Kilo verdiğinden bu yana küçüldü gibime geliyor spor yapıyorum sanırım iyice küçüldüler 🥺

Kilo verdiğinden bu yana küçüldü gibime geliyor spor yapıyorum sanırım iyice küçüldüler 🥺

Merhaba. Aslında kilo alma ve verme memede bir miktar değişikliğe neden olur. Çünkü meme yapısı yaklaşık %75 oranında yağ tabakası içerir.
Ancak spor küçültmez. Eğer spor ile zayıfladı iseniz bu olabilir. Lakin spor sırt kaslarını, göğüs kaslarını çalıştıracağı ve güçlendireceği için daha dik ve toplanmasına neden olur. Spora devam ettikçe bu farkı gözlede göreceksiniz.
Neden herkesi spor hocası ilan ettin bu fotoyu Atarak 1. kilo verirsen memeler küçülür be sarkar
2. spor yaparsan da komple vücut yap biraz göğüs ağırlık ver dikleşir
Cevap
85Cevap
Bende yakın zamanda hızlı kilo verdim.. Göğüslerim hâlâ aynı.. Sadece göbüşüm ve simit bölgem gitti, simit bölgesi giderken kalça da da kayıplar yaşadım ama olsun.. Belim inceldi karnım düzleşti göğüs bedenim sabit
Spor yapsam bence alt göbüşüm tamamen gidebilirdi.. Sanmıyorum aşırı küçülme yaşayacağını..
Spor yapma surecindeyken birsey yapmazsan gogus bolgesine cok cok bir fark goremezsin. Belli basli hareketleri var buyutmek icin o hareketleri uygulamaları yaparsan buyur gelisir. Detaylica bilgi almak istersen ve bu konuda sormak isteyeceğin birsey olursa dm e yazabilirsin.
Simdi goguslerin ne kadar buyuk bilmiyom tabi, sana da oyle geliyor olabilir ya da gercekten kucuk de degildir ama gogus calisiyorsan gogusun kasa donmus olabilir cunku gogus yag dokusudur yani sen bunu calisiyorsan yagi kasa donusturduysen o yuzden belki biraz tuhaf gelmis olabilir gozune sekli semali vs degismeye basladiysa
...
Göğüs büyüklüğü kilo ile alakalı olduğu için, kiko verdeiğinde göğüslerde ki yağ dokusu da azalrı ve doğal olarak küçülür. Göğüs kaslarının gelişimi ile de sertve dik bir göğüse sahip olursun
Harika fiziğin var. Dert edecek bir sorun yok bence. biraz squatla kalçayı kaldırabilirsin belki göğüslere odaklanmaktansa.
memenin %70 i yağ dokusudur
spor yapıldıkça memedeki yağ dokuları parçalanır ve meme küçülebilir
Yağ dokusu olduğu için çoğunluğu eve kilo verdikçe küçülür
öncesi sonrası olmadığı için bişi diyemiyorum ancak kilo vermek göğüsleri küçültür dediğin gibi. sarkma yapmazsa küçülmesinde bir problem olmaz.
len zaten şölesin daha ne kadar küçülcek 😂😂
Bence vücudun ile çok orantililar canim. Kafana takma lütfen
küçülmüş hali bile çoğu türk kızının hayali hepsinin ki mandalina kadar :D
Sen spor yapmiyorsam ve böyle isen yapma zaten daş gibisn kizm
Vücut yağ oranın azaldığı için o bölgeye bu şekilde yansıyor
şu an küçük ama eskisi nasıldı görmediğim için bir şey diyemem lakin buda yakışmış yani
Kuculmez dikleşir spor yapınca Hı ama kilo verince bir kaç beden küçülme olabilir
Hızlı kilo verdiysen vücut kıtlığa geçip yağları tutup kas erimesi yapmış olabilir
Nereden baksan 80B si var bunun bence gayet iyi duruyor
Sana öyle geliyor aslında kendine geldi bu iyi bir şey merak etme
Deri altındaki yağlar eridiği için sarkma riskini azaltmış oldun
boş ver ince bel ve zarif olmak kadına daha çok yakışıyor,
Evet küçültür fazla agir spor yapmadigin surece belli bir orana gelir sabitlenir aslinda daha fit ve sert olurlar
Fiziğin gayet iyi. Lilo verince de meme boyutlarının küçülmesi normal. Ama gayet iyisin.
Ya endamin var, zarifsin estetiksin, belli guzelsinde, e teninde guzel fazla takilma ya
Ne tarz küçülme içleri boşalıp dışının derisi sünecek şekilde mi yoksa sadece küçüldü mü
Bu arada fiziğin çok güzel yaşın kaç ve göğüsler sütyenli mi burada
Evet küçültür ama büyütmenin de pratik yolları var.
Küçülmez ama dolgunluğu azalır
Sarkar yumuşar
Hayir vücudun gayet hoş sen begenmiyormsun
Spor yapmanın göğüslere bir etkisi yoktur
Gayet guzelsin be guzellerr
Zaten baya küçüklermiş
Sanirim kucultuyo
Oo bi sürü erkek yazmış. Nasıl ilgi çekecem ya
Bence iyi olmuşlar. büyük mü olmasını istiyorsun
Sporda küçülme olmaz sıkılaşma olur
Bence güzel duruyor devam
Avuca sigiyor ise kucuk degil idealler