Spor AC Milan mı İnter mi? ultrAslanapo58_ Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor AC Milan mı? İnter mi? AC Milan İnter Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar Avrupa'dan Hangi takımı seçeyim ❤Milan🖤 mı? 💙İnter🖤 mi? AC Milan mı İnter mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. İnter 1 1 Yorumla ultrAslanapo58_ +1 yıl 👍👍👍
CarelerCaresizzz Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Milanı sevmem.Gs deki rekabetten olayı. :Oyum intere mi gitse acabA? 1 1 Yorumla ultrAslanapo58_ +1 yıl Gitsin Inter'e ver Yorumla
Rossoneri2206 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kullanici adimdan da anlasilacagi uzere Milan ❤️😀 0 1 Yorumla ultrAslanapo58_ +1 yıl İyi 👍 Yorumla
Nehir006 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Dzeko hatrina Inter diyelim 1 1 Yorumla ultrAslanapo58_ +1 yıl Harika👍😁 Yorumla
muçiiiiiiiiii Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Juventus olmazmi siyah beyaz 😅 0 1 Yorumla ultrAslanapo58_ +1 yıl Yok seçenekler arasında o yok 😁 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Spor konusunda 984 cevap paylaştı. inter diyorum 1 3 Yorumla ultrAslanapo58_ +1 yıl Oy ver ozaman Inter'e Yorumla lenii +1 yıl verdim Yorumla ultrAslanapo58_ +1 yıl Tm sağol Yorumla
good_vibes Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Barselona ya da madrit varken 0 1 Yorumla ultrAslanapo58_ +1 yıl Onları boş ver seç birini Yorumla
Gsliyizbea Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl AC Milan (Juventusluyum) 0 3 Yorumla ultrAslanapo58_ +1 yıl Neden peki Milan? Yorumla Gsliyizbea +1 yıl Aslında ikisininde eşit şampiyonlukları var ama benim kanım AC Milan a daha çok ısınıyor küçüklüğümden beri Juventus-AC Milan takılıyom Serie A Liginde Yorumla ultrAslanapo58_ +1 yıl Benimde Inter'e aynı şekil nedense İnter beni etkiliyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İnter
👍👍👍
Milanı sevmem.
Gs deki rekabetten olayı. :
Oyum intere mi gitse acabA?
Gitsin Inter'e ver
Kullanici adimdan da anlasilacagi uzere Milan ❤️😀
İyi 👍
Dzeko hatrina Inter diyelim
Harika👍😁
Juventus olmazmi siyah beyaz 😅
Yok seçenekler arasında o yok 😁
inter diyorum
Oy ver ozaman Inter'e
verdim
Tm sağol
İnter
Inter
Milancıyım
Barselona ya da madrit varken
Onları boş ver seç birini
AC Milan (Juventusluyum)
Neden peki Milan?
Aslında ikisininde eşit şampiyonlukları var ama benim kanım AC Milan a daha çok ısınıyor küçüklüğümden beri Juventus-AC Milan takılıyom Serie A Liginde
Benimde Inter'e aynı şekil nedense İnter beni etkiliyor
İnter
İnter tabii ki