hayal kurmayı severmisiniz..genelde nü tür hayaller kurarsınız
cinsel içerik hariç lütfen
cinsel içerik hariç lütfen
Kurarım hayaller.. Büyük başarılar hep hayallerle başlarmış. Benimkiler ise genelde yapamayacağım şeyler üzerine kurulu ya da görmek isteyipte göremediğim insanları bir araya getirmek,söylemek istediklerimi kişiyi hayal ederek söylemek,bazen çok büyük bir ortamda tek başıma kaldığımı görmek,saatlerce sahilde sessizce yürümek,evlendiğime çocuklarımla olan ilişkilerim vs gibi hayal dünyam cok geniş..
Off... Hem de nasıl :) Hemen hemen her boş kaldığımda hayaller kurarım. Sınırı olmayan hayaller... Bazen imkansızı hayal ederim, mesela tüm dünyaya hükmeden ama dünyayı yaşanılacak bir yer haline getirebilen ve herkesin sevdiği bir süper kahraman olurum :D
sende bendensin
sen kesin şiirde yazıyorsundur kesin
sen kesin şiirde yazıyorsundur kesin..
hissettim ama senin burcun ne?
sen ruh ikizimsin :)
gerçekten ikizlermsin
valla ikizler kadını ruh iikizimdir.
iyiya müzikle ilgilenmen güzel..nerde yasıyorsun
haklısın
şu sıralar paranın olmadıgı dağ başında ilkel bi yaşam hayalleri kuruyorum.hatta karavanmı alsam yoksa kendime göl kenarına yakın bi evmi yapsam güneş panellerini nereye koysam ok takımı kaçadır havayı suya dönüştüren cihazlar kaça gibi şeyleri bile düşünüyorum.
parasız yaşamak bile parayla anasını satıyım.
haklısın
istediğim ülkeye gitmişim iş sahibiyim ve o ülkeden bir kızla evlenmişim çocuklarım olmuş hep bunları hayal ederim he birde villam ve arabam da var umarım hepsi gerçekleşir...
Cevap
31Cevap
eskiden kurardım bir kızı severdim platonik olarak onunla çırağan sarayında evlenmek isterdim muhteşem bir organizasyonla.bir kırmızı ferrari ve birde bmw x6 hayallerim oldu.x6 yı kiralayabilirim onun hayalini kurmak ferrari hayali kurmaktan mantıklı.yatmadan önce hep çalar saat gibi hayal kurardım ama artık hayal kurmuyorum çünkü ulaşamayacağım hayaller beni çok yoruyorlar.
severim çokta kurarım ..ahhh.. ahhh... hep imkansız hayallerin peşinden gidiyorum ama dediğimiz gibi sadece bi hayal...garantisi olmayan mutluluklar için elinizdekilerden vazgeçmeyin diye boşa dememişler boş hayallere kapılmamak gerek..
Bunca zaman hayallerimle yaşadım ve bu saatten sonra hayalden çok gerçekçilik daha önemli o yüzden hayal kurmuyorum sadece ileride imkanım doğrultusunda yapacaklarımın planını tasarlıyorum.
uzaklara gittigimi.. bulutlarin uzerinde yasadigimi, kimsenin beni bulup uzmeyecegini dusunup huzur bulmak..
ya herkesin hayaelleri bribirine yakın ..
cok aci cektigimiz icindir.. anlamadigim herkesin hayali insanlar tarafindan aci cekmesidir.. e kolayi var kimse birbirine kotuluk yapmasin. anlamiyorum madem herkes aci cekmekten sikayetci bu aci cektiren kimler..
aslında yanlış seçimlerimiziden kaynaklanıyor bence.seçtiğimiz hevesle baktıgımız insanalr bize o acıyı çektiren
cok dogru
psikolojime baglı olarak hayallerim deişiyor . şuan az insan bol huzur bulabilecgim bir yerde ev alma hayalindeyim.. daha adam akıllı iş bulamamışken :)
ne işi arıyorsun
Hayal kurarım ama gerçekleşmeyecek hayaller değildir hiç bir zaman. Çünkü bir yanım da realisttir pek müsaade etmez öyle şeylere.
Hayalperestin önde gideniyim...
Zaten insanın bir hayali yoksa, yaşamasının da bir anlamı/değeri yoktur bence.
başarmak adına hüzünlü içler acısı hayaller pampa ne zaman gerçek olacaksa artık o zaman evimin erkeği olacağım. sonrası karadenizde yeşillikler içinde oynaşmak en büyük hayalim.
Bende çoğu kişi gibi konusu aşk olan hayaller kurarım.Çünkü gerçek hayattaki aşklar asla hayallerimdeki gibi masum ve güzel değil..
gerçekleşmesi olası ve yakın gelecekte olması mümkün hayalleri kurmayı seviyorum..gerek iş gerek özel hayat ile ilgili.
su memlekette hepımız hayal alemınde yasamıyormuyuz. haberlerı bıle ızlerken şöle olsa böle olsa dıye hayaller kuruyoruz.yasımız buyuse bunu yapsak ,param olsa bunu yapsam, cocugum olsa surda olsa vs.. vs.. hayalsız yasanırmı?cevap aslaaa
evet kurarım dag başında bir ev yanlız biraz kafa dinlediğim bir yer ormanlık alanda kış sobayı yakıp sobanın sıcagında kendimi dinlemek
en büyük hobim hayal kurmaktır gerçekleşmese de kuruyoruz işte :)
Hayal kurmayı severim ve gerçek olacağına inanırım. İnanmak başarmanın yarısıdır :)
kesinlikle katılıyorum
işlerimin çok iyi gitmesini 500-600 çalışanlı bir işletme hayalim var düşünsene işçilerinin hakkını layıkıyla veriyorsun piyasadasın rekabettesin 500-600 aileye ekmek yediriyorsun içim bi hoş oldu
Severim. Ve belli bir standart yok. İhtiyaca göre kuruyorum :) zaten hayal kurma ihtiyaçlar doğrultusunda olmaz mı :)
herkesin farklı :)
Gitarla alakalı hayaller kurarım tuttun mu alacaksın o sebeple hiç tutmadım sen hazır tutmuşsun bileğine kuvvet.
dön ozaman yavrum
kurarım guzel hayallerım olur gelecege dair hep bır cogunuda gerceklestırdım darısı dıgerlerıne ıns
çok hayal kurmam ama kendi evimin hayalini kurarım arada :)
evet tabikide hayal kurmayı severim laki bu sıra hep savaş senaryoları canlanyıor aklımda
ufoların dünyamızı istila etmeye çalıştıklarını ve dünyayı tek başıma kurtardıgım hayalini ;)
çok severim genelde aşk olur konusu sevdiğim erkek ve ben bir filmdeki gibi aşk yaşıyoruz içten herşey böyle şeyler işte
Severim. Yaşayacaklarıma yakın hayaller kurarım.
Hayal kurarak uyumayı çok severim..
Genelde aşka dair hayallerim olur..
Bi hayalim var.Bi hayalimin olması derdim hep.
Sanırım artık var.. ufak bi araba eşim çocuğum pazar kahvaltısı.
gerçekleşmesi mümkün gözükmeyen hayaller kurarım genelde
ohohohooooo çok derin mevzu benim için o kadar imkansız şeyler düşünürümki
Dakikalarım saatlerim hayalsiz geçmez çok hayal kurarım,geleceğimle ilgili ileride ne iş yapıcağımı düşünürüm.
bütün boş zamanlarımda yatarken kalkarken yemek yerken sürekli hayaller içindeyim sevgilimle mutlu bi evlilik yaptığımızı köpeğimizle birlikte mutlu hayat sürdüğümüzü hayal ederim hep
Wolverine süperman kaslı yakışıklı karizmatik iyi kavga eden vs sayiimmi daha :p :D
hayalperst değilim ama empaty yapmayı severim :) özellikle futbolda
bir gün insanın evrenin dışına çıkacağını hayal ettim acaba ne var orada
sen hayal edememissin ki hayal etsen orada bisey kurgulardin.. sen daha hayal etmeye baslamamissin bile sana musade 5 dakika ... hayal et ondan sonra buraya yaz :D
hacı bence uzaylılar çok büyük bizim için atom ne kadar küçükse uzaylılar için de evren o kadar küçük bence belki dışına çıkarsak uzaylılar bizi karşılayacak veya ölen insanlar bence evren her yer bence oraya gezegenler göktaşı falan gidiyor daha uzağa ve evren genişliyo diyoruz o göktaşında daha hızlı gitsek evreni biz genişletiriz düşündüm o zaman evrenin dışı diye bi şey olmaz off çok karışık bize her yer evren ama evren yok olusa başka boyuta geçecez heralde karater yetmedi devamı
İstanbul gibi bir yerde degil hayal kurmak rüya bile göremiyorum.Hayal diyince Namık kemal geliyor aklıma.
İyi bir iş sahibi olup çok param olmasını düşünürüm.
dünyada açlığın,yoksulluğun olmadığı,kapitalizmin sert doğasının barınmadığı ve insanların birbirini kırmadan önce bi kere daha düşündüğü bi dünya
Lanet olsun cok kurarim, hatta hayal kurmaktan uyuyamadıgım geceler oluyo benim :D
hayal içinde yasayan ..ok içinde ölür demiş büyüklerimiz
Evet çok severim :) Genelde gerçekleşebilecek hayaller kurarım :)
bayılırım snrm hayalleriyle yaşayan briym
Severim, genelde imkansiz seyler kurarim.
ne gişbi imkansız
ölümsüz olup neyapacaksın :)
:)
Olma imkanı olan ama olduramadığım hayaller.
emeklilik... daha 35 senem var emekliliğe... :(
hep ayni hayaller bilirsin iste ;)
herkesin hayallerni bilememki :)
tamam benim kini tahmin ettin diyelim ;)
Hayal kuranı 1 kurmayını 2 defa...
Namık Kemal...
o öyle değil hayalle yaşayanında yaşamayanında :)
aynı yola çıkıyo işte kıvırma :D
:)))
hayatım hayaller üzerine kurulu zaten :)
Evet, şarkıcı olduğumu filan düşünürüm.
kısaca hayal dünyasında yasıyorum
zenginlik para deyim gerisini sen anla usta
Köpek eğitmenliği ile ilgili hayallerim var.
Gerçekleşemeyecek birsürü hayal ..
Hayal kurmayı sevmem, kırılınca pek iyi olmuyor.
iyi niye olmasınki
kuramıyormusun ,yoksa istemiyorsmusun,
şöhret hayalleri kurarım.. herkes tanısın beni..
hayaller hiç bitmez
Eskiden kurardım
Träume sind Schäume
Sevmem.
hiç sevmem..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar