Zirvedeki düelloyu şekillendirecek kritik maçların başında gelen, bu akşam 19.00'da Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak Beşiktaş-Galatasaray maçının skoru sizce nasıl sonuçlanır?
Beşiktaşım 2 tane zımbalar, geri çekilir diyorum :)) Skor tahminim de: 2-1

Zirvedeki düelloyu şekillendirecek kritik maçların başında gelen, bu akşam 19.00'da Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak Beşiktaş-Galatasaray maçının skoru sizce nasıl sonuçlanır?
Beşiktaşım 2 tane zımbalar, geri çekilir diyorum :)) Skor tahminim de: 2-1
Hakem saray.
Haksız kazanılan 3 puan. Kendi kalesine atılan saçma sapan gol. Verilmeyen net penaltı ve verilen haksız kırmızı kart ile Halil Umut Meler gsye kıyak geçti.
Fırat Aydınus: "Beşiktaş’ın penaltı beklediği pozisyonda Köhn’ün yaptığı eylem 10 kusurlu hareketten biri. Hakem bu pozisyonu sahada görüp penaltıyı vermeliydi."
🗣️ Batuhan Karadeniz:"Bugünkü maçı nasıl Halil Umut Meler'e verirsin. Bu adam psikolojik destek aldı mı? Cenk'in pozisyonunda VAR'a gitmemek ne demek? Bu pozisyon penaltı değil mi? Bu pozisyon dünyanın her yerinde penaltı! "
Ahmet Çakar: Halil Umut Meler ve VAR hakemi, Beşiktaşlı Cenk Tosun'a yapılan bariz penaltıyı yediler.
Bülent Yıldırım: "Köhn'ün topla oynaması, ihlal yapmadığı anlamına gelmez. Cenk çok abartılı düştüğü için de hakemi yanılttı. Ayrıca hakem doğru açıda değil. Bu pozisyon net penaltı."
Deniz Çoban: "Cenk iki tur dönmüş, isterse sekiz tur dönmüş. Önemli olan Cenk'in hareketini kısıtlayacak eylem var mı? Cenk dönebilse, top koşu yoluna gidiyor ve ikinci bir hamle şansı var. Benim için bu bir penaltı."
Bahattin Duran: "İlk olarak Cenk'in kendini abartılı attığını düşündüm. Ancak Derrick Köhn topla oynamış ama eliyle Cenk'i sarmış. Cenk abartılı hareket yapıyor ama Köhn'ün hareketi faul. Bu bir penaltı. Halil Umut Meler göremedi, bu yüzden bence devam ettirdi."

burada ol demiştin burdayım işte 🤣
Olsun, maçın 1. dakikasında bala attığınız golle kazandınız ama tebrik etmesini biliriz 😂
Bizde teşekkür etmesini :) ama bu işin balı vs olmaz önemli olan o golü atmak ya da attırmak mükemmel oynasaydiniz bizde böyle yenseydik o zaman evet balık gol ile galibiyet olurdu neyse sizden çok fenerlilerin sesi çıkiyor nedense 🤣
Fenerbahçe bu maçtan en az beraberlik bekliyordu, o kadar da olsun 😄
Çok beklerler ali Koç'un oğlu ağlayarak stadı terketmis 🤣
Yazık, kıyamam. Ben de Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyorum, o başka nokta 😂
Kuş kardeşliği :) kimse GS'nin olmasını istemez yoksa beşinci yıldız gelecek :)
Galatasaray'i sevmem, biz olamiyorsak onlar olsun 😂
Büyük olan sevilmez 🤣
Büyüklüğün öznel hali subjektif nesnelde gizlidir, al sana bombayı verdim 😂
ben subjektifi gizliyi bilmem takımların tek övünüdükleri şey gsye karşı aldıkları galibiyet ama biz avrıpayla övünmek isteriz övünürüz :D
Ben kazanmayı isterim, kimi yendiğimiz önemli değil. Bence sizde biraz kibir var
kibir en cok fenerde var kendilerini dünyanın en iyi spor klubü görüğyorlar :D aldıkları başarılarda kürek herhalde :D
Öyle bir düşüncede olmaları kibir değil de, ütopyanın saflığı olur 😂
futbolda elde edemedikleri başarıları diğer 1 dakikasını bile izlemedikleri branşlarda züğürt tesellisi buluyorlar :D
😂😂 Ama yani buna gülerim cidden
neyse onlar su sporları izlesin :D
Ama bu Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu isteme düşüncemi değiştirmiyor, GS'yi sevmiyorum 😄
biz kimsenin olmasını istemeyiz o olmazsa bu olsun şu olsun. bize göre kuşlar olmasın yeter :D
www.instagram.com/.../?igsh=ZHBranVvd2d6emI5
Beşiktaş'la Fenerbahçe kapışıyor, Fenerbahçe olsun istersin yani Vecihi? 😂
fener isticek değilim tabi beşiktaş oldu diyede sevinmem :D
Ah Vecihi ah, kendi kendine çukura düşüyorsun! 😂
"Biz kimsenin olmasını istemeyiz o olmazsa bu olsun şu olsun."
ikisi arasında ince çizgi var sen iki takim arasından kim olsun diyorsun illaki biri olacak sonucta sen bana hangisi olsun diyorsun. bizim fener ile aramızdaki rekabet belli ama siz fenerede gsyede eşit değilsiniz :D
"Feneri isticek değilim" diyorsun; o zaman Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istemiyorsan, FB olacağına Beşiktaş olsun anlamına otomatik olarak söylemi yerleştiriyorsun!
Niye hâlâ "mmm şey ben öyle demek istemedim" diyerek beni kizdiriyorsun Vecihi 😂
Benim eşitsizliğim bütünün söylemi değil ki, Fenerbahçe olacağına GS olsun diyen Beşiktaşlılar da var:)))
Kartalım 3-1 alacak
Düşündüğün gibi bitsin:)
Cevap
13Cevap
Galatasaray kazanır
3-1 Galatasaray kazanır diyorum İcardi reis dönüyor adam eve gitmiyormuş bir haftadır tüm enerjisini Beşiktaşa atıp rahatlayacak
Akşam kim rahatlıyor görürüz:))
Düşmana vurur gibi vuracaz acıma yok
21.00'de yüzünü görürüz😂
İlk yarı birince de görüşelim sıkıntı yok 😃
Vakti gelmeden öten horozun kafasını keserler :))
@kafeinsiz Böyle ballı takım ben görmedim, ikinci yarı 2 tane tıklayacagiz rahat olun civcivler
Geldik, gömdük, gidiyoruz byy 👋
Tebrik etmesini biliriz, sağlık olsun
Sentetik öldürür.
Icardi'si olan kazanır.
Tinerci lafını çıkaranlara demek lazım onu
Ne olduğu belli olmayan görsel üzerinden yorumlamanın ve dayanmanın çaresizliğini geçtim, saçma sapan olgu üzerinden boş popüler kültür yaratmak boş düşüncelerin işi
Yazacağımı diğer görüşte yazdım, erken ötmeyelim :))
Tebrikler, selamlar
Beraberlik olur dedim de dakika 2 de nasıl kendine kalene atarsın
Sorma ya, daha 1. dakika dolmadan kendi kalemize attığımız gol, hem takımın hem de stadın psikolojisini etkiledi.
2 de 1 yeniyoruz cinconu yine aynı sonuç olur (3 -1) de olabilir
Cimbomu zıplatacaz dbdjd
😂
Köküne kadar soktular bize yavv
Beşiktaş yağlı yağlı
😄 Bam bam bam diyorsun renktaş
Görcez bakalim cimbom alir
gs, bjk ve hakeme karşı oynayacak işi zor.
Haha zımbalandı 😂
Galatasaray yener
Aklımdan 2/2 beraberlik geçiyor bakalım hayırlısı.
GS 2-1 kazanır.
Cimbomum alır
2-1 Galatasaray alır
Gs 2-1 alır
İY 0 MS 0 Olacak.
3-2 Beşiktaş diyorum
2-1 gs 🦁
Beraberlile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?