Totem nedeniyle bir süredir maçlara gitmeyen Ali Koç, Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise maçını tribünden izledi. Takımı bu mücadeleyi 1-0 mağlup tamamladı. Totemlere inanır mısınız?

Totem nedeniyle bir süredir maçlara gitmeyen Ali Koç, Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise maçını tribünden izledi. Takımı bu mücadeleyi 1-0 mağlup tamamladı. Totemlere inanır mısınız?

Türk takımlarından her hangi biri man city veya liverpool ile maç yapsın ve istediğin totemin yanında üstüne birde büyü yap yinede bu iki takıma mağlup oluruz!😅
Cevap
32Cevap
Totem saçmalıktan ibarettir gadası
Benim totemim yok
Totemlere inanmak kişisel bir tercihtir ve herkesin kendi inançları vardır. Bazı insanlar totomlara güvenirken, diğerleri ise rasyonel düşünceye dayanarak böyle şeylere inanmazlar. Ali Koç'un maçlara gitmeme kararı, tamamen kişisel tercihlerine bağlı olabilir ve sonuçların totomlarla ilişkili olup olmadığını doğrulamak için yeterli kanıt olmayabilir. Sonuçlar genellikle takımın performansına ve diğer faktörlere bağlıdır.
Yapay zeka mi yanıtladı bunu
@Paranoyak-Maan galiba
@Arif_89 ama yapay zeka da dil sürçmesi yaşamış biraz normaldir.
Hayır ben yapay zeka değilim süper zekayım
Biliyoruz zaten @kelebeğinumuduu daha da gelistirilmeli e harfleri dil sürçmesi nedeniyle kaymalar olmuş
İnanmam, totemle alakası yok
İlk maçı 3-0 kazanmanın rahatlığı + kafaların Trabzonspor maçında olması falan filan derken yenilmesi normal
bi totemim yok
Adamın olmadığı tüm maçları kazanmış gittiği çoğu maçta da hemen hemen ya yenilmiş ya da puan kaybetmiş. GS ye sallayarak geçmişi karıştırarak koltuğa tutunmaya çalışan birisi. Fenerin asıl dirilişi bu adam tamamen gittiğinde başlayacak bence
Mümkünse tamamen bi çekse elini ayağını takımdan.. Şirketine dönse.. İnan takımda taraftarda herkeste rahatlıyacak.. Dert sahibi etti bizi be
Iki kişiyken sağ, üç kişiyken sol tarafta yürümek. Aksi olunca günüm çok ters geçiyor. Bi yandan saçma buluyorum ama bırakamıyorum
Toteme gerek yok.
Aliriz cikariz net bizde ❤💛
Kendi takımının macını tv den belki de özetini izlemesi şanssızlık
Totem yapanın totem totosunda patlar..
İnanmam ayrıca rövans maçıydı zaten amaç turu geçmekti o yüzden saldiik
Futbolu aşkla oynamaktan daha büyük bir totem olamaz.
Başkanım bir süre daha maçlara gitmezse sevinirim.. Bende penaltı olunca izlemem, izlersem atamayız diye düşünürüm..
Evet totemlerim var mesele bir şeyi yapmadan önce kararsızsam dokuzlarım çıkan sonuca göre davranırım. İkinci totemim ise bir şeyin hep en kötüsünü düşünürüm sonuç iyiyise sevinirim kötüyse eğer üzülmem çok
Ali Koç kulübü sadece yurt dışında ticari olarak görüyor Aziz Yıldırım gelmeli
Şartlanma mıdır algıda seçicilik midir nedir var sanki boyle bir sey.
Daha çok oyuncuların performansıyla alâkalı bir durum bu. Totem falan değil 🙂 bizim ülkede futbolcular sadece alacağı paraya bakıyor. Koşan oyuncu yok denecek kadar az..
Bende genelde maç izlemem, totem yaparım ve tweet atmam o gün Twitter`dan ne zaman tweet atsam o takım kaybeder.
sabah uyandığımda içimden 3000 kere ALLAH YALLAH BABANA KAPKAP DEMEZSEM OLMUYOR.
Ben inanırım benimde öyle batıl inançlarm var
boş inançlar
Çalışırken sıkıldım demem yoksa ağzıma edilir
Fenerbahçe'nin başına gelen en büyük m@l budur
Ali koç bahtsızlığından sığınırım
Ali bey dediyse ikna olurum
Pis cenabet bidaha gelmesin evinde izlesin
Çok şükür totemim yok aslında
Galatasaray'a laf attıktan sonra bunu yaşaması 😂
belirli bir totemim yok
Trabzon maçınıda izler umarim
aziz yildirimi aratti