Spor Neden Ben diyen Sevgiliye ne derdiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Sevgilim yok ama Beşikaşım varBir Gülüşün var sanki Beşiktaş saha çıkıyor derdim herhalde 😏 Neden Ben diyen Sevgiliye ne derdiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Sevdiğim için derdim. 1 0 Yorumla
Pömpüş Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bir sürü şey derim neden onu seçtiyimi izah ederim mes sabırını sevdim gülüşünü sevdim ves gibi 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 843 cevap paylaştı. Pek çok sebep sunabilirim. 1 3 Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Cevap yorum. Yorumla Soran +1 yıl Sun Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Düşünceli. Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bıktım beşikten taştan 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sana 8-9 dokuz çocuklu çok mutlu bir yuva diliyorum bool beşik sallaman dileğiyle sjjsjs Yorumla ft06yl +1 yıl Prens dediğin böyle mi dilekte bulunur para dilesen Yorumla Soran +1 yıl Tamam çocukların zengin olsun sen de baba olarak keyf yap nznsns Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 414 cevap paylaştı. Bi de bayıl istersen Feriha derim ashha 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Isısj sahne çok iyi kabul et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Asıl neden ben? Derim 🐼🤣 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Haha soruyla cevap djsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kafa karıştırmayı severiz 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Güzelmiş sksm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Otomatik robot gibisin sende ya Yorumla Soran +1 yıl Hmmm gizli üyeden laf atmaca djsjs Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Öyle denk gelms 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 469 cevap paylaştı. Bu soruyu başkasına sorucam 😅😅😃😃 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Bende bilmiyorum aptallık işte derim 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevdiğim için derdim.
Bir sürü şey derim neden onu seçtiyimi izah ederim mes sabırını sevdim gülüşünü sevdim ves gibi
Pek çok sebep sunabilirim.
Cevap yorum.
Sun
Düşünceli.
Bıktım beşikten taştan
Sana 8-9 dokuz çocuklu çok mutlu bir yuva diliyorum bool beşik sallaman dileğiyle sjjsjs
Prens dediğin böyle mi dilekte bulunur para dilesen
Tamam çocukların zengin olsun sen de baba olarak keyf yap nznsns
Bi de bayıl istersen Feriha derim ashha
Isısj sahne çok iyi kabul et
Asıl neden ben? Derim 🐼🤣
Haha soruyla cevap djsj
Kafa karıştırmayı severiz 🤣
Güzelmiş sksm
Otomatik robot gibisin sende ya
Hmmm gizli üyeden laf atmaca djsjs
Öyle denk gelms
Bu soruyu başkasına sorucam 😅😅😃😃