Merhaba Steroid kullananlar cevablarsa sevinirim?

arkadaşlar ben erkek arkadaşımla bir buçuk yıl önce tanıştım. Sevgili olduk her şey çok güzel gidiyordu. Ailesi olsun kendisi olsun hep üstüme düşerdi. Daha sonra sevgilimin biraz özgüveninde düşüklük vardı vücudundan dolayı göbeği vs vardı. Beş ay önce spora başladı. Bir ay önce evlilik teklifi aldım. Ve evlilik teklifi almadan önce ilk iğnesini vurmuştu hiçbir değişiklik olmamıştı. Daha sonra her vurulmasında sevgilim de biseyler değişti. Psikolojik olarak, bana yaklaşımı mesela. Benle geçirdiği vakit saati azaldı. Bir saat sonunda hadi kalkalım spora gidicem şöyle böyle demeye başlıyor. Ve spora gidiyor. Hatta bi ara beni bile başlattı o derece diyebilirim. Kendisine odaklanmaya başladı, beni umursamamaya başladı. Evlenmek için aylar sayan insan evlilik biraz daha uzayabilir demeye başladı. Ve çok fazla araştırdım Steroid insanın psikolojisini bozuyormus bazı bozukluklar oluyormus kişide. Mesela bana üç gün önce ben hislerime karşı çıkamıyorum seni sevmediğimi farkettim soguttun kendinden dedi sürekli surat asiyorsun herşeye dedi. Ama ayrılalım da demedi. Ve ilişkiye normal bir şekilde devam etmek istediğini söyledi. Demem o ki Steroid psikolojisini bozuyor madem ben ona nasıl bi yaklaşımda bulunmaliyim. Ve + olarak başka psikolojik sorunları nelerdir.

Merhaba Steroid kullananlar cevablarsa sevinirim?