Evet, sorun sende.
Tamamen tesadüf olmuş.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Futbolla ilgim yok.. dolayısıyla bu maçı da izlemedim.. ama şundan eminim ki iyi oynayan her takım eninde sonunda kazanıyor. yenilen takım için türlü şekilde bahanelere sığınmak ancak bir öğrencinin 'sınavda yapardım ama sürem yetmedi' demesi kadar ironik..
Sende ki de idealist bir taraftar kafası 😊👍
Öngörülü idealist gerçekçi sinirli ama duygusal 😅
😅👍 seni alan yaşadı..
Az huysuzdur sinirlidir ama iyi duygusal adamdır derler belkide 😊
x.com/GSHamzaGS/status/1504757911930785792?s=20
Eyvallah kardeş
Hakem bizi katletti sarikart yağmuruna tuttu malum geseliler halen ağlıyor hakem diye
Evet sorun sendeymiş abi. Nasıl düşünemedin kırmızı kart ve penaltı olacağını? Herkes biliyordu bu jokerlerin kullanılacağını..
Penaltı doğru. Kırmızı kart? Adam alkışladı diye kırmızı kart yedi peki Mert Hakan'ın tehdidi? Mert Hakan'ın 6 ay men alması lazım. Bakalım PFDK'ya bile sevk edilecek mi?
Onun aldığı kart doğruysa Mert Hakan'a niye gık diyemedi? Eski hakemlerden Fırat Aydınus gibi biri olsaydı suratına tokat gibi yerdi kırmızıyı.. Ama hakem tehdite boyun eğdi.. Burdan çıkamazsın dedi hakeme, o da iki kırmızı ile Pendik'i harcadı.. ondan sonra da 3 gol attı Fener.
Evetz mac bırakılmaz. Ben alacağımızdan emindim💛💙
Cevap
6Cevap
Sorun hakemlerde...
demek ki. takım üzerindeki stresin kaynağı sensin :) neden 85 dk bekledin bizi strese soktun valla...
kazandık tam yol ileri...
kesinlikle yap bunu lütfen :)
Bende bugun Şanlıurfa'da idim Göztepe 0-0 iken kantine kadar indim çay almaya Göztepe kazandı gol attı o arada.
Sorun sende değil. Sorun hakemlerde...
İvit maalesef 🙂
Çıkman iyi olmuş:)
Penaltı jokeri devreye girdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?