Milli takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi Ernst Happel Stadyumu'nda Avusturya ile hazırlık maçı oynayacak. Türkiye saati ile 22:45'te başlayacak maç, TRT Spor ekranlarından yayınlanacak. Kazanır mıyız?

Milli takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi Ernst Happel Stadyumu'nda Avusturya ile hazırlık maçı oynayacak. Türkiye saati ile 22:45'te başlayacak maç, TRT Spor ekranlarından yayınlanacak. Kazanır mıyız?

söylemekten dilim kurudu riva kamp yapmış biriyim hayır torpili gözümle gördüm nuri şahinin ellerinde böyle, bu ülke tam böyle düzlüğe giriyor bi bklar çeviriliyor birileri adamlarım oynasın havasında uğurcan iki şeyi sever tabelada 61 yazdırmayı bide galatasaray var karşısında sanıp geleni geçeni yer ya adamın hatalı bini bin parça yedikleri var niye hala orada çözemedim montellayla kasedi falan mı var sametin onuda anlamıyorum merih kim onu çözemedim hadi onu geç kerem ne iş yani adam dümdüz ümmetçi Türk değil, yunus belki eh yani günündeyse cenk kim salih kim aklım almıyor bunları tek tek yazdım hatta ama yani insanımız bana hep tepki gösterdiler anlamıyorum yani deneme maçıysa sistemli çıkacaksın ucuz insanlarla değil irfancan olsa kalede yeminle şu kadar gol yemez.
Beraberlik olur bence Avusturya zor rakip olucak adamlar formda ama imkansız değil gençlerimiz kendini gösterirse galibiyet bile gelebilir surpirzlere açığım hadi bakalim Kenan ve Arda geçen maç denedi zaten sut ama olmadı inşallah bu sefer olur hiç değilse kariyerleri gelişir kaybetsek bile
Cevap
40Cevap
Bence alırız
Avusturya çok formda zor maç. Arda ve Kenan’ın performansları önemli. Semih’siz pek tadı olmayacak, kazanmamız ümidiyle.
Harbi lan benim bike hosuma gitti aw
Evladımız Semih’e yapılan ibinelik yüzünden Avusturya’yı destekliyorum.
Macaristan maçından sonra bu maçta 3-0 yenilmezsek iyidir
Abart
5-1 kföröföd 3-0'dan daha rezil olduk jdmdmdmd
Acayip sinirliyim ağzımdan yanlış bir şey çıkacak
bacım EVLADI UĞURCAN, CENK KEREM İRFAN
Hâlâ Türkiye'den umutlu olmak da güzel şey. Ama bence bırak bu umudu sonu hep hüsran oluyor...
6-1 oldu...
Benim küfürleri kaldırmış sistem Allah'tan hesap gitmedi
yatağa aç giren milyonların önemsenmediği ama boşa harcanan milyonların olduğu saçma bir organizasyon.
Futbol köleleri oyalamak için vardır.
Avusturya, Macaristan, Izlanda, Finlandiya, Isvec, Norvec, Irlanda, bu takimlar cok ters takimlar. Yenilebiliriz gibime geliyor.
Hakan Çalhanoğlunu görünce sinirim bozuluyor kardeşim. Milli takımdan kovulması gerekiyor boş yere tutuyorlar hala. Yeniliriz.
Skoru bilmem de bir an önce lig başlasa da kaos ortamına geri dönsek 😂😂 Milli ara resmen erkeklerin regl dönemi
Aslında tahminime göre ablan çağırırız diye düşünüyordum ama rezil olduk
Futbol son zamanlarda yerlerde surunen bir spor haline geldi
İki tarafta gol atacak bol çekişmeli geçecek diye tahmin ediyorum ama top yuvarlak
Hazırlık maçlarını önemsemiyorum. Her sonuca açık olur. Önemli olan sakatlık yaşanmaması
Türkiye'de ki hakem faciasının sonucu olarak akşam ki ikili mücadeleler sonucunda sonuç vahim bir şekilde bitti maalesef
Hazırlık maçlarının skorunu çok önemsemiyorum adı üstünde hazırlık maçı teknik direktör yeni şeyler deniyor
Arda Güler ilk 11 başlarsa biz kazanırız aksi takdirde zor maç
Avusturya çok formda zor maç.
Herhangibi bir tahminim yok
Berabere bitebilir
Türkiye'yi dağıttılar
Şu Hakandan bi kurtulamadık be kardeşim...
Avusturya 3-1 Türkiye
Türkiye bu defa maçı alır 3-1 TÜRKİYE
Arda oynar ilk yarı farklı maç olur
Fark yemeden gelirlerse kâfi
Avusturya 2-0 Türkiye
Yeniliriz
6-1 Türkiye yenecek
3 _2 biter
rezil olduk harbiden
6-1 mağlup olur
2-0 kazanırız
6-1 Trabzon plaka