Hiç Kuran-ı Kerim okudunuz mu? Türkçe veya Arapçasını?

Kulaktan dolma bilgilerle İslamı yaşamaktansa madem müslüman olduğumuzu iddia ediyoruz.

Arkadaşlardan duyuyorumda özellikle bayan arkadaşlardan, yok Kuran'da şöyle yazıyormuş, yok Kuran'da böyle yazıyomuş ama varmış, ama öyleymiş diyeceğiniz yerde açıp hiç hımm açtım okudum, doğrusu budur, bize buyrulan böyledir diyor musunuz?

Kimler Kuran'ı Arapça ve mealini okuyabiliyor? Geçenlerde bir kapalı bayan arkadaşla tartıştık, kız tutturmuş burçlar var diyor. Ben de dedim ki yok, nasıl yok dedi, Kuran'da Burc Suresi bile var. Tamam var dedim ama içeriğinde ne olduğunu biliyor musun? dedim, yoo dedi...

O zaman bilmiyosan iddia etmeyeceksin dedim. Burc Arapça yıldız anlamına gelir ve evrende yıldızların dağılımını ve belirli bir sisteme göre döndüklerini, bunları anlattığını söyledim şaşırdı. Ben bilmiyordum dedi...

E kardeşim açıp okumuyosun ki! Zaten bizim halkımız ne kaybediyosa mış miş muşlardan haybetmedi mi hep? Açın her konuda gerçeği okuyup araştırıp öğrenin. -mış muş müşlerle gitmeyin kimseye...
Güncellemeler
+1 yıl
bakalım görüşler ne yönde olucak...
Hiç Kuran-ı Kerim okudunuz mu? Türkçe veya Arapçasını?