Spor Güne hangi sporla başlarsın? ecehadid Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kardiyo Pilates Yoga Yüzme Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güne hangi sporla başlarsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Sabah her gün spor yapmaya vaktim yok.. Haftanın iki günü pilates.. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Kardio ve yoga olabilir 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ben sadece yürüyüş yapmaya çalışıyorum 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kardiyo ve bodybuilding 0 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Otobüs kovalayarak başlıyorum genelde. 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Spor konusunda 1,6b cevap paylaştı. Spor yapmadim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sabah her gün spor yapmaya vaktim yok.. Haftanın iki günü pilates..
Kardio ve yoga olabilir
Ben sadece yürüyüş yapmaya çalışıyorum
Kardiyo ve bodybuilding
Otobüs kovalayarak başlıyorum genelde.
esneme shgfdsgdgvsduhfadlıvhdvh
Yürüyüş
Spor yapmadim