Spor İftardan sonra spor salonları çok kalabalık oluyor. Gidiyor musunuz? ecehadid Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Abim gitmiş dün spor salonuna ve atacak adım yokmuş. İftar sonrası spor salonuna gidiyor musunuz? İftardan sonra spor salonları çok kalabalık oluyor. Gidiyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Spor salonları havasız ve gürültülü sevmiyorm 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Ben eskiden gidiyordum 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. İftardan önce gidiyorum evet spor salonu gerçekten yoğun oluyor 45dk da bitirebileceğin idman 1 saati fazlasıyla geçebiliyor. 0 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Spor konusunda 484 cevap paylaştı. İftar öncesi gidiyorum, spora kadar ölü gibi oluyorum spor sonrası ciddi manada rahatlıyorum 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evet baya kalabalik hemde ama yapcak bişey yok gidiyorum 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ben gitmiyorum 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl herkes aynı anda geldiği için sanırım 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Spor konusunda 491 cevap paylaştı. başlayacam bende 0 0 Yorumla
efsunkârbercestee Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Hayır gitmiyorum, doğrudur kalabalık olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Spor salonları havasız ve gürültülü sevmiyorm
Ben eskiden gidiyordum
İftardan önce gidiyorum evet spor salonu gerçekten yoğun oluyor 45dk da bitirebileceğin idman 1 saati fazlasıyla geçebiliyor.
İftar öncesi gidiyorum, spora kadar ölü gibi oluyorum spor sonrası ciddi manada rahatlıyorum
Evet baya kalabalik hemde ama yapcak bişey yok gidiyorum
Ben gitmiyorum
herkes aynı anda geldiği için sanırım
başlayacam bende
Hayır gitmiyorum, doğrudur kalabalık olabilir
gitmiyorum