Spor Kızlar için futbol mu yoksa yüzme mi daha iyi? userizmiz Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor ? Futbol Yüzme Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızlar için futbol mu yoksa yüzme mi daha iyi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Yüzme 0 0 Yorumla
DiğerkâmAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 61% +1 yıl Yüzme tüm vucut kaslarını çalıştırır ve bu sporu yaparken gerçekten düşüncelerin genişliyor daha iyi düşünmeye başlıyorsun bir neyi beyninide geliştiriyorsun 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yüzme gibisi yok yeminle söylüyorum. Futbol erkek çocuk işi. Kızlarda gereksiz kas yapıyor ya. 3 2 Yorumla nomorebets35 +1 yıl Bir daha yeminle soyle :) Yorumla DiğerkâmAdam +1 yıl Çok katıldım Yorumla
elianamelia Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yüzme 13 yaşımdan beri yüzüyorum kasları gevşetiyor her açıdan bir topun peşinden koşturmak saçma geliyor 0 0 Yorumla
socratesx Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 80% +1 yıl futbolcu olup çok güzel fizikli kızlar var keza yüzmede de sen hangisini seviyorsan 0 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Bende yüzen biriyim fiziğe ve sağlıga çok faydası var 0 0 Yorumla
Mrs_Onigiri Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Futbol ve kız ikilisi aşırı itici, dünya üzerinde görülmemiş bir çirkinlik. Evlerden ırak 0 0 Yorumla
Sᗅᙘıᖇᒪı Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl ne anlar futboldan kızlar bari valeybol mu yüzme mi deseydin 1 0 Yorumla
ecehadid Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bence daha uygun ama çok iyi futbol oynayan kadınlar da var. 0 0 Yorumla
1dünyasoruvaryaa Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Takla atıp yüzüyorum keyfim ve kahyası oh mis gıcır💅🏻👸🏻 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Spor konusunda 350 cevap paylaştı. Tercih meselesi bence 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Spor konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yeteneğe bağlı. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yüzme 0 0 Yorumla
HayatınKahpeliği Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 333 cevap paylaştı. Futbol 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yüzme
Yüzme tüm vucut kaslarını çalıştırır ve bu sporu yaparken gerçekten düşüncelerin genişliyor daha iyi düşünmeye başlıyorsun bir neyi beyninide geliştiriyorsun
Yüzme gibisi yok yeminle söylüyorum. Futbol erkek çocuk işi. Kızlarda gereksiz kas yapıyor ya.
Bir daha yeminle soyle :)
Çok katıldım
Yüzme 13 yaşımdan beri yüzüyorum kasları gevşetiyor her açıdan bir topun peşinden koşturmak saçma geliyor
futbolcu olup çok güzel fizikli kızlar var keza yüzmede de sen hangisini seviyorsan
Bende yüzen biriyim fiziğe ve sağlıga çok faydası var
Futbol ve kız ikilisi aşırı itici, dünya üzerinde görülmemiş bir çirkinlik. Evlerden ırak
ne anlar futboldan kızlar bari valeybol mu yüzme mi deseydin
Bence daha uygun ama çok iyi futbol oynayan kadınlar da var.
Takla atıp yüzüyorum keyfim ve kahyası oh mis gıcır💅🏻👸🏻
Kızlar için en iyi spor yüzme.
Yüzme vücuda çok iyi geliyor
Tercih meselesi bence
Yüzme diyorum
Yüzme daha iyi fiziksel gelişim için
Futbol kızlara yakışmaz
Yüzme daha iyi
Yüzme daha iyi.
fiziğin hangisine el veriyor
Yeteneğe bağlı.
Yüzme