Her taraftarı "2 . takımım gs" diyen bir takımın süper ligde işi nedir?
#Fenerbahçe
#TersySoruyor
#Fenerbahçe
#TersySoruyor
ts başkanı daha suçlu, taraftarlarıda suçlu...
puan silme yapılmalı, sahaya giren taraftar demiyeceğim az g ın grubun ömür boyu stadlara girmesi yasaklanmalı, ts camiasına ağır para cezası ayrıca görevini eksik yapmış görünen kamu görevlileri (vali, emniyet md) görevde alınmalı, bu futbol değil taraftarlık hiç değil..
doğru diyorsun, her başkanları olduğu gibi kendi başarısızlığı konuşulmasın diye böyle ucuz hamasetler peşinde koşuyorlar.
Sorumlu Fenerbahçe. Var çünnkü olmaza sorun olmayacak. Ben bildim bileli bir sıkıntı var. En eski hatırladığım Yesiç Frnerin uçuran futbolcusu Rıdvanı iki kere biçti bu memleketin belki de en iyi yetişmiş futbolcularından birisinin futbol hayatını bitirdi. Sonra teknikdröktere taş atıp hastanelik ettiler, otobüse kurşun attılar yetmedi Galatasaray'a her Fener Galatasaray şampiyonluk kapışması tesadüfen da güle oynaya yenildiler. Ve sonunda sanki fener yendi ve onlardan şampiyonluğu aldı diye bazıları kudurdular. Tabiki tüm şehri kastetmiyorum ama bu taraftarlık alırılık artık çözülmeli ve gerçek cezalar alınmalı ya da bir futbolcumuz ölmesin diye bir daha Fenerbahçe Trabzonspor'a deplasmana gitmesin.
Akp hükümeti bunların baş sorumlusudur.
Siyaseti her alana sokarak, resmi, gayrı resmi her cemiyeti kontrolüne alarak iktidar koltuğu uğruna toplumu ayristirmaktan en ufak bir utanma hissetmeyen bunların içlerinde ülkeye karşı en ufak bir iyi niyet, sevgi, sorumluluk duygusu bulunmuyor.
Trabzonda olanlar tüm bu durumun yansımasıdır. Hiçbir zaman da hak ettikleri cezayı almayacaklarindan eminim.
Demekki sorumlu aklini kullanamayan halkmis!
Yurtdışına cikip gelen herkes gözlemleriyle bilirki, Türkiyenin tek sorunu halki.
Sonucta ückagitci politikacilaarda ondan cikiyor.
Sorun oluncada onlara sucu atip, akli sira kendini kurtariyor.
Politikacilar icin popon yirtan baska kalk var mı ?
Secimde TVlerde görüyoruz şimdilerde
„Allah basimdan eksik etmesin“ diyor akilli bir vatandaş! Ulan Allahinmi, Ananmi, babanmi?
Şöyle bir gerçek var. Ülkede herkesin yaptığı kar kalıyor. Kesinlikle cezalar caydırıcı değil. Lig kocaman bir tiyatro. Yayıncı kuruluşun istediği takımlar zirve yarışına ortak oluyor. Hakemler zaten ya maşa ya da kukla.
Cevap
4Cevap
Her ikiside rezillik etmiş gadası
Aynen
haa öyleyse tamam eyvallah :) bazıları twitterda görüyorum ortancı tavır öyle sandım. Arkadaş kusura bakmasın yanlış anlamışım
çoğu kişi sorumlu
Olay ne :D
Tahrik eden daha suçlu diyebilirim. Taraftarlar daha çocuksu aklı başında değil belki ama onun işi değil mi 😅
Kulüp yöneticileri saaş çığırtkanlığı yapar ise kültürsüz toplum her şeyi yapar.
Baştan sona tüm şehir sorumlu. Büyük rezalet.
Her ikiside suçlu küme düşürülsünler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?