Evet arkadaşlar Galatasaray - Antalyaspor'u 2-1 yendi ancak galatasaray'ın ikinci golünde kesinlikle ofsayt vardı ama var ve yarı ofsayt sistemi pozisyonu gol olarak değerlendirdi! Arkadaşlar artık bu var'la falan bu lig bitmez. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray - Antalyaspor'u 2-1 yendi ancak galatasaray'ın ikinci golünde kesinlikle ofsayt vardı ama var ve yarı ofsayt sistemi pozisyonu gol olarak değerlendirdi! Arkadaşlar artık bu var'la falan bu lig bitmez. Maçı nasıl buldunuz?

Türkiye futbol tiyatrosu
Asıl kötü olan o değil kötü olan taraftarların buna prim vermesi kazansında nasıl olursa olsun mevzu futboldan çıkalı çok oldu aslında söylüyorsun ilkokul çocuğu gibi oda kalkıp sizede burada böyle yapmışlardı falan, konu GS FB falan değil aslında Almanya'da adaletli hakemler sayesinde Leverkusen gibi birtakım şampiyonluğa oynuyor ve Almanya'dan hersene Avrupa kupalarina hangi takımları gelirse gelsin İlk turu güle oynaya çıkıyor bizde ki tiyatro yüzünden 200 milyon Euro'luk takım ise gidip 50 milyon Euro'luk takımdan fark yiyerek eleniyor yazık günah diyecek başka bir şey Yok
200 milyon euroluk takımlarımız yok! Hangi oyuncu para ediyor? Galatasaray'ın aldığı adamlar hep bonservisi elinde olan düşüşte ki oyuncular. Mesela zaha'ya kim 10 milyon bonservis verir? Ziyech ve ndombele bitmiş oyuncular ikiside 5 milyon euro etmez. Elle tutulur bir tek sanches transferi var! Kerem aktürkoğlu ve barış alper taş 15 milyondan fazla etmez, ehhh peki nasıl 200 milyonluk takım oluyor? Fenerbahçe'ye gelince onlarda aynı halt. Dzeko dede veya tadic gibi kariyer sonuna gelmiş oyuncuların olduğu birtakım nasıl 200 milyon değerinde oluyor? Ferdi 30 milyon avro ediyor diyorlar daha 20 milyon veren yok, cengiz iyi oyuncu 15'e aldın bana 10'a satamazsın. Keza irfancan veya o göklere çıkartılan ve haftalardır piyasada olmayan symanski yine 15 milyon etmez! Peki nasıl bu takım 200 milyonluk takım dersiniz?
Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe: "Kendi oyuncularımızı tebrik ediyorum, 16 kişiye karşı mücadele ettiler. Lanet olsun artık ya! Biz bugün 8 gol atsaydık hakem 9. golü kesin attıracaktı. Bu oyunun hakkı yenemez! Penaltı penaltı değil! Gol ofsayt..."
Adam sonuna kadar haklı artık galatasaray'ın yaptgi hileler karşısında fenerinki hiç bir şey gibi göründü yazık çok yazık ligin icine ettiler iyi ki besiktasliyim
Bu sene en çok puanı hakemler sayesinde Fenerbahçe aldı (15) ve sakın Fenerbahçeliler bu maç üzerinden ağlamasın kasımpaşa maçları ve son 10 maça baksınlar! Galatasaray'a gelince iki penaltısı da doğru ama golü kesinlikle ofsayt ve çizgiyi erken çektiler ofsayt olmadığını göstermek için! Galatasaray'ın hakemler sayesinde aldığı puan bu sezon 8.
Fenerbahçe masum demedim ben ama galatasay yanında hiç bir sey teteye kırmızı kart verilemsi gerekiyordu torreia falanda verilmesi gerekiyordu
Fenerbahçe'ye sadece penaltı anlamidna bir yardim var gibi ama galatasaray'a her anlamda hakem desteği var yeri gelir ofsayt golü verirler yeri gelir karşı tarafa haksız kart verirler galatasaray'a vermezler. bakalım bizim macta neler olacak
fener masum değil diyorsunuz ama hiçbir beşiktaşlının fenerin rezillikleri hakkında eleştirdiğini konuştugunu görmedim.
Hayır yanlış en büyük destek uzak ara Fenerbahçe'ye veriliyor! Sırf kasımpaşa ve alanyaspor maçında verilen penaltılara bak hele! Son 68 lig maçında 54 tane penaltı kazanmış ve bunların 3'te biri penaltı falan değil! Hakemler normal yönetse şu anda puan durumu galatasaray 64, Fenerbahçe 55 ve beşiktaş 51 puanda olurdu.
Twitter bakabilirsin her maç sonrası biz her iki takimada objektif bakıyoruz
Peki kendiniz bilirsiniz ama ben öyle düşünmüyorum en azından Beşiktaş camiası öyle düşünmüyor biz Beşiktaş taraftarı olarak en büyük desteğin galatasaray'da olduğunu kanısındayız
@muçiiiiiiiiii Ben her yere bakıyorum merak etme, en çok puanı ve hakem desteğini alan takım uzak ara Fenerbahçe bu sezon! Aksini söyleyenle futbol bile konuşmam. Fenerbahçe'nin 15 puanı hakem sayesindedir, Galatasaray'ın bu akşam ile beraber 8 Beşiktaş'ın ise gasp edilen 7-8 puanı var! Fenerbahçe bu sene hakemle yarışta tutuluyor.
Sana demedim ağabey zaten Twitter bak diye Tamam ağabey anladım düşünceni ben saygılıyım ama bizim düşüncemiz bu ben Beşiktaş taraftarını temsil ediyorum taraftar ne derse odur benim için
Zaten bu ligde yanan hep Beşiktaş oluyor haftaya da icardi cezalı olması gerekiyordu
Onuda vermediler cezayı 1 maç Ceza mı olur görülmüş şey değil eğer bugün adil maç yonetilseydi torreia ve keremde bizim maçta olmayacaktı
Icardi'nin olayını takip edemedim ama fotoğrafla ceza vermek büyük sıkıntı. Nedeni ise yarın öbür gün montajlarla bu yapay zekayla iş başka yerlere gidebilir. Onun için yayıncı kuruluşun dışında ki görüntüler veya fotoraflarla bu tip cezalar verilmemeli. Bugünün hakemi zaten rezaletti! Derbiye gelince favori Beşiktaş'tır son 5 veya 6 sezondur Beşiktaş - Galatasaray'ı inönü'de yeniyor.
Bende herşeye rağmen yenicegimizi düşünüyorum duzeldik Allah'a şükür sezon başındaki gibi değiliz ama sunuda söyleyim biz Galatasaray'dan puan alsak bile fener şampiyon olamaz
Cevap
6Cevap
Maçı iyi bulmadım.
penaltı penaltıydı temastan sonra kendini yere atıyor oda kendini yere atmış gibi olmuş. 2. yi bende ofsayt sandım ama ince bakmak lazım eminm değilim. isterse hakemle olsun fenerliler kendilerine gelince hakem haklı bize gelince hepsi yanlış karar olur. bide kalkmış malın biri 2. penaltıda kendini yere atıyor diye paylaşmış paylaştıgı videoda bariz temas :D
bende ofsayt oldugunu düşündüm kaba bakınca
kendi maçlarına bakmadan her ota poka en ufak şeye bile yorum yapar olmuşlar
Geçen de dediğim gibi eğer bu bjk yi yenmeyi başarırsak benim gözümde artık şampiyonuz 💪
Berabere bile kalmamamız lazım. Kaybedersek şampiyonluk gider berabere kalırsak şampiyonluk yine gider bana göre
maalesef ofsayt yoktu bende öyle sandım ama ortada ofsayt yok.. ben daha çok antalya maçı nasıl 11 kişiyle bitirdi ona hayret ediyorum ..
özelikle 9 numaralı torrayaya direk dirsek attı net kırmızı kart.. fol bile verilmedi
Hayır pozisyon ofsayt. Yarı otomatik sistemide topa ilk dokunduğu anı yükledikten sonra çizgiyi çekiyor onun için yarı otomatik sistemi diyorlar. Bence pozisyonun tartışılacak bir durumu yok! Hakeme gelince tam bir rezil, maçın son bölümünde zaha gole giderken antalyasporlu oyuncu tarafından indiriliyor ama faulü antalyaspor'un lehine veriyor tam bir komedi!
Dediğim her zamanki gibi oluyor
Tebrikler Galatasaray
Şampiyon gs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?