Ramazan programım;
Sahurda 7 haşlama yumurta yulaf bebe bisküvisi yoğurt karışımı bal ve keçiboynuzu
İftarda 2 porsiyon tavuk pilav+ 1 tabak makarna sizce nasıl beslenme düzeni 👍
Sahurda 7 haşlama yumurta yulaf bebe bisküvisi yoğurt karışımı bal ve keçiboynuzu
İftarda 2 porsiyon tavuk pilav+ 1 tabak makarna sizce nasıl beslenme düzeni 👍
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Genc kardesim, sahurda o kadar karbonhidrat yuklemen mide ve sindirim bakimindan iyi olmaz. Sahurda alacagin maksimum karbonhidrat 50 60 gram olmali. Ikincisi bebe biskuvisi saglam bir karbonhidrat kaynagi ama onun yerine esmer makarna tercih edebilirsin yumurtayla birlikte.
Bal ve keciboynuzu yerine sadece balı antrenman sonrasi tercih edebilirsin. Bu sekilde hem glikojen depolarinin dolmasini da saglarsin.
Hayirli aksamlar. Uyumadan bu kadar yuklenme, geri donusu sıkintı yaratir
Eyvallah abim ama sahurda yemedigim zaman açlık hissine dayanamıyorum
O zaman yapistir gitsin karseaim yarasin. Bizim yas biraz gectigi icin vucut kaldiramiyor :D
Sen daha gencsin bizden sana bisey olmaz.
Oruc saglik icin cok iyi Allah kabul etsin kardesim
Eyvallah abim eksik olma 👍😀
7 haşlama yumurtayı sarısıyla yemiyorsun değil mi, kolesterol çok yükselir
Sarısiyla yiyorum
Kardeşim yanlış anlama ama 7 yıldır bu spor yapıyorum bu sporun ilk 1-2 senesi gerçekten profesyonel birisiyle çalışmıyorsan öğrenme aşaması denebilir. Biz de çok hatalar yaptık öyle öğrendik özellikle beslenme konusunda sana naçizane fikrim o kadar yumurtayı sarısıyla kesinlikle tüketme içerisinde çok fazla yağ ve kolesterol var protein alımın aşağı yukarı karşılıyor gibi duruyor ama karbonhidratını özellikle yatmaya yakın saatte biraz fazla buldum
Ywjeh