LeBron James, Los Angeles Lakers'ın Denver Nuggets'a 124-114 yenildiği maçta 26 sayı atarak, NBA tarihine geçti. 40 bin sayı barajını aşarak bu alanda bir ilki gerçekleştirdi. Çok etkileyiciii!

LeBron James, Los Angeles Lakers'ın Denver Nuggets'a 124-114 yenildiği maçta 26 sayı atarak, NBA tarihine geçti. 40 bin sayı barajını aşarak bu alanda bir ilki gerçekleştirdi. Çok etkileyiciii!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır pek izlemem
Çok severim basketbolu. Şuanda çocukların basketbol antrenmanındayım.
geleceğin lebron jamesleriii
Lebron James, Cobe Bryant, Shaquille Oneal, Dwane Wade gibi efsanelerin zamanında abimle sabahın 5 inde uyanır nba izlerdik hey gidi günler bee duygulandım :))
Cobe mi. Hm iyiymiş. Ama uyanırdık gerçektrn. Memolar, hidolar
Lisedeyken gece 4 de 5 de ki maçları izliyordum ama bayadır izlemiyorum artık. LeBron James çok iyi fakat Michael Jordan'nın yeri amerikalılar da çok ayrı o yüzden tartışma bitmiyor.
Sitede ki çocuklara basket maçı yapıyoruz hava güzel olunca. Onun dışında pek izlemiyorum denk gelmediği sürece. :))
yaklasik 2 ay once bi baslamistim izlemeye baya da sariyordu sonra yavas yavas kaldi gitti izlemedim o gunden beri ama severim izlemesini ozellikle nba tabi daha cok sariyor daha bi heyecan kalite var
Bu lavuk da bir türlü emekli olmuyor bu kadar hırs fazla ya
kobe shaq nowıtzki kidd duncan malone jenerasyonunu çok sıkı takip ederdim
Kobe hayattayken sıkı takip ederdim.
Pek izlemem ama bu adam efsane
Arada izliyorum fırsat buldukça
kobeden sonra izliyemedim
Tebrik ederiz abimizi
o adam hala oynuyor mu ya
Tarihin en istikrarlı sporcusu olabilir.
İzlemiyorum izlesem mi ki?
Harika adam
Lebron reyiz
Yakışır
Takip etmiyorum
izlemiom