Spor Yuzmeyi biliyor musunuz? S2minkeyfi Takip Et Yoda Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bilmeyenler ogrenin Allah korusun bir sey olur. Bilenler, isemeyin denize havuza mikroplar. Yuzmeyi biliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Hayır bilmiyorum 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl "Yüzme bilmeden, şimdi ölmek istemem"diyorum şarkının da sözlerinde geçtiği gibi.https://youtu.be/BaRLonlJDOI?si=OjjDB8oMQiCavpdQ 1 0 Yorumla
TunișՁθ Takip Et Xper 1 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bu sene yüzmeyi öğrenecem, şöyle atlayacam böyle çıkacam dedikten sonra tatil bölgesinde eşşek gibi çalışıp izin günündede yüzme bilmediğim için denizde yüzenleri izlerken benim tripler 1 0 Yorumla
Hullanza Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Evet, stil yüzerim. Ama çok sıkıcı. Soğda hoplayıp zoplamayı daha çok seviyorum 1 5 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Sog ne Yorumla Hullanza +1 yıl Ndkfkfkf awk o ile ı yanyana. Sığ işte. Anla artık benim dilimi Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Sig ne lan sjsbss anlamadim Yorumla Hullanza +1 yıl Ya sus be fjkfkff, evet haklısın de geç. Kızlar da görsün jeheej Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Yaz cabuk bunu bana dm den hemennnnn Yorumla
Zerooo3207 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Hayır sorma deniz bölgesinde yüzmeyi bilmeyen bir ben kaldım galiba 1 2 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl yok biri daha varmis jvjsnv Yorumla Zerooo3207 +1 yıl Gördüm gördüm fhdjd Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bilmiyorum öğrenecek fırsatımda olmadı. Açıkçası denize felan hiç gitmedim. Havuza bir kaç kez gittiğim işin çok gerek görmedim 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 841 cevap paylaştı. Bilmiyorum. Sevdiğim insandan öğrenme umudu içersindeyim. Eğlenceli olabilir. 2 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Deniz memleketinde yaşıyorum ama bilmiyorum maalesef. 😃 2 1 Yorumla Zerooo3207 +1 yıl Abu sende mi baban geldi galiba 😂😂 Yorumla
Resull25 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 48% +1 yıl Yani boyumu geçmeyen yerde boğulmayacak kadar 🗿 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Spor konusunda 331 cevap paylaştı. Her gün işe yüzerek gidiyorum 1 7 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Sen espri yapma Yorumla u tenedos +1 yıl Yapacaaam Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Yapamazsin Yorumla u tenedos +1 yıl Yapımda gör gününü Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Yapta gorelim Yorumla u tenedos +1 yıl 🥸 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 🖕🏻 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 638 cevap paylaştı. Hayatta en başaramadığım şeydir 1 8 Yorumla Semih6934 +1 yıl Güncellemedeki birinci cümle muhteşem bir tavsiye 🙌🏻 İkinci cümle ise beni güldürdü 🤣 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl guncellemeye pek bakan yok Yorumla Semih6934 +1 yıl Ben bakarım 😅🙌🏻 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl senin gorusu sorumda gordugun zaman guncelliyim ozn 🤣 Yorumla Semih6934 +1 yıl Olur 🤣 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl anlastik ahhaha Yorumla Semih6934 +1 yıl 😅🤜🏻🤛🏻 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Acayip yuzerim yatay sporlar benden sorulur 1 3 Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Yuzerim engin denizleri gecerim.. bana hedef gosterrrrrrr Yorumla S2minkeyfi +1 yıl sdjksbfjb aksam rota belirlerim sana Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Huhuhuhuhuhu Yorumla
FlortozErkek Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tabiki 4 yasimdan beri sen 1 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl bende Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sudan korktuğum için hiçbir zaman öğrenemeyeceğim. 1 0 Yorumla
ÖylesineBirMikki Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Biliyorum ama yinede boğulmamda uzun sürmüyor 1 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. hocalık yaptım uzun süre 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Spor konusunda 412 cevap paylaştı. Biliyorum 1 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Spor konusunda 484 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cok iyi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Hayır bilmiyorum
"Yüzme bilmeden, şimdi ölmek istemem"diyorum şarkının da sözlerinde geçtiği gibi.
https://youtu.be/BaRLonlJDOI?si=OjjDB8oMQiCavpdQBu sene yüzmeyi öğrenecem, şöyle atlayacam böyle çıkacam dedikten sonra tatil bölgesinde eşşek gibi çalışıp izin günündede yüzme bilmediğim için denizde yüzenleri izlerken benim tripler
Evet, stil yüzerim. Ama çok sıkıcı. Soğda hoplayıp zoplamayı daha çok seviyorum
Sog ne
Ndkfkfkf awk o ile ı yanyana. Sığ işte. Anla artık benim dilimi
Sig ne lan sjsbss anlamadim
Ya sus be fjkfkff, evet haklısın de geç. Kızlar da görsün jeheej
Yaz cabuk bunu bana dm den hemennnnn
Hayır sorma deniz bölgesinde yüzmeyi bilmeyen bir ben kaldım galiba
yok biri daha varmis jvjsnv
Gördüm gördüm fhdjd
Bilmiyorum öğrenecek fırsatımda olmadı. Açıkçası denize felan hiç gitmedim. Havuza bir kaç kez gittiğim işin çok gerek görmedim
Bilmiyorum. Sevdiğim insandan öğrenme umudu içersindeyim. Eğlenceli olabilir.
Deniz memleketinde yaşıyorum ama bilmiyorum maalesef. 😃
Abu sende mi baban geldi galiba 😂😂
Yani boyumu geçmeyen yerde boğulmayacak kadar 🗿
Her gün işe yüzerek gidiyorum
Sen espri yapma
Yapacaaam
Yapamazsin
Yapımda gör gününü
Yapta gorelim
🥸
🖕🏻
Hayatta en başaramadığım şeydir
Güncellemedeki birinci cümle muhteşem bir tavsiye 🙌🏻 İkinci cümle ise beni güldürdü 🤣
😂😂😂😂😂
guncellemeye pek bakan yok
Ben bakarım 😅🙌🏻
senin gorusu sorumda gordugun zaman guncelliyim ozn 🤣
Olur 🤣
anlastik ahhaha
😅🤜🏻🤛🏻
Acayip yuzerim yatay sporlar benden sorulur
Yuzerim engin denizleri gecerim.. bana hedef gosterrrrrrr
sdjksbfjb aksam rota belirlerim sana
Huhuhuhuhuhu
Tabiki 4 yasimdan beri sen
bende
Sudan korktuğum için hiçbir zaman öğrenemeyeceğim.
Biliyorum ama yinede boğulmamda uzun sürmüyor
Evet hatta çok severim 😅
hocalık yaptım uzun süre
ivittt
Evet çocukluktan itibaren
Evettt
Biliyorum
Bilmiyorum
Biraz
Bilmiyorum
Evet
Evet