Fenerbahçe Süper ligden Çekiliyor eğer 2 Nisan oy birliği sağlanırsa sizce mantıklı mı ve Süper lig için sonuçları ne olur?

Ali Koç: “Benim oyuncum saldırıya uğrayacak, linç edilecek. Ceza vereceklermiş. Verin hadi ne veriyorsanız.”
"Bu iş artık çığrından çıkmıştır. Fenerbahçe'nin bu ülkede gördüğü muamele tahammül edilemeyecek seviyeye gelmiştir. Ne devletimiz ne de futbolu yönetenler Fenerbahçe için bir şey yapmamaktadır, hatta TFF bizim yapmak istediklerimize de hukuki yollarla engel olmaya çalışmaktadır."
Ben bu çocukların psikolojisini nasıl toplayacağım? 2014'te toplayamadık. Herkes aklını başına alsın. Linç tehlikesine rağmen oyunu oynatanlar aynaya baksınlar."
Biz artık kendi bağımızı kendimiz keseceğiz. Gerekiyorsa da bir alt lige düşeceğiz. Her gün ölmektense bir gün öleceğiz. Gerekirse 1 sene oynar, çıkarız."

Açıkçası benim içinde artık bu iş çığrından çıktı Fenerbahçesiz süper lig hic bir işe yaramaz yayın geliri dipleri görür rekabet olmaz futbolcular transfer olmak istemez
Belkide dün son maçımızdı bu ligde ama olsun Fenerbahçe sokakta oynasın kaldırımdan destekleriz biz her türlü yanındayım takımımın 💛💙
Fenerbahçe Süper ligden Çekiliyor eğer 2 Nisan  oy birliği sağlanırsa sizce mantıklı mı ve Süper lig için sonuçları ne olur?
Fenerbahçe Süper ligden Çekiliyor eğer 2 Nisan oy birliği sağlanırsa sizce mantıklı mı ve Süper lig için sonuçları ne olur?