam mi diye? Ama kararsızım.
Oynama bence
Ben de oynuyorum. 25-30 atip. 700-800 alıyorum. Mutfak masrafı çıkıyor en azından
Sorması ayıp 625 bin lik birikimi nasil yaptin?
Kanka çalışarak yaptım 5 yılda pek fazla harcadım genelde hep topladım. Kanka arkadaşım az önce bana mesaj attı banada kupon yapmışlar kendi paralarıyla tutarsa bana yollayacaklarmış hani ben kararsızım ya onlar 200 bin TL bana kendi paralarını ayırmışlar yani bana verdiler ve ona kupon yapmaya başlamışlar umarım tutar kanka tavsiyelerin için çok teşekkür ediyorum ama büyük ihtimal oynayacam kazanma oranım yüksek risk alacam zaten risk olmazsa başarı olamaz hem çok büyük bir riskde değil aslında arkadaşlarım bu işi biliyor onlar yapacak ben kazanacam.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!