Spor Kızlar neden futbol sevmiyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Sadece Ronaldo mu yani msmsksTartışmayı açtım…Ronaldocular Beğensin adedi görelim Kızlar neden futbol sevmiyor? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Sevenleri vardır 2 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 847 cevap paylaştı. Çok güzel oynardım ama sevmezdim. Özellikle tribündeki sesler kulağımı tırmalıyor, katlanamıyorum. 2 0 Yorumla
Nehir006 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ben bayılırım ama hemcinslerim hiç tadına bakmadığı için sevmiyor galiba 0 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Ben anlamıyorum o yüzden 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Belki en iyisi Yorumla
NeganLucille Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Milanın efsane 11’ini sayarım 😊 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sayda insanlar şaşırsın Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 469 cevap paylaştı. Daha çok romantik şeyler severim 😒🤷♀️ 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Onlara çok hitap eden bir spor dalı değil 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Erkeksi ve gürültülü 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 417 cevap paylaştı. Erkeklerin de çoğu alışveriş sevmiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevenleri vardır
Çok güzel oynardım ama sevmezdim. Özellikle tribündeki sesler kulağımı tırmalıyor, katlanamıyorum.
Ben bayılırım ama hemcinslerim hiç tadına bakmadığı için sevmiyor galiba
Ben anlamıyorum o yüzden
Belki en iyisi
Milanın efsane 11’ini sayarım 😊
Sayda insanlar şaşırsın
sevenleri elbet vardır
Bizim tarzımiz değil diye
Daha çok romantik şeyler severim 😒🤷♀️
Onlara çok hitap eden bir spor dalı değil
Erkeksi ve gürültülü
Erkeklerin de çoğu alışveriş sevmiyor
Ben seviyorum