Ali Koç: “Benim oyuncum saldırıya uğrayacak, linç edilecek. Ceza vereceklermiş. Verin hadi ne veriyorsanız.” "Bu iş artık çığrından çıkmıştır. Fenerbahçe'nin bu ülkede gördüğü muamele tahammül edilemeyecek seviyeye gelmiştir. Ne devletimiz ne de futbolu yönetenler Fenerbahçe için bir şey yapmamaktadır, hatta TFF bizim yapmak istediklerimize de hukuki yollarla engel olmaya çalışmaktadır." Ben bu çocukların psikolojisini nasıl toplayacağım? 2014'te toplayamadık. Herkes aklını başına alsın. Linç tehlikesine rağmen oyunu oynatanlar aynaya baksınlar." Biz artık kendi bağımızı kendimiz keseceğiz. Gerekiyorsa da bir alt lige düşeceğiz. Her gün ölmektense bir gün öleceğiz. Gerekirse 1 sene oynar, çıkarız."
Açıkçası benim içinde artık bu iş çığrından çıktı Fenerbahçesiz süper lig hic bir işe yaramaz yayın geliri dipleri görür rekabet olmaz futbolcular transfer olmak istemez Belkide dün son maçımızdı bu ligde ama olsun Fenerbahçe sokakta oynasın kaldırımdan destekleriz biz her türlü yanındayım takımımın 💛💙
Fenerbahçe Süper ligden Çekiliyor eğer 2 Nisan oy birliği sağlanırsa sizce mantıklı mı ve Süper lig için sonuçları ne olur?
Fenerbahçe hiç bir şekilde ligten çekilmeyecek bunun örnekleri geçmişte fazlasıyla var internete açıp bakabilirsiniz.
Ali koç çok akıllı bir adam erdoğan ile görüşe görüşe arada toplumu idare etme yöntemini çok iyi şekilde öğrenmiş. Geçen sene şampiyonluğu tam kaybettikleri anda 5. yıldız konusunu devreye sokup taraftarın gazını aldı daha sonra 2 hafta önce gs bjk yenince gs nin şampiyon olma ihtimali yükselince liderken hiç sözünü etmediği 5. yıldız konusunu tekrar gündeme getirdi.
Son açıklaması ise ;
Yarın en az 6-7 oyuncusu 8-10 ar maç ceza alacağı için çıkıp tv de algı yapıp bu cezayı minima düşürmek için tehdit şandaj açıklaması yaptı bugün ne yaparsa yapsın gs şampiyon olacak gerçek bu
Fetö fetö diye iftira attınız daha geçtiğimiz yıl 1 gol ile şampiyonluğu kaybetmişti gs.
Fetö olsa 1 gol ile kaybedermiydi hiç.
Ama siz sahada kazanamadığınız için çirkeflik yapmaya başlamış bir takımsınız.
29 sene kupa kazanamadın 2011 de gittin trabzonun kupasına şike ile çöktünüz.
cas bile hala sizi şike yapmış kabul ediyor raporunda.
Sonra bir 3 Temmuz bahanesi çıkardınız kendinize madem başarılıydınız 3 Temmuz öncesi niye 29 sene kupa alamadınız?
Yani siz başarısız ve şımarık bir çocuk gibisiniz masada yıldız peşinde koşmak , masada kazanç peşinde koşmak , tehtit ile başarı elde edilemeyeceğinizi anlamanız gerekiyordu bu zamana kadar.
Yok tff başkanı gsliymiş yok bilmem neymiş yıllarca tff başkanı fbliydi sizi kayırıyordu galatasarayı affetmeyeceğim felan diyen tff başkanları bile vardı. biz ise sahada kazanmaya devam ettik.
Şimdi kupasını gasp ettiğiniz takım size kalkmış bunu yapıyor bunu gelecekte yine yapacaklar her seferinde size bilenecekler çünkü şımarık çocuksunuz.
Hadi çek yiyorsa 4 yılda 150 transfer yapmış takımı ligden de görelim ne kadar lafının adamı olduğunu.
Sende biliyorsun bu sene şampiyon olamayacağını çünkü en iyi kadronla bile galatasaraya kadıköyde isabetli şut çekemedın. mesele ne hakem nede başka bir şey sahada fıs olduğunuzu kendiniz biliyorsunuz.
Hadi çekin takımı ligden de en azından ligde gereksiz gerilim yaratan kimse olmasın.
Başka bir ülkeye taşınması gündemde asıl, muhtemelen Almanya bunun tüm mali boyutunu Ali Koç karşılamaya hazır, kararı kongre versin diyor ama tek başına verilecek bir karar değil, sonuna kadar destekliyorum. Biz nerede olursa olsun destekleriz Fenerbahçeyi, bu ülkede futbol bitmiştir, Trabzonspor maçı tabuta çakılan son çividir. Denizli'de şampiyonluğun alındı vandallar futbol oynamadığı ve oyuncuları korkuttuğu için,2014 te dolu dizgin şampiyonluğa giderken yine otobüs kurşunlandı yabancılar falan korktu, o günde şampiyonluk gitti, yöneticiler ve başkan hapse atılır ve bu son maçın izahı yok artık, tatil edilmesi gereken maç, birkaç oyuncu ölsün diye ısrarla devam ettiriliyor. Bu oyuncuların psikolojisi ne olacak, livakovic bir sonraki deplasmanda rahat olabilecek mi? Bu oyuncuların çoğu hayatında ilk kez böyle bir şey görüyor.
Kısaca ben sonuna kadar destekliyorum kongreden çıkacak her kararı, biz Fenerbahçeyi her yerde destekleriz.
Bunların mali yükü olur, kolay işler değil, Fenerbahçe borsada işlem gören bir şirket aynı zamanda, bu tür radikal kararlar alırken bunlarında düşünülmesi gerekir, belki tahtası kapanabilir, kulübe SPK ceza keser vs ama sonuçta hepsi para ile çözülebilir şeyler, tabi birde yeni yayın ihalesi yapıldı ve böyle bir durumda kesinlikle bu anlaşma iptal olur. Beşiktaş gibi büyük bir kulüp daha bu yönde karar alırsa bu olay dahada büyür ama Beşiktaş bu ligden rahatsızmı, böyle bir karar zincirleme etki yapar mı bilemem, bunun kararını kendisi verebilir Beşiktaş, ın Kısaca stad güvenlikleri tam sağlanmadan, bu sahaya madde atma gibi vandalliklar son bulmadan, siyaset futboldan komple temizlenmeden, hakem güvenliği sağlanmadan, verdiği her kararlardan korkmayan hakemler olmadan bu ligde oynamanın anlamı yok, hakem hata yaparsa puanını düşürürsün, çok büyük hata yaparsa düdük astirirsin ama adamın canına kast edemezsin, umarım milat olur bu maç ama pek sanmıyorum. Trabzon şehrinde yaşanan ilk vandallik değil bu, hakem rehin tuttular bu stadda ya, yine bir maçta Beşiktaşlı oyuncular ekmek arabaları ile hava alanına gidebildi, yine eski Fenerbahçe maçları falan derken Trabzonun sicili çok kabarık bu konuda, önce ibretlik ve ağır bir ceza gelmeli
Evet en ağır cezayı almalı ama bence bizi ikna edicekler cekilmemeye çünkü Fenerbahcenin ligden çekilmesi çok büyük mali zarar onlar içinde hemde ülke futbolu zarar gorur Fenerbahçenin Avrupa puanları silinince Avrupa'ya hiçbir klüp gidemez kimse istemez bunu
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş dışında gidenler bir halt yapmıyor zaten, bir amaçları falanda yok, umarım UEFA bir adım atıp Avrupa'yı eurolig formatında bir lige dönüştürür. Kur abi 3-4 lig, Avrupa maçları daha fazla olsun, düşme çıkma kendi içinde olsun, bu yerel liglerinde canı cehenneme
Zaten böyle bir durumda Trabzonspor da dahil hiçbir Anadolu takımı bu deplasmanlara falan gidip maç yapacak ekonomiye sahip değil, yesinler içeride birbirlerini
Yalnız başkan ikinci lig filan dedi. Bence futbol şubesini tamamen kapatip Avrupa'da birtakım alıp adil bir ligde yarismaliyiz.. Bu siyasi düzende adalet yok. Biz de bu lig için fazla iyiyiz.
Kimse ligine almaz zaten ama sen birtakım alıp ismini degistebilirsin.. atıyorum Hollanda da birtakım alırsın ajaxla feyenordla oynarsın. Adı Fenerbahçe olur yoneticisi türk olur Avrupa'daki Fenerbahçeliler zaten full çeker stadi
Sanmıyorum maddi olarak böyle birşeyi yapabileceğimizi ama olsa keskeee orada güçlü takımlar var ama sahada kaybetmek bizi zedelemez burada masada kaybetmekten iyidir
kaçıncı bu blöf? ali koç şampiyon olamayacağını anladı alt lige düşeyim bir sene daha başkan olayım, sonra da kahraman koskoca fenerbahçeyi oyuncak haline getirdi yazık
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Trabzon 2-2 yapıp Fenerbahçe 2-3 öne geçince kabullenemedi, bu maçlara kafa yoracağınıza dil öğrenip yurtdışına gidin, yaşanacak bir ülke değil burası
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Fenerbahçe Süper ligden Çekiliyor eğer 2 Nisan oy birliği sağlanırsa sizce mantıklı mı ve Süper lig için sonuçları ne olur?