çoğu spor salonlarında kadın eğitmen yok, ve en son yaşadığım olaydan dolayı erkek eğitmenlerle devam edemem.
evde nasıl baştan başlayıp kick-box ta ilerlerim?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer çoğu spor salonlarında kadın eğitmen yok, ve en son yaşadığım olaydan dolayı erkek eğitmenlerle devam edemem.
evde nasıl baştan başlayıp kick-box ta ilerlerim?

Şöyle bir şey al onunla çalış, kum torbası al onunlada yerde çalış bide güreş çalışırsın indir kaldır fırlat temel taktikleri öğrensen yeterli
eğer kick boxun tekniklerini bilecek kadar salonda eğitim aldıysan
yani doğru biçimde yumruk ve tekme nasıl atılır nasıl doğru gard alınır
bunları öğrendiysen bu teknikleri evde geliştirebilirsin
ayrıca teknikleri karıştırıp kendi kombinasyonunu çalışabilirsin
gölge boksu yapabilirsin
varsa kum torbası ile antrenman yapabilirsin mümkündür
yumruk atmayı ve vücut koordinasyonlarını biliyor, gard almayı da biliyorum. ancak evde sıfır ekipmanla nasıl güçlenilir onu bilmiyorum. gölge boxu evet ama yine de zayıfmışım gibi hissediyorum bileklerim yumruk sallarken güçsüz
tamam tekniği çözmüşsünüz gölge boksunda güç uygulamayın havaya yani boşluğa tekme yumruk ciddi oranda sert bir biçimde atmayın
çünkü bu durum sizi sakatlar dirsek ve bileklerinize zarar verir
güçlenmek istiyorsanız hafif ağırlık çalışın bileklerinizi çalıştıracak egzersizler yapın
ve spor eşyaları satılan bir yerden mutlaka bir eldiven ve bir kum torbası satın alın
yumruğu ve tekmeyi kum torbasına çalışmak sizi güçlendirecektir
eğer iki kişiyseniz çalışan ya da size yardım eden birisi varsa kum torbası yerine bir çift elcik alırsınız
karşıdaki kişi ellerine bu ekipmanı geçirir ve sizde o ekipmana yumruk ve tekme çalışırsınız
maalesef karşılıklı çalışabileceğim biri de yok, ben bi şu ayaklı kum torbası fiyatlarını araştırayım da geleyim '')
hadi bakalım aslında netten değil de yüz yüze bir alışveriş olarak yapsan daha iyi olur bence
yine de sen bilirsin
Cevap
5Cevap
Bence bol antreman ile
Kum torbası alman şart onu söyleyim
sonra ağırlık antrenmanları ve kardiyo kesinlikle iş görür
kum torbayı tavana asarsam benim mama da beni tavana asar dekor diye
haftada 3 defa makine seansı yaparım hiç olmadı, ulan hayat yaptığın ladese bak mk, evde de wrokout yapmak istemek ben ya :')
nesin?
duvar yumruklayarak
ne
Valla bilmiyorum
Da güzelim yazamıyorum sana bu üyeye mesaj gönderemezsin diyor t ettim sen de eder misin yazayım
boş ver be abla ne yapacaksın kickboksu 😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?