80 kilo 172 birisiyim biraz fazla kilom var gidigim felan da var diyete başlasam ortalama olarak 65 kiloya düşmem ne kadar sürer bu süreç te sadece kardiyo mu yapmalıyım 65 kiloya düştükten sonra clean bulking ile 75 kiloya yükselmek istiyorum ideal bir fizik olusurmu sizce
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
gayet iyi bu arada kilon.. zayıflayayım deme
Jsjsjsj aynen çok iyi obezim
Hafif kiloluyum 65 e düşmek istiyorum hatta 60 direkt zayıfladım zaten 10 kilo
Boyuna göre fazla
zayıf olma ya cok kotu.. yapılı dur işte mis gibi
80 kilo yapılı olmak var birde obez olmak var yağ oranı önemli senin dediğin gibi olmuyor bu işler
ömercim sen niye benim yazdıklarımı üstüne alınıyorsun acaba.. soran arkadas o kadar cevap vermiyor dkdkkd 80 kilo olup kilomu koruyup vucudumdaki yağı atıcam yapılanıcam sıkılaşıcam demiyo ki arkadas, direkt zayıf olmak istedigini söylüyo.. ben de yapılı daha iyi diyorum kendi fikrimce. Sen zayıf seversin sevmezsin bilmem. Ben yapılı etli butlu insan seviyorum.
Bu sporla ilgilendiğim için fazla kaptırmışım kusura bakma 😂 kendisi de 75 olmak istiyor zaten ancak zayıflamadan yağ zor gider önce yağların gitmesi gerekiyor yanlış bilgilenip zamanı boşa gitmesin istiyorum
Doğru, sporla uğraşmadığım için bu konuda benim pek bilgim yok 😂 ondan ötürü yorum yapmam da yanlış olur tabi ama ben kendimce zayıflığın hoş veya estetik bir görüntü oluşturmayacağını söylüyorum.. herkesin kendi bedeni elbette bazısına hoş gelir bazısına gelmez güzellik algıları görecelidir vs aman boş ver 😂
lahmacun yiyin bol bol yoğurtlu mantı tuketin sizden fiti olmaz 😂
@ömerpstl_61 istediğim asıl şey aslında parçalı üçgen peynire dönmeden kas kütlesi eklemek kas kütlemin belirginlesmesi bunu nasıl yapicam ama protein yüksek alıp kalori açığı oluşturup vücut çalışarak kilo vermeyi düşünüyorum 65 e düştüğüm zaman 75 e kadar 10 kilo kas kütlesi koymayı düşünüyorum
mantı kıymalı olsun bide üf
@ömerpstl_61 belimin ince olması göğüs gelişmiş omuz geniş bu şekil hedef ama ne yapacağımı bilmiyorum
soran arkadas beni engelliycek birazdan bos yorumlar yaptığım icin ksmxsnmxs özür dilerim kankam ya
Kardeşim ağırlık çalış diyet falan yapma spordan sonra kardiyo yap bol protein al kilonun iki katı kadar karbonhidrat şeker ekmek işlenmiş gıdaları çıkar hayatından sonuç alırsın zaten hocaların olur destek alırsın onlardan
allah gonlune gore versin umarım istedigin fizige kavusursun 🤲🏻
Bencede fazla boş yaptın
niye öyle diyorsun ömer kalbim kırıldı
Sizde kalp varmıydı bizi spor salonuna düşüren sizsiniz zaten soruyu soran arkadas bu yolda yememen gereken en büyük kazık seni seviyorum olucak şeker bu yolda kadınlarıda bir kenara koy en iyi tavsiyemde bu
Birincisi beni genellemelere dahil etmezsen sevinirim. İkincisi, belki soran arkadaşın düzenli güzel giden bir ilişkisi var nereden biliyorsun adamın özel hayatını? Belki birlikte spor yapacak sevgilisiyle. Sen spor yapmaya ayrılık acınla başladın diye herkesi niçin öyle sanıyorsun?
Acele etme zamanla olur öyle üç beş ayda vücut yapamazsın zaman gerekiyor program vericekler sana zaten salonda istersen googleden de alabilirsin program fazla kafaya takma açıkçası sadece irade ve azimle yap gerisi kendiliğinden gelir
Uzatma burada bir şey anlatıyorum kafa açma
sen de saygısızlık yapıp haddini aşma o zaman.
Tamam yapmam
teşekkür ederim 🙂 bak isteyince kibar da olabiliyormuşsun
Sadece uzatmak istemiyorum
sen haklısın de o zaman susayım.. kadınlarla ilgili onca genelleme yapıyorsun ama bir kadınla tartışıyorken nasıl susturacağını bilmiyorsun
Kadınlar susmaz bunu bildiğim için uğraşmıyorum adamın yorumunun altını da işgal ettik farkındaysan
Yorumları işgal etmemizden bu kadar şikayetçiysen istek atta biraz mesajlardan tartışalım o zaman ömer skdkskx
@ömerpstl_61 18 yaşındayım sizin boyunuz kaç acaba yakışır mı 172 ye bu fizik hakkınızı helal edin
canımı cektirdin lahmacun dedin simdi gidip bide lahmacun yiyim iyice kilo alıyım saol eyw kardes
kilo vermek icin geldim kilo alıcam sayende
Olur
Ne kadar sürer 15 kilo yag kaybetmem
Ben 6 ayda 76 dan 69 a düştüm şu an 74 kiloyum görünüş olarak baya farkediyor zaman diye bir şey yok disiplin var beslenme uyku bir zaman verme kendine sadede sabırla yap pişman olmazsın yardım al hocalardan falan olumlu sonuçlar alırsın